witamy nowych uzytkownikow
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- dewastator88
- -#Prisoner

Re: witamy nowych uzytkownikow
haha, przychodzi facet to zero reakcji na powitanie, przychodzi kobieta to juz tłum.
Bardzo rozsądny postulat. Może nawet rzutem na taśmę załapie się do Miss SanktuariuMmimski pisze:Pokaż Cycki!
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
A na pewno na nominację na następny rokvyrus pisze:Bardzo rozsądny postulat. Może nawet rzutem na taśmę załapie się do Miss SanktuariuMmimski pisze:Pokaż Cycki!
Night Mistress Fan Club Łódź
Dlaczego obawiałam się takiej reakcji...mimski pisze:Witamy staropolskim: Pokaż Cycki!
Właśnie tak zerknęłam na poprzednie strony tego wątku to tak mi się rzuciło w oczy, że jak przychodził facet, obdarzano go łaskawym "witamy". No, a gdy kobieta...dewastator88 pisze:haha, przychodzi facet to zero reakcji na powitanie, przychodzi kobieta to juz tłum.
Ale z drugiej strony to byłoby dosyć dziwne, żeby starsi forumowi mężczyźni nowych członków witali okrzykami "pokaż nam swoje... hm, walory".
Nie wiem...Andaira pisze:Dlaczego obawiałam się takiej reakcji...mimski pisze:Witamy staropolskim: Pokaż Cycki!
To powinnyście się cieszyć, że pojawienie się kobiety wzbudza emocje.No, a gdy kobieta...
Faceci cycki też mogą pokazywać, tylko nie wszyscy chcą je oglądać.Ale z drugiej strony to byłoby dosyć dziwne, żeby starsi forumowi mężczyźni nowych członków witali okrzykami "pokaż nam swoje... hm, walory".
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
-
Żorż Ponimirski
- -#Prowler

bonjour
Toć się nie skarżę, tak tylko zwróciłam uwagę na obserwacje.mimski pisze:To powinnyście się cieszyć, że pojawienie się kobiety wzbudza emocje.
Ale chyba jeszcze żaden dotąd nie pokazał?:PFaceci cycki też mogą pokazywać, tylko nie wszyscy chcą je oglądać.
Budziol miał pokazywać przy okazji wyborów Miss
-
Angelofdeath
- -#Prodigal son

Witam wszystkich
. W sumie nie wiem co napisać, hehe, Słucham IM od kilku lat. Uwielbiam Megadeth, słucham głownie Thrash Metalu, lubię również Death Metal. Z innych gatunków to Polski i Niemiecki Rap, czasem Punk Rock, Rock, i jakieś pojedyncze zespoliki. Jestem z Południa. Uczeń. Chyba to tyle...mogę jeszcze dodać na zakończenie że, interesuję się tematyką 2 Wojny Światowej, i jeśli dobrze pójdzie, to od początku tego roku będę się uczyć grać na basie
.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Siema, parę lat temu oszalałem na punkcie Iron Maiden, lecz dopiero w tym roku pierwszy raz byłem na ich koncercie w Łodzi (pierwszy taki koncert w życiu, uroki życia na wypi*dajewie
) i od tamtej pory chcę więcej, zacząłem coraz częściej wchodzić na wasze forum(doszło do paru razy dziennie), aż postanowiłem w końcu założyć konto. 
-
Angelofdeath
- -#Prodigal son

Ze mną się nikt nie przywitał

-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Witam się z Tobą, a tym samym gaszę wyrzuty sumienia swoje i Sanktuarium. 
- heavencanwait
- -#Prisoner

Witam wszystkich
Ironów słucham od 6 lat(obecnie mam 16),a moimi pierwszymi kawałkami były utwory z AMOLAD, co za bardzo mnie nie zachęciło do słuchania IM, no ale kilka miesięcy później poznawałem nowe utwory, a tym ten który odmienił moje życie i mogę go słuchać non stop do dziś - jest to The Trooper.Ulubiona płyta to TNOTB.W 2013 byłem wreszcie na Koncercie Dziewicy - w Łodzi.Poczułem się dzięki temu spełnionym fanem Ironów i zyskałem do nich jeszcze większy sentyment.W 2014 planuję wybrać się na Rock Am Ring.
Ironów słucham od 6 lat(obecnie mam 16),a moimi pierwszymi kawałkami były utwory z AMOLAD, co za bardzo mnie nie zachęciło do słuchania IM, no ale kilka miesięcy później poznawałem nowe utwory, a tym ten który odmienił moje życie i mogę go słuchać non stop do dziś - jest to The Trooper.Ulubiona płyta to TNOTB.W 2013 byłem wreszcie na Koncercie Dziewicy - w Łodzi.Poczułem się dzięki temu spełnionym fanem Ironów i zyskałem do nich jeszcze większy sentyment.W 2014 planuję wybrać się na Rock Am Ring.
-
Deleted User 2259
I Ci się nie dziwię,bo to syf jakich małoRevelejszyns pisze:były utwory z AMOLAD, co za bardzo mnie nie zachęciło do słuchania IM,
Witam wszystkich.
Imie: Mikolaj
Rocznik: 78
Ulubiony gatunek: US (Can) heavy/power
Najlepszy zespol: Dead Can Dance
Najlepszy zespol metalowy: Manowar
Imie: Mikolaj
Rocznik: 78
Ulubiony gatunek: US (Can) heavy/power
Najlepszy zespol: Dead Can Dance
Najlepszy zespol metalowy: Manowar
WELCOME TO HELL BRO!
- SassySas777
- -#Prowler

Hell'ou there,
Jestem Sassy, Ironsów słucham od dawien dawna, czyli okolic pierwszej gimbazjum.
Edukuję się w placówce oświatowej znanej także pod nazwą technikum.
Specjalizuję się w konsumowaniu mózgów, gotowaniu gulaszu z płodów. XD
Nie, nie pokazuje cycków(Zasmuciłam was? xD)
Po za tym od wielu lat siedzę w dziedzinie artystycznej komiks/portret, mimo tego w dalszym ciągu daleko mi do perfekcji. Mój gust muzyczny jest bardzo zróżnicowany,
zwykle słucham tego co mnie inspiruje.
Jestem Sassy, Ironsów słucham od dawien dawna, czyli okolic pierwszej gimbazjum.
Edukuję się w placówce oświatowej znanej także pod nazwą technikum.
Specjalizuję się w konsumowaniu mózgów, gotowaniu gulaszu z płodów. XD
Nie, nie pokazuje cycków(Zasmuciłam was? xD)
Po za tym od wielu lat siedzę w dziedzinie artystycznej komiks/portret, mimo tego w dalszym ciągu daleko mi do perfekcji. Mój gust muzyczny jest bardzo zróżnicowany,
zwykle słucham tego co mnie inspiruje.
Szef kuchni poleca wyborny gulasz z płodów
SassySas777 pisze:Nie, nie pokazuje cycków(Zasmuciłam was? xD)
witamy