Księga Skarg i Wniosków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 5490
Re: Księga Skarg i wniosków
Ale my coraz bardziej żałujemy, że tu jesteś i zabierasz głos pisząc jakieś nonsensy.

no cóż 
Skoro już tak pytasz to ja się piszę na obie usługi.Budziol pisze: rozdawania przerwatyw z logo S.? Masowania po dupsku?
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
-
Deleted User 804
Nawet dałoby radę załatwićmimski pisze: Tym samym składam oficjalny wniosek.
Choć może lepiej przygotować naklejki sanktuarium, które będziesz mógł nakleić praktycznie na co zechcesz (od zapalniczki aż po samochód z logo sankt)50 szt.|256,46 zł(5,13 zł ⁄ szt.)
100 - 149 szt.|(4,42 zł ⁄ szt.)
150 - 199 szt.|(4,22 zł ⁄ szt.)
200 - 249 szt.|(4,08 zł ⁄ szt.)
250 - 499 szt.|(4,03 zł ⁄ szt.)
500 - 999 szt.|(3,62 zł ⁄ szt.)
1000 - 1999 szt.|(2,85 zł ⁄ szt.)
2000 - 4999 szt.|(2,39 zł ⁄ szt.)
5000 - 9999 szt.|(2,30 zł ⁄ szt.)
10000 - 25000 szt.|(2,21 zł ⁄ szt.)
A co z tym masowaniem? 
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
Deleted User 804, znam gościa, który za ok 2zł/sztuka może zrobić dowolny pin wielkości 32mm i 58mm. Ma swoją stronkę na facebooku.
mimski, wpadaj do mnie jak będziesz kiedy w Łodzi
mimski, wpadaj do mnie jak będziesz kiedy w Łodzi
Ale Twoja usługa będzie poza konkursem, a Budziol pytał co administracja może jeszcze dla nas zrobić. 
na razie zamknąłem temat z dupy o memach 
ale stronke to sie zlajkowało 
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Najlepiej nie na razie, a forewa.Budziol pisze:na razie zamknąłem temat z dupy o memach
na razie, w sensie że pewne w ogóle wyleci z forum.
Ale to nie o to chodzi każdy ma swój gust i ma do niego prawo. Bardziej chodzi mi o to co w tym temacie co potem się działo
polubiłem, popatrzyłem i szału nie ma.VeeKing pisze:ale stronke to sie zlajkowało
Ale to nie o to chodzi każdy ma swój gust i ma do niego prawo. Bardziej chodzi mi o to co w tym temacie co potem się działo
nie no słusznie zamknięte nie powiem, że nie.
-
Deleted User 804
pókic o wystarczy nam smyczy, których jeszcze kupę zostałoDepeshka pisze: znam gościa, który za ok 2zł/sztuka może zrobić dowolny pin wielkości 32mm i 58mm
Nie jesteś w typie administracji?mimski pisze:A co z tym masowaniem?![]()
Ostatnio zmieniony ndz lis 24, 2013 1:04 am przez Deleted User 804, łącznie zmieniany 1 raz.
Po ile smycz? 
1,66 caly czas są 
Drożej przesyłka wyjdzie
.
Biorę!
Biorę!
-
Deleted User 804
zawsze możesz wsiąść parę by nie płacić więcej za przesyłkę, niż za smycz
Z gadżetami reklamowymi jest o tyle kiepsko że jeśli chce się jakąś rozsądna cenę to zazwyczaj trzeba przynajmniej 100 zamówić. Następnym razem będziemy musieli wprowadzić jakąś minimalną ilość sztuk na chętnego
Z gadżetami reklamowymi jest o tyle kiepsko że jeśli chce się jakąś rozsądna cenę to zazwyczaj trzeba przynajmniej 100 zamówić. Następnym razem będziemy musieli wprowadzić jakąś minimalną ilość sztuk na chętnego
Nie miałbym komu sprzedać
.
Koszulki pojawią się jak zespół znów do nas zawita, czy to już skończona historia?
Koszulki pojawią się jak zespół znów do nas zawita, czy to już skończona historia?
Jest dział z koszulkami, trzeba tam pytać Wydrę bo miał pomysły i chęci do zrobienia nowej partii, ale to pewni jak już dowiemy się coś o trasie 2014.
Co do smyczy przesyłka zawsze 2zł, bez względu na liczbę sztuk
Co do smyczy przesyłka zawsze 2zł, bez względu na liczbę sztuk
A kropki jeszcze będą czy już się skończyły ?