Plany na 2014 - spekulacje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Plany na 2014 - spekulacje
Właśnie... A wiesz co, nie wiem ... ale coś mi tak "podpowiada" że w Polsce będą, raczej festiwal...
W temacie o tych koncertach jest link. Klikasz, placisz i masz do odbioru w dniu koncertu:-)RALF pisze:Cholera wie, ja sądzę, że jeszcze dwa, może trzy występy festiwalowe ogłoszą. No i hale, pewnie jakiś stadio czy cos w tym stylu - open air taki.... W sumie jeszcze 11 koncertów - sporo! BARTEK, gdzie w Łodzi najlepiej kupić bilety na Di'Anno? Pójdę na koncert i dam mu do podpisu "KILLERS" i "IM".... ?!!
Zeby nie robic do konca OT to tez mysle, ze jeszcze jakies festy wpadna oprocz hal:-)
Ostatnio zmieniony czw gru 19, 2013 2:54 pm przez Budziol, łącznie zmieniany 1 raz.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

A jak sądzisz, który festiwal w Polsce mógłby ściągnąć IM?RALF pisze:Właśnie... A wiesz co, nie wiem ... ale coś mi tak "podpowiada" że w Polsce będą, raczej festiwal...
Open'er - odpada, nie są zainteresowani ściąganiem kapel metalowych.
Sonisphere - headliner ogłoszony.
Impact Fest - headlinerzy ogłoszeni, pseudo-festiwali = koncert halowy.
Ursynalia - po tegorocznej aferze w przyszłym roku nie planują ściągania dużych zagranicznych gwiazd.
Orange Warsaw Festival - wypada w weekend, który jest już zabookowany - Maiden wystąpią w tym czasie na Nova Rock i Greenfield, a nie grają 3 koncertów z rzędu.
Seven Festival - wypada już po zakończeniu trasy ME.
Przystanek Woodstock - no comment.
Festiwal Legend Rocka w Dolinie Charlotty - odbywa się w lipcu (bądź w sierpniu jak w tym roku), a jak wiemy terminy w tym miesiącu Maiden mają raczej zajęte (5 lipca kończą trasę w Knebworth).
Jarocin - jak wyżej. Poza tym jednak nieco nie ta liga.
Metalfest - nie odbędzie się w 2014.
Jak widać - sprowadzenie Maiden do Polski w 2014 to raczej nasze pobożne życzenia. Kiedyś może mógłby ich ściągnąć Mystic, ale odkąd nie organizują Mystic Festival to raczej nie ma co marzyć o ich występie na festiwalu innym niż Sonisphere/Impact. Niestety Open'er nie chce ściągać wykonawców reprezentujących ciężkie brzmienia, może poza softowym Pearl Jam
Nie no zdecydowanie beda jakies festy jeszcze, tak generalnie powiedzialem ze teraz to sie beda bawic po swojemu....
WICKER MAN pisze:Seven Festival - wypada już po zakończeniu trasy ME.
Przystanek Woodstock - no comment.
Festiwal Legend Rocka w Dolinie Charlotty - odbywa się w lipcu (bądź w sierpniu jak w tym roku), a jak wiemy terminy w tym miesiącu Maiden mają raczej zajęte (5 lipca kończą trasę w Knebworth).
Jarocin - jak wyżej. Poza tym jednak nieco nie ta liga.
Metalfest - nie odbędzie się w 2014.
Zgodze sie z Robertem ze raczej Maideni nie zawitaja do Polski w przyszlym roku.
Ale nigdy nic nie wiadomo. Jesli jednak mieliby sie pojawic, to biorac pod uwage, ze nie wracaja do tych samych miast, w których grali w tym roku, widze dwie mozliwosci. Jakis stadion w Warszawie np. Legia, bo nie sadze zeby ktos podjal ryzyko organizacji koncertu na Narodowym. A jesli nie Warszawa to moze nowa Arena Kraków.
Ale nigdy nic nie wiadomo. Jesli jednak mieliby sie pojawic, to biorac pod uwage, ze nie wracaja do tych samych miast, w których grali w tym roku, widze dwie mozliwosci. Jakis stadion w Warszawie np. Legia, bo nie sadze zeby ktos podjal ryzyko organizacji koncertu na Narodowym. A jesli nie Warszawa to moze nowa Arena Kraków.
-
Deleted User 2259
Fajnie by było,nigdy tam nie grali no i 400 metrów ode mnie,byłem już na dniach otwartych prezentuje się znakomicie.wydra77 pisze:A jesli nie Warszawa to moze nowa Arena Kraków.
ja jednak myślę, że nie. Grali 2 sztuki u nas, jest bardzo duże natężenie koncertów w tym czasie u nas i LN myślę, że nie zaryzykuje. Mało koncertów do ogłoszenia, jeszcze kilka festów, więc hale zostawią pewnie na Węgry, Czechy najbliżej nas - tak myślę
Tez nie widze koncertu w Polsce, jednak przypomne ze troche ponad rok temu to samo bylo jak ktos wspominal "a moze zagraja 2 konerty u nas"......jednak stalo sie.
Natezenie koncertow nie przeszkadza, ludzie beda nazekac ze kasy brak itp itd a i tak wysuplaja te kilka stow i pojda
Natezenie koncertow nie przeszkadza, ludzie beda nazekac ze kasy brak itp itd a i tak wysuplaja te kilka stow i pojda
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Święta prawda!Szymon pisze:Tez nie widze koncertu w Polsce, jednak przypomne ze troche ponad rok temu to samo bylo jak ktos wspominal "a moze zagraja 2 konerty u nas"......jednak stalo sie.
A propo świąt...hipcio_stg pisze:
Święta prawda!
Happy Christmas!!!
- hipcio_stg
- -#Moonchild

no Panowie tutaj? 
Temat musi zyc 
Moze pospekulujmy czy oglosza cos na swieta?
Moze pospekulujmy czy oglosza cos na swieta?
obstawiam że nie 
nie dali nic w week poprzedzający święta to już chyba nie.
Myślę iż kolejne daty podadzą już w 2014
nie dali nic w week poprzedzający święta to już chyba nie.
Myślę iż kolejne daty podadzą już w 2014
a moze jeszcze przed nowym rokiem? między świętami a końcem roku jest kilka dni 
i już temat żyje i coś się dzieje 
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

A ja mysle, ze jutro bedzie futroZakkahletz pisze:Myślę, że jeszcze jutro mogą coś ogłosić.