Plany na 2014 - spekulacje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Plany na 2014 - spekulacje
Zwlekają, mogliby dać te daty...
Ralf sam wydedukowales, ze do konca aukcji dat nie bedzie bo kazdy licytacje oleje i zajmie sie kupowaniem biletow 
No emocje górę biorą ale coś mi mówi, że tak jak zakładam będzie!
no no a 2 h koniec aukcji - może niebawem, może jutro coś?
a swoją drogą ta wejściówka na Knebworth z bonusami już za ponad 5000 funtów - normalnie nie wiem jakim to trzeba być maidenowym świrem zeby licytować bilet na koncert za taką kasę!
a swoją drogą ta wejściówka na Knebworth z bonusami już za ponad 5000 funtów - normalnie nie wiem jakim to trzeba być maidenowym świrem zeby licytować bilet na koncert za taką kasę!
Tylu było chętnych.. Pewnie dopiero od poniedziałku zaczną coś ogłaszać.
Tez mysle ze moze byc w pn ogloszenie, ale wg mnie juz wszystkich dat
Ciurkiem dadzą, może dzień po dniu?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

To nie tylko zwykły bilet, ale też VIP passy, które upoważniają do wejścia na backstage, a więc dają w teorii szansę na spotkanie części zespołu.Vadera pisze:no no a 2 h koniec aukcji - może niebawem, może jutro coś?![]()
po za tym aukcje charytatywne rządzą się swoimi prawami
no wiem wiem - skrót myślowyTo nie tylko zwykły bilet, ale też VIP passy, które upoważniają do wejścia na backstage, a więc dają w teorii szansę na spotkanie części zespołu.
ale mimo wszystko.. to baaardzo duża kwota za takie atrakcje
Ostatnio nie śledziłem wieści, były jakieś newsy dot. solowego albumu Dickinsona?
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Toś przywalil z grubej ruryvyrus pisze:Ostatnio nie śledziłem wieści, były jakieś newsy dot. solowego albumu Dickinsona?
Co to ma wspólnego z tegoroczna trasa Maidenow?
Baaardzo prawdopodobne, iż 16 czerwca Iron Maiden zagra w Budapeszcie na Aerodrome Festival 2014. Jako Headliner!
RALF, proszę Cię. 
A skąd to baaardzo sie wzięło?RALF pisze:Baaardzo prawdopodobne, iż 16 czerwca Iron Maiden zagra w Budapeszcie na Aerodrome Festival 2014. Jako Headliner!
Z wielu źródeł no FORUM. Czy IM Commentary. Pożyjemy, zobaczymy 
Pojawiła sie mocna przesłanka ze Bułgaria jest na tapecie i ponoć ma być ogłoszona na dniach
oby grali tam przed 31 maja 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Na razie ktoś zapodał datę 16 czerwca - 2 dni po Nova Rock.Szymon pisze:oby grali tam przed 31 maja
Wpieniające jest czekanie na te daty... Nie mogą tego wszystkiego ogłosić i kwita? Tak zwlekać muszą, po co?