Blaze Bayley
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Re: Blaze Bayley
Ostatnie dokonania płytowe może mieć nienajlepsze, ale na jego akustycznym koncercie bardzo chciałbym być...
A na czadowy fajnie byłoby się wybrać do szwedzkiej miejscowości Husqvarna - ponad rok do tej daty, a on już wie, że wtedy tam zagra, takie planowanie to ja rozumiem. 
Blaze Bayley wydaje 2-płytową kompilację swoich wybranych i zremasterowanych dokonań pt. “Soundtracks of My Life” (premiera 31 października). Na krążku znajdą się 2 nowe kawałki: “Hatred” i “Eating Children”. Do tego pierwszego stworzono wideo, które obejrzeć można poniżej.
http://www.youtube.com/watch?v=rZC99QD89Xg#t=186
http://www.youtube.com/watch?v=rZC99QD89Xg#t=186
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Utwór "Hatred" jest przekozacki (aż w to nie wierzę: thrashowy!), ale teledysk do niego cieniutki. 
Kawałki w sumie nie takie złe, ale klipy amatorskie 
- Journeyman666
- -#Clairvoyant

Niby z tymi kawałkami wszystko jest ok ale kompletnie mi nie podchodzą. MWWND i PAT były znakomite ale King of Metal i te 2 utwory moim zdaniem prezentują dużo niższy poziom. A klipy
Może Blaze powinien sobie dać spokój z występowaniem w teledyskach
Może Blaze powinien sobie dać spokój z występowaniem w teledyskach
Jak dla mnie te dwa kawałki są raczej słabe. Niby wszystko w porządku, ale jednym uchem wchodzą, a drugim wychodzą, nic mnie nie zaciekawiło.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Oba kawałki denne kompletnie. Poziom ostatniego albumu utrzymany...
26 Mar Poland Poznan Klub u Bazyla Blaze Bayley
27 Mar Poland Wroclaw Club Madness Blaze Bayley
28 Mar Poland Lublin Grafitti Club Blaze Bayley
29 Mar Poland Krakow Club Rotonda Blaze Bayley
30 Mar Poland Jaslo Hala Mosir Blaze Bayley
27 Mar Poland Wroclaw Club Madness Blaze Bayley
28 Mar Poland Lublin Grafitti Club Blaze Bayley
29 Mar Poland Krakow Club Rotonda Blaze Bayley
30 Mar Poland Jaslo Hala Mosir Blaze Bayley
jeszcze 25.03 Warszawa
Robię wawe i poznan!
Polecam wszystkim.
Studyjnie to moze juz nie to samo co wczesniej lecz king of metal brzmi dobrze na koncertach, stara sie chłop, mało woła za bilety, bawi sie tym... Za każdym razem z koncertu Blaze'a wyszedłem zadowolony.
Robię wawe i poznan!
Polecam wszystkim.
Studyjnie to moze juz nie to samo co wczesniej lecz king of metal brzmi dobrze na koncertach, stara sie chłop, mało woła za bilety, bawi sie tym... Za każdym razem z koncertu Blaze'a wyszedłem zadowolony.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

"Hatred" (jak pisałem) mi się podoba, a "Eating Children" (jak nie pisałem) w ogóle nie, chociaż w tym klipie Blaze pokazuje fajny autodystans i wygląda jak wykapany Dr. Bunsen z Muppetów. 
ja wczoraj puściłem sobie solo Blaze'a i Di Anno i powiem szczerze, ze na Bayleya bym nie poszedł
Di Anno wokalnie trzyma jeszcze poziom
...że tak powiem po obejrzeniu i przesłuchaniu "trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść"
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Byłem dwa razy i dwa razy poziom wokalu był wręcz dramatyczny, żeby wręcz nie napisać żaden.VeeKing pisze:Di Anno wokalnie trzyma jeszcze poziom
W Krakowie muszę być 
Ostatnio zmieniony sob gru 07, 2013 2:22 am przez Michał, łącznie zmieniany 1 raz.
Widziałem go co prawda raz, w 2010 roku w Lublinie, ale zgadzam się, że wokalnie to dramat. Zarzynał niestety zarówno klasyki Ironów jak i niektóre swoje utwory...Mr.Hankey pisze:Byłem dwa razy i dwa razy poziom wokalu był wręcz dramatyczny, żeby wręcz nie napisać żaden.VeeKing pisze:Di Anno wokalnie trzyma jeszcze poziom
Night Mistress Fan Club Łódź
Wie ktoś kiedy wchodzą bilety do sprzedaży ?
Koncerty pod koniec marca, więc pewno po nowym roku będąMichał pisze:Wie ktoś kiedy wchodzą bilety do sprzedaży ?
www.MetalSide.pl
Dzięki!