Plany na 2014 - spekulacje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Plany na 2014 - spekulacje
Metallica ogłosiła koncerty w Niemczech - Rock am Ring i Rock Im Park oraz Soni na Imtech Arena w Hamburgu... Raczej prawdopodobieństwo, że na RaR/RiP zagra IM jest bardzo małe. Już wiadomo kto będzie gwiazda SONIS w Europie, także w Polsce na Narodowym mogą zrobić Metę jako gwiazdę SONI. A wcale mnie nie zdziwi, jeśli IM w przyszłym roku kompletnie nie będa koncertować...
Zgadza się. Oficjalnie potwierdzone. Maideni nie zagrają w przyszłym roku!!! A szkoda
ZAGRAJĄ, NA OFICJALNEJ
http://www.ironmaiden.com/first-news-for-2014.html
ZACZĘŁO SIĘ. Nikt się tego dziś nie spodziewał
There will be more information and further announcements very soon… watch this space... that’s all we can say for now!
http://www.ironmaiden.com/first-news-for-2014.html
ZACZĘŁO SIĘ. Nikt się tego dziś nie spodziewał
There will be more information and further announcements very soon… watch this space... that’s all we can say for now!
Bardziej mnie "martwi", że w tle zdjęcie z Maiden England 
-
DZIADEK LEON
- -#Trooper

Teraz pytanie, czy to początek ogłoszeń festiwali z Maiden w roli głównej. Czyżby Sonisphere następny?
wydra77 pisze:Zgadza się. Oficjalnie potwierdzone. Maideni nie zagrają w przyszłym roku!!! A szkoda
A skad takie oficjalne info jak wlasnie dwa festy oglosili?;-)
W tle koncertowe foto po prostu, nic wiecej
Wydra@ - Widzę pięknie się wstrzeliłeś ze swoją " oficjalną ' informacją o braku koncertów w przyszłym roku
No nic, to teraz z wielkimi nadziejami czekam na potwierdzenie Hellfestu 4 Grudnia i zaczynam ogarniać !
Szkoda tylko że z taką małą pompą ogłoszono tę datę. Nie wiadomo tak naprawdę nic, czy to ME vol.3 , czy może faktycznie coś na bazie lat 90 ? Intrygujące.
No nic, to teraz z wielkimi nadziejami czekam na potwierdzenie Hellfestu 4 Grudnia i zaczynam ogarniać !
Szkoda tylko że z taką małą pompą ogłoszono tę datę. Nie wiadomo tak naprawdę nic, czy to ME vol.3 , czy może faktycznie coś na bazie lat 90 ? Intrygujące.
No, tego sie chyba nikt z nas nie spodziewał!!! Ja stawiam na ME TOUR VOL 3
Też tak stawiam, tylko ze względu na to, że nie pousuwali filmików z ME tour na oficjalnej wokół tego ogłoszenia. Poprzednio tak robili.
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Uważam, że na festach super sprawdzi się materiał z ME... 100 razy lepiej niż `90... Dla kogoś kto strzelił 30 gigów z ME to wiadoma sprawa, że zawiedziony, ale ktoś kto jedzie okazjonalnie, lub był 1-2 razy na ME nie zaszkodzi. Sam chętnie obejrzałbym to jeszcze raz na żywo.
No ja tez już zacząłem wierzyć w to twoje ciagle pierd... ze nie będzie koncertów w przyszłym roku.RALF pisze:No, tego sie chyba nikt z nas nie spodziewał!!! Ja stawiam na ME TOUR VOL 3
Żartuje. Haha. Po prostu mnie już wq... To twoje trolenie nonstop.
A tak na serio to dalej obstawiam na swoim. W przyszłym tygodniu 2 kolejne ogłoszenia Maidenow. HELLFEST i sonisphere UK
Wydaje mi się, że SONI UK w Knebworth z IM, Metą i BS byłby strzałem w "10" i ogromnym sukcesem (po 60 - 70 k), także przeciwwagą dla nieco "sofciarskiego" DOWNLOAD i alternatymnie ukierunkowanych Readin'/Leeds Festivals 2014. To by była istna "Metalowa Masakra", że tak sparafrazuję tytuł słynnej, kultowej już kompilacji w polskim tłumaczeniu!
Wiecie co, coś mi mówi, że tak będzie - mam takiego "noska".
Wiecie co, coś mi mówi, że tak będzie - mam takiego "noska".
Na 99% nie będzie to kontynuacja ME tour. To, że na stronie się nic nie zmieniło wynika, podejrzewam, z tego, że jutro RaR i RiP zaczynają sprzedaż biletów i musieli ogłosić headlinerów, a Maiden jeszcze tego nie planowało. Stąd też bardzo lakoniczna informacja prasowa.
Widzę, że jesteś pewien Bergen
Ja tez mocno wierze w bergen....ale teraz sie zastanawiam czy w sierpniu?
A tak w ogole to to niech sie maiden paluje......skad ja mam kase brac?
A tak w ogole to to niech sie maiden paluje......skad ja mam kase brac?
Nie pitol, dasz radę.
Mogliby jakiś solo gig we Włoszech zrobić, bo bym się wybrał... Poza Placem Św. Piotra oczywiście, bo to też pewne.
Mogliby jakiś solo gig we Włoszech zrobić, bo bym się wybrał... Poza Placem Św. Piotra oczywiście, bo to też pewne.
Powiedzcie - orientacyjnie - jak szybko rozchodzą się bilety na Rock im Park? Trzeba się jakoś bardzo mocno spinać i zamawiać natychmiast, czy kilka dni nie zrobi różnicy?
UP THE IRONS !!!
Podobno najpierw zwykle jest sold out RaR, niedługo potem RiP.