jeśli się potwierdzi, to będe pić cały dizen z radosci
No fakt, można śmiało powiedzieć, że to jednej z najlepszych line-up'ów w historii europejskich festiwali. Ciekawe skąd mają kasę na tak wypasiony skład, bo jeszcze niedawno organizatorzy mówili, że finansowo nie udźwignęliby ściągnięcia Maiden. A tu mamy IM plus kilka równie gigantycznych nazw.
Dłużej nie będziemy Was trzymać w niepewności: Robert Plant pierwszym headlinerem Colurs of Ostrava 2014!
Nazywany ikoną klasycznego rocka, zainspirowany rock and rollem i Elvisem Presleyem. Jego niesamowity głos i ogromna charyzma zmieniły na zawsze oblicze hard rocka. Wokalista legendarnego Led Zeppelin Official, uznany za jednego z najlepszych frontmanów wszechczasów.
Robert powraca do Ostrawy po ośmiu latach, tym razem z zespołem Sensational Space Shifters!
A już wcześniej ogłoszono - Goat. Kto miał okazję zobaczyć ich na Offie ten wie jaka to genialna muzyka na żywo. Jak skład będzie się dalej rozwijał w dobrym kierunku to będę rozważał, bo mam blisko. Jednodniowe są bardzo drogie, więc mam nadzieję, że będzie więcej dobrych strzałów w ogłoszeniach i będzie można kupić karnet na całość.