Plany na 2014 - spekulacje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Plany na 2014 - spekulacje
Czyli Sabaton zagrali za darmo? Bo chcieli sobie nagrać DVD?
Scorpionsi za 10zł parę lat temu w Gdańsku (przed Kylie Minogue
) to też jak za darmo, choć nie wiem czy jakaś kasa od miasta nie poszła.
Co do Woodstocku to zdecydowanie nie chciałbym tam zobaczyć Maidenów! Przecież taka marka i brak biletów sprowadzi przynajmniej pół Polski, które na 99% zrobi jakąś trzodę. Wolę zapłacić te 100zł i móc w spokoju pójść na koncert
Zwłaszcza że na woodstocku będzie Skid Row i Accept, którzy mi do szczęścia wystarczą.
Co do kolejnej trasy historycznej, nie sądzicie że Maideni będą po prostu zbyt zmęczeni na kolejną tak wielką trasę tuż po ME? Bardziej liczę na kilka pojedyńczych występów niż tak wymagające przedsięwzięcie.
Co do Woodstocku to zdecydowanie nie chciałbym tam zobaczyć Maidenów! Przecież taka marka i brak biletów sprowadzi przynajmniej pół Polski, które na 99% zrobi jakąś trzodę. Wolę zapłacić te 100zł i móc w spokoju pójść na koncert
Co do kolejnej trasy historycznej, nie sądzicie że Maideni będą po prostu zbyt zmęczeni na kolejną tak wielką trasę tuż po ME? Bardziej liczę na kilka pojedyńczych występów niż tak wymagające przedsięwzięcie.
Co by nie mialobyc, to powoli czas robi sie na jakies oficjalne ogloszenie, bo przyszloroczne festy ruszyly z zapowiedziami swoich gwiazd.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Za darmo na pewno nie, ale po kosztach plus nieduży bonus. Ten występ był negocjowany przynajmniej 3 lata.wydra77 pisze:Czyli Sabaton zagrali za darmo? Bo chcieli sobie nagrać DVD?
- Saimon1995
- -#Moderator

W sumie Polska powinna się pojawić na mapie Sonisphere w przyszłym roku (pierwsze miejsce na alarmie eventimu, więc ogłoszenie pewnie niebawem). Gdyby się sugerować Ticket Alertem to headlinerem powinna być Metallica. Prócz tego pojawiły się nazwy: Alice in Chains oraz Slayer (ewentualnie Pearl Jam).RALF pisze:https://twitter.com/Sonisphere/statuses ... 4081016832
Może niebawem cos się wykluje z tego?
Jak już tak wszystko Live Nation zmienia i komplikuje to może Sonisphere przeniesie się z Bemowa na Narodowy? Ewentualnie do hali
6-7 Soni z MAIDEN w roli głównej ? 
Czyli Maideny na Basenie Narodowym??? To by było coś, tylko co by musieli zrobić żeby zapełnić chociaż pół stadionu. Chyba musieliby dać w Warszawie jedyny koncert w Europie, chociaż jeżeli to będzie rzeczywiście króciutka trasa to jest to realne- zrobić w Wa-wie spęd fanów z Europy, głównie Środkowo-WschodniejFaithNoMore pisze:RALF pisze:nia i komplikuje to może Sonisphere przeniesie się z Bemowa na Narodowy? Ewentualnie do hali.
Budziol pisze:6-7 Soni z MAIDEN w roli głównej ?
tak jak Wicker pisał na koncert w Pl po dwóch halówkach w 2013 bym nie liczył.
Chyba również on wspominał, ze zespołowi skończył się kontrakt z SONI

takie coś śmiga po sieci
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Hmm, ciekawe czy to nie fake... Aczkolwiek większość z w/w artystów rzeczywiście planuje festiwalowe występy w Europie latem przyszłego roku... Dziwi mnie tylko, iż LP, Eminem i NIN figurują odrębnie w niemieckim TicketAlarmie Eventimu, a takiego Pearl Jam czy IM w nim nie ma... Równie dobrze kogoś mogła ponieść wyobraźnia.
Jest tez njus o 2 koncertach we francji na hellfest i bercy w ramach maiden england 2014. Tyle ze bercy jest w remoncie wiec sciema......
Tylko nie ME part3;-)
Ten skan wyglada mi na fotografię jakiegoś postera, ulotki, bannera - z tym ticketalarmem to tez tak jest, że można tam figurować (nawet w TOP 3) a koncertu koniec z końcem - jak nie ogłaszają, tak nie ogłaszają...
Wydaje mi się, że taki scenariusz może być prawdopodobny
Wydaje mi się, że taki scenariusz może być prawdopodobny
Za tydzien BIG SONISPHERE ANNOUNCEMENT!!!!!
Na SONI może być METALLICA
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

W Ticket Alarmie na czeskim Eventimie figuruje Iron Maiden, a także poniższa grafika...

Ciekawe czy jest szansa np. na Sonisphere z Maiden u naszych południowych sąsiadów tudzież własny koncert np. w Ostrawie czy Brnie, wzorem 2007.

Ciekawe czy jest szansa np. na Sonisphere z Maiden u naszych południowych sąsiadów tudzież własny koncert np. w Ostrawie czy Brnie, wzorem 2007.
Ale to by już do czech wracali po 2013?! Dziwne i co to za grafika, wyglada mi to na tandetny fan - art jakich wiele... Najgorsze jest teraz to milczenie IM...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jedyna opcja to wg mnie wspólny koncert dla Czechów, Słowaków i Polaków w Brnie czy Ostrawie - raczej nie chce mi się wierzyć w ich powrót do Pragi.RALF pisze:Ale to by już do czech wracali po 2013?! Dziwne i co to za grafika, wyglada mi to na tandetny fan - art jakich wiele... Najgorsze jest teraz to milczenie IM...
no prędzej tam wg mnie niż do nas.W Czechach zagrali jeden koncert, fantastyczne przyjęcie w ten deszcz, zespół zajarany i dobra miejscówa dla całej Europy śr. - wsch.
Nic nie widać taka mała ta grafika
Nic nie widać taka mała ta grafika