Najlepszy utwór z lp. The X Factor
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Najlepszy utwór z lp. The X Factor
Fortunes Of War
argh dlaczego nie ma opcji "wszystkie sa swietne" ?
trudno, trza wybrac ... niech bedzie Blood on the world's hands za kozackie intro na basie.
wszystkie piosenki sa swietmne zwazywszy na stan psychiczny Harrisa w tym zcasie wszystkie sa rewelacyjne ale utkwilmi w glowie jeden kawaelek ktory bym mogl zanucic caly nuta w nute jest nim "The Avrmewn
the Aftermath
sorka
-
ndbmn
Sign za RIR. Ogólnie płyty nie lubię, wg. mnie wszystkie piosenki są takie same... 
-
Bałtyk
Sign oF The Cross, Man On The Edge czy Lord Of The Flies??
Sign of The Cross- jeden z najdłuższych numerów, rozbudowana struktura i chyba najlepsza partia istrumentalna Maiden no i oczywiście Solówki - także najlepsze jak słysze tą studyjną wersję aż mnie ciarki przechodzą po plecach. Bardzo dobry tekst i intro
Sign of The Cross- jeden z najdłuższych numerów, rozbudowana struktura i chyba najlepsza partia istrumentalna Maiden no i oczywiście Solówki - także najlepsze jak słysze tą studyjną wersję aż mnie ciarki przechodzą po plecach. Bardzo dobry tekst i intro
Na tej płycie tez jest kilka pozycji które wyjatkowo dobrze i pozytwynie zapisały się w mojej podświadomości, cięzki wybór ale daje Sign of the cross za inspiracje ksiazka, solowki i chor gregoriański 
2 a.m tak przez sentyment to byl pierwszy kawalek ktory mi sie tak bardzo spodobal ze pozyczylem pierwsza plytke MAidenow od Simona i od tego sie zaczela przygoda z Maidenami, choc sign of the cross jest o niebo lepszy
-
Charlotte_
- -#Charlotte

Sign Of The Cross za początek, środek, w ogóle za całość. Nic dodać, nic ująć.
Zaznaczyłem Sign of The Cross. Bardzi lubię tą piosenkę, na RiR wypadła Świetnie. Zaraz po nim Man on the Edge.
Lord of the Flies, ale jakby można głosować na dwa to jeszcze Sign of the Cross(osobiście wolę wykonanie Bruce'a ale to moje zdanie)
Sign Of The Cross za klimat!
Świat wygląda fajnie o 2 A.M. 
....where images and words are running deep...
O Ooh łoOh Look For The Truth -- No Szukajcie 
They'll be coming to bring the eternal flame
They'll be bringing us all immortality
nie mam żadnego :/
Iron Maiden na zawsze wierny i oddany !!
Up The Iron`s
Sign of the Cross...chociaż, wbrew pozorom, cała płyta jest wspaniała...a ten utwór za świetny klimacik...coś niepowtarzalnego...
Sign Of The Cross- jest po prostu świetny :solo
o, nawet nie zauwazylem, ze udzialu w tej ankiecie nie brałem..
- a wybór to ejst oczywiste- Sign Of The Cross (tez pieknie wykonane na Rock in rio, moze i naet piekniej...!)
Jazz is not dead, it just smells funny.
Gdybym nie słyszał wersji z Rock In Rio w wykonaniu Bruca postwilbym pewnie na inny a tak bedzie i zostanie "Sign Of The Cross".