Zagraniczne festiwale 2014
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Zagraniczne festiwale 2014
Brutal:
+ Six Feet Under, Ignite, Havok
+ Six Feet Under, Ignite, Havok
MGMT dochodzi na Colours of Ostrava. Karnety przed świętami teraz za 219 pln. Chyba się skuszę, a najwyżej potem odsprzedam. Na razie bardzo ładnie to wygląda, bo trójka wykonawców, których bardzo chętnie bym zobaczył - Plant, Goat i MGMT. 
-
Deleted User 2868
Brutal:
+ VENOM, Katatonia, Sodom, Aosoth, Cruachan, Worship
No to się jednak postarali
+ VENOM, Katatonia, Sodom, Aosoth, Cruachan, Worship
No to się jednak postarali
Świetnie! 
Teraz czekam na coś z puli:
Electric Wizard
Emperor
Enslaved
Mgła
Neurosis
Oathbreaker
Obliteration
Sunn O)))
Ulcerate
Teraz czekam na coś z puli:
Electric Wizard
Emperor
Enslaved
Mgła
Neurosis
Oathbreaker
Obliteration
Sunn O)))
Ulcerate
Ostatnie ogłoszenia ratują sytuację, ale nadal nie jestem przekonany do BA2014, ale gdyby tak doszły:
+ Mayhem, Watain, Arch Enemy, Ahab, Chrome Division, Orchid, The Dillinger Escape Plan, Cynic, Nails, TriptykonWuja pisze:
Electric Wizard
Emperor
Enslaved
Mgła
Neurosis
Oathbreaker
Obliteration
Sunn O)))
Ulcerate
Brutal:
+ SHINING (norweski), Misery Index, H2O
+ SHINING (norweski), Misery Index, H2O
Porcja smutku i zapychaczy slotów na Brutal Assault:
- Architects
- Suffocation
- Chthonic
- Cripper
- Krakow
- Strife
- Architects
- Suffocation
- Chthonic
- Cripper
- Krakow
- Strife
Kolejny słaby update.Brutal Assault pisze:Szwedzcy viking/blackmetalowcy z MÅNEGARM, Amerykanie z deathmetalowego BROKEN HOPE oraz Niemcy z post-metalowego THE OCEAN dołączają do składu kolejnej edycji Brutal Assault. Wkrótce kolejne zespoły!
Słaby jak słaby, ale samo The Ocean jest na żywo naprawdę dobre przecież.
Choć jakieś rozszady w składzie zespołu miały być i nie wiem czy to jakoś nie wpłynie negatywnie na nich.
Rock am Ring / Rock im Park
W składzie między innymi:
Metallica, Kings of Leon, Linkin Park, Iron Maiden, Alligatoah, Alter Bridge, Avenged Sevenfold, Gojira, Heaven Shall Burn, In Extremo, In Flames, Kvelertak, Mastodon, Nine Inch Nails, Opeth, Queens Of The Stone Age, Rob Zombie, Slayer, The Offspring
Metallica, Kings of Leon, Linkin Park, Iron Maiden, Alligatoah, Alter Bridge, Avenged Sevenfold, Gojira, Heaven Shall Burn, In Extremo, In Flames, Kvelertak, Mastodon, Nine Inch Nails, Opeth, Queens Of The Stone Age, Rob Zombie, Slayer, The Offspring
Powiedziałbym, że nawet bardzo dobre i fajnie, że będą grali na Brutalu.metalfish pisze:Słaby jak słaby, ale samo The Ocean jest na żywo naprawdę dobre przecież.
Pomimo tego 2 pozostałe zespoły ogłoszone wraz z nimi każą ocenić ten update jako słaby. Za dużo już slotów zmarnowanych na kapele-zapychacze
kto sie wybiera na sonisphere do uk ? z checia dolacze sie bo jak wiadomo w grupie weselej
-
Deleted User 2868
Brutal:
+ CROWBAR, Gehenna, Arsonist Get All The Girls
+ CROWBAR, Gehenna, Arsonist Get All The Girls
The National na Colours of Ostrava. Do tego w międzyczasie doszło co nieco nazw średniego i małego kalibru. Skład wygląda nieźle, ale po pierwszych rzutach trochę odczuwam rozczarowanie, bo tamte był najlepsze (Plant, MGMT oraz Goat) No ale jeszcze grubo ponad połowa wykonawców do ogłoszenia. Pewnie większość to będzie szrot wszelakiej maści, ale pewnie coś dobrego musi się jeszcze trafić. 
Ostatnio zmieniony śr lut 05, 2014 2:08 pm przez metalfish, łącznie zmieniany 1 raz.
Co do Ostravy, to polecam posłuchać John Butler Trio
Np. Sometimes albo Ocean.
Sprawdzałem i o akurat rzeczywiście całkiem niezły rzut. Kilka innych też mi się podobało (Hidden Orchestra i nawet te bardzo lekkie The Asteroids Galaxy Tour), ale te pierwsze ogłoszenia mnie po prostu powaliły na tle reszty. 
Słabo, słabo i jeszcze raz słabo w tym roku.GOD IS AN ASTRONAUT, ENTHRONED and TEXAS IN JULY confirmed for BA 2014
No, zapomniałem o Hidden Orchestra
Generalnie dla mnie jak na razie bardzo dobry line-up 
-
Deleted User 2868
Brutal:
+ TERRORIZER, Red Fang, Ringworm
Teraz lepiej
+ TERRORIZER, Red Fang, Ringworm
Teraz lepiej