Nominacje - Najciekawszy dyskutant
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Nominacje - Najciekawszy dyskutant
Każdy może nominować jedną osobę do końca dnia 19.10.2013. Proszę zaczynać posty od nicku nominowanego użytkownika żebym mógł to potem sprawnie policzyć. Dyskusja i uzasadnienie wyboru zalecane 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Re: Nominacje - Najciekawszy dyskutant
W sumie jedynie dłuższe dyskusje toczyłem w temacie Polityka, w innych tematach raczej sporadycznie i na krótkim dystansie. Biorąc pod uwagę dłuższy czas wybrałbym Marka ale jako że gdzieś go ostatnio wcięło a Sankturianki odnoszą się do roku bieżącego to nominuję Nomada 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Nomad - można się z nim nie zgadzać, można czasem nie rozumieć jego poglądów ale nie zmienia to faktu, że był/jest/na pewno jeszcze będzie jednym z najbardziej interesujących dyskutantów na tym forum 
Marek - pomimo tego, że nie pisze tyle co kiedyś, to wiem, że forum przegląda
pozdro Marek!
i tym samym nominowany jak najbardziej może być, dlatego zgłaszam jego kandydaturę. 
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
Budziol - wystarczy oiczytac 
mimski - pisze ciekawie ,rzeczowe argumenty ,dobrze się czyta 
-
Deleted User 2259
Równie mimski i sprawia wrażenie równego gościa.mic7 pisze:mimski - pisze ciekawie ,rzeczowe argumenty ,dobrze się czyta
Vyrus - wprawdzie nie dyskutowałem, ale ciekawie przegląda się Twoje posty w "polityce".
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Dejavu - rzeczowo, kulturalnie, bez zbędnej napinki.