Żelazna Kolekcja
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Żelazna Kolekcja
ładne stany 
Staram się poniżej EX nie kupować, choć czasem coś nie zapakują po mojej myśli i potem mi trochę nie pasuje, ale to w przyszłości będę wymieniał. 
Edward The Great na winylu mam np. 2 i oba są do dupy (no winyle i koperty są w jednym ok
).
Edward The Great na winylu mam np. 2 i oba są do dupy (no winyle i koperty są w jednym ok
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Uwielbiam ten wątek. Przez niego sam zacząłem zbierać, ale moje fundusze pozwalają tylko na CD. O winylach na razie mogę zapomnieć, bo ich ceny są kosmiczne, a ilość jeszcze bardziej kosmiczna.
CD:
-Iron Maiden
-Killers (moja pierwsza :])
-The Number of The Beast
-Piece of Mind
-Powerslave
-Somewhere in time
-Seventh Son of a Seventh Son
-Fear of The Dark
-Brave New World
Koszulka i bluza z Fear of the Dark
książka: Iron Maiden - Historia Żelaznej Dziewicy.
W poniedziałek wysyłam list po autografy
. Jeśli się uda będzie to najcenniejszy przedmiot mojej kolekcji 
-Iron Maiden
-Killers (moja pierwsza :])
-The Number of The Beast
-Piece of Mind
-Powerslave
-Somewhere in time
-Seventh Son of a Seventh Son
-Fear of The Dark
-Brave New World
Koszulka i bluza z Fear of the Dark
książka: Iron Maiden - Historia Żelaznej Dziewicy.
W poniedziałek wysyłam list po autografy
Powodzenia, ale szanse marne. Teraz nawet już fanklubowiczom nie dają zdjęcia z autografami.
Coś tam sprzedaję http://allegro.pl/iron-maiden-bruce-air ... 63195.html
Kogo Cię interesują najbardziej?
Jak się nie uda to mogę sprzedaćMichał pisze:W poniedziałek wysyłam list po autografy. Jeśli się uda będzie to najcenniejszy przedmiot mojej kolekcji
Dave I Steve oczywiście
. Jakiś pan się kiedyś kontaktował ze mną, że chciałby się wymienić Janick za Slasha posłałem mu zdjęcie i nie odpisał więcej
. Tak więc trzymajcie kciuki
.
Na jednym forum widziałem, że ktoś dostał odp. w styczniu... A jak mi się teraz nie uda to wysyłam pojedynczo
. Mam adresy do wszystkich z wyjątkiem Steviego bo mam adres do
'Steviego Harrisa przedsiębiorcy mieszkającego na Bahamach'... Prawie do niego list wysłałem
Na jednym forum widziałem, że ktoś dostał odp. w styczniu... A jak mi się teraz nie uda to wysyłam pojedynczo
'Steviego Harrisa przedsiębiorcy mieszkającego na Bahamach'... Prawie do niego list wysłałem
Wystawiłem kilka nowych aukcji IM. Min coś takiego!!! http://allegro.pl/iron-maiden-metal2000 ... 55766.html
A na czym masz Slasha? I na czym autograf Steve`a Cię interesuję bo mam koło 50 jego grafów.Michał pisze:Dave I Steve oczywiście
w dobrej cenie autografy na jakiejś płytce to może i ja bym wziął w końcu w 100% autentyki 
-
Deleted User 4783
HAMMERS, aż mnie serce zabolało o te Tourbooki:D chyba coś tam u Ciebie spróbuję upolować ;P
-
Deleted User 4783
czemu sprzedajesz En vivo z autografami??!! Piękna pamiątka...
Slasha mam na 2 zdjęciach... Dał mi dedykację na gorszymHAMMERS pisze:Wystawiłem kilka nowych aukcji IM. Min coś takiego!!! http://allegro.pl/iron-maiden-metal2000 ... 55766.html
A na czym masz Slasha? I na czym autograf Steve`a Cię interesuję bo mam koło 50 jego grafów.Michał pisze:Dave I Steve oczywiście
posyłam zdjęcie tego za który jestem skłonny się wymienić bo nie ma dedykacji.
Na forum kolekcjonerów autografów, jeden z doświadczonych kolekcjonerów potwierdził jego oryginalność
Mam trochę tych podpisów, także nie zbiednieje:) Na kolejnej trasie podpiszę nowe vinyle:)The_Alchemist pisze:czemu sprzedajesz En vivo z autografami??!! Piękna pamiątka...
Czyli to masz z wysyłki grafy? Nie zdobyłeś ich osobiście w Katowicach?Michał pisze:Slasha mam na 2 zdjęciach... Dał mi dedykację na gorszym
No i się udało 
Trochę szkoda, że mi nie odesłali zdj. które ja wysłałem bo poszło na nie 30 zł a chce wysłać jeszcze do każdego z osobna...
Trochę szkoda, że mi nie odesłali zdj. które ja wysłałem bo poszło na nie 30 zł a chce wysłać jeszcze do każdego z osobna...
no proszę 
To wysłałeś zdjęcie, a oni Ci okładkę LAD wysłali? 
Tak czy siak, nie sądziłem, że odeślą.
Tak czy siak, nie sądziłem, że odeślą.
7 zdjęć 
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Nieźle!
Widocznie mieli za dużo LAD to na nich podpisy zbierali.Michał pisze:7 zdjęć