Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wywiady i newsy
Ogólnie Dave pozamiatał z solówkami na RiR, nawet Adrian na tej trasie gra je prawie identyczne. Dave częściej ostatnio przejawia trochę innowacyjności
Ale to nie temat na taką rozkminę.
Genialne wykonanie. Jeśli tylko wyjdzie na DVD, mam nadzieję że nie będzie obraz podzielony tak jak na En Vivo!, szkoda by było takiego materiału.
Ja bym to widział tak:
DVD 1: dwustronny dysk - po jednej stronie Donington, po drugiei - RiR
DVD 2: standardowe DVD z bonusowym materiałem: film o trasie, fragment MoR'88 z Donington!!!
To by było MIODNIE, ale jak będzie??!
DVD 1: dwustronny dysk - po jednej stronie Donington, po drugiei - RiR
DVD 2: standardowe DVD z bonusowym materiałem: film o trasie, fragment MoR'88 z Donington!!!
To by było MIODNIE, ale jak będzie??!
- Saimon1995
- -#Moderator

To byłby strzał w dziesiątkę. Obawiam się, że wybiorą jeden z nich. Albo - któryś z nich będzie tylko we fragmencie. Zbyt piękne, aby wydali dwa koncerty
. Gdyby jeszcze zmieniali setlistę to może... Ale dwa koncerty z tym samym repertuarem? Nie sądzę.
Na dysku dwustronnym byłby wybór.można porównać ten sam repertuar na tej samej trasie z dwóch, różnych miejsc...
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Raczej by nie chcieli właśnie takich porównań, więc stawiam na jeden cały, lub pocięty z dwóch koncertów w jeden.RALF pisze:Na dysku dwustronnym byłby wybór.można porównać ten sam repertuar na tej samej trasie z dwóch, różnych miejsc...
mam wrażenie że w Berlinie czy nawet u nas było lepiejremi pisze:Np ostatni refren Prisonera w Sztokholmie - http://www.youtube.com/watch?v=A2bCBzozyeM albo na RiR jest idealny.
serio nie rozumiem czemu się podniecacie tegorocznym RiR, owszem koncert bardzo dobry - jak na końcówkę długiej i wymagającej trasy - ale w Europie było sporo lepiej, a RttH w 2001 jednak sporo lepiej zagrali, FOTD w sumie od dawna tak samo więc czy 2001 czy 2013 to tak samo brzmi. Trooper jak dla mnie też szału nie zrobił na RiR. Wszystko generalnie było cacy ale jednak drobny poziom poniżej 100% aktualnych możliwości zespołu.RALF pisze:Własnym uszom nie wierzę, to jest lepsze niż w 2001!!
Ale oczywiście o podwójne DVD bym się nie obraził
Podobały mi się fragmenty z Donington, ale teraz gdy widze te z Rio... wolałbym Rio, naprawde super!
Fajny wywiad z Brucem : http://maidenrevelations.com/2013/10/11 ... king-dope/
-
Deleted User 2259
Debilne porównanie, chociaż jeszcze głupsze było z Paulem ze SlipKnota.
Zawsze takie plebiscyty są debilne
-
Deleted User 2259
wg mnie, teledyski MAIDEN nie są jakąś mocną stroną zespołu 
Może nie najgorsze to RAINMAKER i WICKER i z jakimś tam fajnym podejściem HOLY SMOKE
Może nie najgorsze to RAINMAKER i WICKER i z jakimś tam fajnym podejściem HOLY SMOKE
Dokładnie. Chociaż kilka mają udanych np. "From Here to Eternity", "Wasted Years", czy "Can I Play With Madness".Budziol pisze:wg mnie, teledyski MAIDEN nie są jakąś mocną stroną zespołu
www.MetalSide.pl
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Zapomniałeś o "Run To The Hills".gumbyy pisze:Dokładnie. Chociaż kilka mają udanych np. "From Here to Eternity", "Wasted Years", czy "Can I Play With Madness".Budziol pisze:wg mnie, teledyski MAIDEN nie są jakąś mocną stroną zespołu
Oto tematyka przyszłotygodniowego/-rocznego wydania "Celebrity Mastermind" na BBC One:
www.nme.com/news/frank-turner/74594
No takZakkahletz pisze:Zapomniałeś o "Run To The Hills".gumbyy pisze:Dokładnie. Chociaż kilka mają udanych np. "From Here to Eternity", "Wasted Years", czy "Can I Play With Madness".Budziol pisze:wg mnie, teledyski MAIDEN nie są jakąś mocną stroną zespołu
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 2259