Księga Skarg i Wniosków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Księga Skarg i wniosków
Chciałbym zauważyć, iż jakiś typ był łaskaw wywalić moją informację ( a jednocześnie propozycję) współpracy z największym skupiskiem polskich fanów IM na FB "Iron Maiden - Polska" -BEZ JAKICHKOLWIEK PRÓB UZASADNIENIA SWOJEJ REAKCJI! Cóż, dobre maniery wiele nie kosztują, chyba ktoś podlecza sobie kompleksy i uprzedzenia ustanawiając monopol na charakter działania i jego zakres według klucza- tych wpuszczamy na forum a tych nie...
Qrka Deleted User 804 nie przeginaj to jakiś zwykły profil fanowski
myślisz, że jak wlepie reklame SANKTUARIUM tam to też nas wywalą?
myślisz, że jak wlepie reklame SANKTUARIUM tam to też nas wywalą?
No właśnie a przepływ ludzi na forum gwarantowany, bo przecież musimy scalać jak największą ilość potencjalnych zwolenników IM, wszak SANKT to największe ich skupisko w Polsce. Jak to mamy zrobić bez aktywnej polityki reklamowo - marketingowej opartej o FB i inne portale. Ja kompletnie nie rozumiem niechęci administracji względem obecności SANKTURALIM na takich portalach... Przecież tam zupełnie spontanicznie gromadzą się grupy potencjalnych fanów, zakładają rozmaite profile, czemu nie wyjść temu na przeciw???
Dokładnie. Idąc tym tokiem rozumowania co Deleted User 804 to juz dawn z mojego podpisu powinny zniknąź Iron memy 
-
Deleted User 804
Jak jednostronne reklamowanie innego serwisu ma zwiększyć przypływ ludzi?RALF pisze:a przepływ ludzi na forum gwarantowany
Faktycznie postawili nawet stronkę choć póki co to tylko link do fb 
natomiast SANKTUARIUM na FB od dawna już temat wraca...
natomiast SANKTUARIUM na FB od dawna już temat wraca...
ja bym tego nie traktował jako konkurencję
a po co Wam więcej?Deleted User 804 pisze:Jak jednostronne reklamowanie innego serwisu ma zwiększyć przypływ ludzi?RALF pisze:a przepływ ludzi na forum gwarantowany
DARTH, a Ty jesteś zaangażowany w ten projekt?
Wg mnie Deleted User 804 wywali Ci ten baner, skąd takie ich promowanie?
DARTH ten baner ma od dłuższego czasu i jeszcze nie zniknął wiec chyba nikomu nie przeszkadza.
a tak ogólnie to co na tym serwisie się dzieje poza przeklejaniem newsów?VeeKing pisze:na SANKTUARIUM jest 4000 zarejestrowanych. Ilu sie czynnie udziela?
www.MetalSide.pl
którym??gumbyy pisze:a tak ogólnie to co na tym serwisie się dzieje poza przeklejaniem newsów?VeeKing pisze:na SANKTUARIUM jest 4000 zarejestrowanych. Ilu sie czynnie udziela?
No o S. mowa przecieżVeeKing pisze:którym??gumbyy pisze:a tak ogólnie to co na tym serwisie się dzieje poza przeklejaniem newsów?VeeKing pisze:na SANKTUARIUM jest 4000 zarejestrowanych. Ilu sie czynnie udziela?
www.MetalSide.pl
ja mówiłem o forum..... serwis jako serwis mnie nie interesuje 
maidenpoland.pl i Iron Maiden - Polska to raczej dwie różne rzeczy...Budziol pisze:DARTH, a Ty jesteś zaangażowany w ten projekt?
-
Deleted User 5490
Wielu z nich nie udziela się między innymi z powodu takich jak ty.VeeKing pisze:a po co Wam więcej? na SANKTUARIUM jest 4000 zarejestrowanych. Ilu sie czynnie udziela?
Po prostu machnęli ręką.
hahahah teraz to dowaliłeś... gdybym ja sie miał nie udzielać z czyjegoś powodu to nie udzielałbym sie nigdziePierre Dolinski pisze:Wielu z nich nie udziela się między innymi z powodu takich jak ty.VeeKing pisze:a po co Wam więcej? na SANKTUARIUM jest 4000 zarejestrowanych. Ilu sie czynnie udziela?![]()
Po prostu machnęli ręką.
-
Deleted User 5490
Ale byli z pewnością tobie podobni. Na jednym VeeKingu świat się nie kończy.
dobra dobra Panie najzabawniejszy userze
są gorsi