szkoda, ja wtedy raczej odpadam....WICKER MAN pisze:Na razie ktoś zapodał datę 16 czerwca - 2 dni po Nova Rock.Szymon pisze:oby grali tam przed 31 majaPrawdopodobnie Armeec Arena. Ponoć ogłoszenie na dniach.
Plany na 2014 - spekulacje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Plany na 2014 - spekulacje
co do tego, to pierwszy raz w ogole mnie to nie wkurza, moga to trzymac w tajemnicy jak najdluzej. Bo ja do marca i tak nie bede nic mogl zarezerwowac.......RALF pisze:Wpieniające jest czekanie na te daty... Nie mogą tego wszystkiego ogłosić i kwita? Tak zwlekać muszą, po co?
Hehe cwaniaczek.Szymon pisze: co do tego, to pierwszy raz w ogole mnie to nie wkurza, moga to trzymac w tajemnicy jak najdluzej. Bo ja do marca i tak nie bede nic mogl zarezerwowac.......
Dla mnie mogą sie wstrzymać do połowy lutego
mam nadzieje, ze ogloszony zostanie juz komplet dat a nie znow tylko ta jednaWICKER MAN pisze:Na razie ktoś zapodał datę 16 czerwca - 2 dni po Nova Rock.Szymon pisze:oby grali tam przed 31 majaPrawdopodobnie Armeec Arena. Ponoć ogłoszenie na dniach.
Tym bardziej, ze pierwsze koncerty w maju, a mamy juz luty.
Czas w koncu postanowic gdzie sie zamelduje w 2014;-)
Serbia, Bułgaria w maju będą - zobaczycie!
Świeże info z Bułgarii. Sofia już potwierdzona. Na oficjalnej powinna sie pojawić wkrótce
Nie rób sobie JAJ! Oki? 
16.06? Moze wrzuca dzis jakies daty?
Przecież On sobie kpiny robi.
Potwierdzone na stówę. Kto chce to wierzy, kto nie wierzy ten uwierzy wkrótce
Your time will come Ralf
Your time will come Ralf
Ostatnio zmieniony śr lut 05, 2014 10:47 am przez wydra77, łącznie zmieniany 1 raz.
Gdzie potwierdzone?
w BułgariiRALF pisze:Gdzie potwierdzone?
Gdzie to można znaleźć? Źródło...
Jedynie od ludzi w Bułgarii którzy maja dojścia do tamtejszego promotora.RALF pisze:Gdzie to można znaleźć? Źródło...
Na fb tez jest zapowiedź. Poczekaj jeszcze chwilkę i będziesz mieć biało na czarnym na oficjalnej
-
Deleted User 2259
Napalił się trochęPoczekaj jeszcze chwilkę i będziesz mieć biało na czarnym na oficjalnej
Tylko ciekawe czy maj czy czerwiec?
Podobno 16 czerwiec, co eliminowaloby Budapeszt w tym terminie, wiec Wegry pewnie na poczatek trasy w maju. Teraz jeszcze pytanie kiedy Belgrad? W okolicach Sofii czy Budapesztu?RALF pisze:Tylko ciekawe czy maj czy czerwiec?
Ciekawi mnie czy jeszcze w tym tygodniu coś ogłoszą. Długo to trwa. Za długo!
myślę, że ogłoszą naraz wszystkie daty do końca tygodnia bo czas najwyższy 
Może, to dwa dni zostały...