dobra dość OT
Księga Skarg i Wniosków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Księga Skarg i wniosków
kropki są na wagę 10dag - 20zł bo to nie są tanie rzeczy 
dobra dość OT
dobra dość OT
gdzie wcieło logo forum??
Wróciło.
Budziol masz gdzieś foto tej smyczy?
Budziol masz gdzieś foto tej smyczy?
Lando, dzięki 
już nie mam tu najwięcej postów

Usterka w Matrixie
Celowy zabieg by pokazać, że nie liczy się kolor skóry, bo tak naprawdę wszyscy jesteśmy tacy sami.
Ostatnio zmieniony czw lis 28, 2013 2:00 pm przez Michał, łącznie zmieniany 1 raz.
z tego co wiem ja jestem biały i vyrus raczej też więc nie bardzo rozumiem... może zejdźmy już z tego co stoi miedzy mną a vyrusem... nikogo to nie powinno obchodzić. Ja ze swojej strony skończyłem i wszelkiego rodzaju uszczypliwości w moją stronę bede zgłaszał tam gdzie trzeba (chociaż i tak nie licze na interwencje administracji w tych sprawach)
tak w ogóle ostatnio chyba ktoś grzebał coś bo było forum a za chwile nie błąd 503
tak w ogóle ostatnio chyba ktoś grzebał coś bo było forum a za chwile nie błąd 503
Zglaszaj, zglaszaj:-D
Deleted User 804 poprawki robil, zeby forum sprawniej dzialalo, moze czy najpierw musi Ci to zglosic i o zgode zapytac?
Deleted User 804 poprawki robil, zeby forum sprawniej dzialalo, moze czy najpierw musi Ci to zglosic i o zgode zapytac?
no i po co to było??Budziol pisze:moze czy najpierw musi Ci to zglosic i o zgode zapytac?
A nie myśleliście nad przesiadką np na PHPBB3??
Czy ja cie obraziłem? Nawet nie próbowałem. ... A pomyślałe o was, w słowach: "Że wszyscy jesteśmy tacy sami".VeeKing pisze:z tego co wiem ja jestem biały i vyrus raczej też więc nie bardzo rozumiem... może zejdźmy już z tego co stoi miedzy mną a vyrusem... nikogo to nie powinno obchodzić. Ja ze swojej strony skończyłem i wszelkiego rodzaju uszczypliwości w moją stronę bede zgłaszał tam gdzie trzeba (chociaż i tak nie licze na interwencje administracji w tych sprawach)![]()
Skoro cię to w jakikolwiek sposób uraził to usuwam tą jakby dedykację...
Budziol ---> warn dla Budziola, nie ma coVeeKing pisze:no i po co to było??Budziol pisze:moze czy najpierw musi Ci to zglosic i o zgode zapytac?
www.MetalSide.pl
Jakby co to ja jestem czarny. Jestem uciekinierem z Zimbabwe. A, i podpisuję się pod warnem dla Budziola 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Kto jeszcze "za"? Uzbieramy z 5 głosów i warn stanie się faktemvyrus pisze: A, i podpisuję się pod warnem dla Budziola
www.MetalSide.pl
Będę lobbował u innych na pw. Lubię takie zakulisowe rozgrywki. Może nawet uda się wywalczyć bana 
Dzieki chlopaki;-)
Oczekuję szczegółowych raportów co godzinęvyrus pisze:Będę lobbował u innych na pw. Lubię takie zakulisowe rozgrywki. Może nawet uda się wywalczyć bana
www.MetalSide.pl
Zgłaszam pięciokrotne naruszenie regulaminu przez VeeKinga :
1. Obrażanie osób publicznych i krytyka bez sensownej argumentacji. Użyte określenia: cymbał, manipulator, frajer. Na wielokrotne prośby z mojej strony o uargumentowanie swego stanowiska nie odpowiedział.
2. Obrażanie narodu polskiego przez użycie pejoratywnego określenia "polaczek". Godzi to w moje uczucia narodowe i przywiązanie do Ojczyzny.
3. Ciągłe zarzucanie innym userom słów lub poglądów z którymi nie mają nic wspólnego, czyli bezczelne kłamstwa.
4. Ciągły spam polegający na próbie zwrócenia na siebie uwagi poprzez wyciąganie sprawy swojego inwalidztwa
5. "Zaobserwowanie notorycznego debilizmu i głupoty" - to jest cytat z regulaminu na który również się powołuję.
Powyższe zajścia miały miejsce w temacie Polityka. Wnioskuję o pierwszą czerwoną kartkę i przerwę dla tego człowieka ponieważ jego działalność uniemożliwia nam po raz kolejny rzeczową dyskusję.
1. Obrażanie osób publicznych i krytyka bez sensownej argumentacji. Użyte określenia: cymbał, manipulator, frajer. Na wielokrotne prośby z mojej strony o uargumentowanie swego stanowiska nie odpowiedział.
2. Obrażanie narodu polskiego przez użycie pejoratywnego określenia "polaczek". Godzi to w moje uczucia narodowe i przywiązanie do Ojczyzny.
3. Ciągłe zarzucanie innym userom słów lub poglądów z którymi nie mają nic wspólnego, czyli bezczelne kłamstwa.
4. Ciągły spam polegający na próbie zwrócenia na siebie uwagi poprzez wyciąganie sprawy swojego inwalidztwa
5. "Zaobserwowanie notorycznego debilizmu i głupoty" - to jest cytat z regulaminu na który również się powołuję.
Powyższe zajścia miały miejsce w temacie Polityka. Wnioskuję o pierwszą czerwoną kartkę i przerwę dla tego człowieka ponieważ jego działalność uniemożliwia nam po raz kolejny rzeczową dyskusję.
Ostatnio zmieniony sob lis 30, 2013 7:16 pm przez vyrus, łącznie zmieniany 1 raz.
Z racji iż inicjatywa jak najbardziej słuszna, pragnę dodać, że VeeKing naruszył również dwa inne punkty regulaminu 9 i 15.
No chyba, że jest zgoda na IronMaiden Memes w podpisie - to tylko 9.9. Notorycznego pisania postów bezsensownych lub bardzo odbiegających od tematu. Nie tyczy się to zupełnie luźnych tematów np. wielu tematów w Kawiarni SanktuariuM.
15. Reklamy i kryptoreklamy innych serwisów i forów o podobnej tematyce bez zgody zespołu administracyjno - moderatorskiego.