08/06/14 - Iron Maiden - Brno [SmokTicket.pl]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
08/06/14 - Iron Maiden - Brno [SmokTicket.pl]
Wyjażdżamy rano z Krakowa i Katowic - więc bedzie jeszcze troche czasu aby pozwiedzac Brno przed koncertem. Powrót bezpośrenio po koncercie:
kontakt 666-930-390
Wyjazd z Krakowa 5.00 plac Matejki,
Katowice 6.30 ul. Dąbrówki.
Do Brna dojeżdżamy ok 11.00 - 12.00
Wyjazd bezpośrednio po koncercie
cena z Krakowa 99zł/os- brak zniżki na hasło
Katowic to 99 zł/os - zniżka na hasło "Sanktuarium" 10 zł/os - czyli cena wyniesie 89 zł/os ze zniżką.
hasło wpisuje się w pole "uwagi"
zamówienia:
http://smokticket.pl/index.php?iron-maiden-brno,141
mozna z Nami pojechać również na wyjazd do Budapesztu 3.06.2014: http://smokticket.pl/index.php?iron-mai ... apeszt,142
kontakt 666-930-390
Wyjazd z Krakowa 5.00 plac Matejki,
Katowice 6.30 ul. Dąbrówki.
Do Brna dojeżdżamy ok 11.00 - 12.00
Wyjazd bezpośrednio po koncercie
cena z Krakowa 99zł/os- brak zniżki na hasło
Katowic to 99 zł/os - zniżka na hasło "Sanktuarium" 10 zł/os - czyli cena wyniesie 89 zł/os ze zniżką.
hasło wpisuje się w pole "uwagi"
zamówienia:
http://smokticket.pl/index.php?iron-maiden-brno,141
mozna z Nami pojechać również na wyjazd do Budapesztu 3.06.2014: http://smokticket.pl/index.php?iron-mai ... apeszt,142
Ostatnio zmieniony czw maja 08, 2014 3:04 pm przez piter, łącznie zmieniany 15 razy.
Re: 08/06/14 - Iron Maiden - Brno [SmokTicket.pl]
To jeszcze na Budapeszt trzeba zrobic wyjaZd:-)
-
Deleted User 2259
Rozumiem,że to w obie strony?piter pisze:cena z Krakowa i Katowic to 99 zł/os - możliwe że dojda jeszcze inne miasta...
Jak zawsze cena obejmuje przejazd w obie strony
- Mercenary155
- -#Invader

Nie wiedziałem gdzie napisać, lecz ten temat najbardziej pasuje do mojego pytania, a więc.
Chętnie przejechał bym się do Czech na Ironów aczkolwiek przeraża mnie konieczność kupienia biletu na Czeskiej stronie.
Da rade kupić bilecik jakoś u nas ??
Interesowałby mnie oczywiście GC.
Chętnie przejechał bym się do Czech na Ironów aczkolwiek przeraża mnie konieczność kupienia biletu na Czeskiej stronie.
Da rade kupić bilecik jakoś u nas ??
Interesowałby mnie oczywiście GC.
Jak na razie u nas się nie da kupić.. ale może coś sie pojawi w sieci ticketportalu...
Co do kupowania na czeskiej stronie to nie widzę w tym nic przerażającego
1/ można wybrać język angielski zamiast Czeskiego
2/ założenie konta na ticketpro.cz jest banalnie proste i podobne do każdego innego sklepu internetowego
3/ do płatności wymagana jest karta kredytowa - jeśli sie jej nie ma można poprosić kogokolwiek ze znajomych kto taką karte posiada i oddać mu kasę (dla znajomego posiadającego kartę kredytową to dobry interes bo w ten sposób wyciąga gotówke z karty bez płacenia prowizji)
4/ bilety mozna zamówić w pdf (e-ticket) i sobie wydrukować w domu, albo zamówić bardziej tradycyjne (ale też systemowe) i za dodatkową opłątą dostać je pocztą
generalnie wszystko jest bardzo proste i nie przerażające jedyny wymóg to konieczność płacenia kartą kredytową
Co do kupowania na czeskiej stronie to nie widzę w tym nic przerażającego
1/ można wybrać język angielski zamiast Czeskiego
2/ założenie konta na ticketpro.cz jest banalnie proste i podobne do każdego innego sklepu internetowego
3/ do płatności wymagana jest karta kredytowa - jeśli sie jej nie ma można poprosić kogokolwiek ze znajomych kto taką karte posiada i oddać mu kasę (dla znajomego posiadającego kartę kredytową to dobry interes bo w ten sposób wyciąga gotówke z karty bez płacenia prowizji)
4/ bilety mozna zamówić w pdf (e-ticket) i sobie wydrukować w domu, albo zamówić bardziej tradycyjne (ale też systemowe) i za dodatkową opłątą dostać je pocztą
generalnie wszystko jest bardzo proste i nie przerażające jedyny wymóg to konieczność płacenia kartą kredytową
ktoś z Warszawy się wybiera do Krakowa?
A z Poznania?
z Poznania my nie robimy.
UWAGA!
OSOBY KTÓRE PRZED 13.02.1914 ZAMÓWIŁY PRZEJAZD Z KATOWIC MOGA TEŻ UZYSKAĆ ZNIŻKE 10 ZŁ/OS POD WARUNKIEM ŻE OPRÓCZ HASŁĄ PODADZĄ SWÓJ NICK Z FORUM
Ci co zamawiają teraz wpisują tylko hasło SANKTUARIUM bez podawania nicka z forum
UWAGA!
OSOBY KTÓRE PRZED 13.02.1914 ZAMÓWIŁY PRZEJAZD Z KATOWIC MOGA TEŻ UZYSKAĆ ZNIŻKE 10 ZŁ/OS POD WARUNKIEM ŻE OPRÓCZ HASŁĄ PODADZĄ SWÓJ NICK Z FORUM
Ci co zamawiają teraz wpisują tylko hasło SANKTUARIUM bez podawania nicka z forum
Ostatnio zmieniony czw lut 13, 2014 12:53 am przez piter, łącznie zmieniany 1 raz.
To nie wiem, czy ktoś się załapiepiter pisze: UWAGA!
Parę osób już zamówiło więc nie chcemy ich gorzej traktować. Ci co zamawiają teraz wpisują tylko hasło SANKTUARIUM bez podawania nicka z forum
kurde zamawiając zapomniałam o tym haśle! kupiłam z Krk..
a pytam o Warszawe co by się jakoś ustawić na drogę Warszawa - Kraków - Warszawa
w grupie raźniej 
z Krakowa do Brna i tak nie ma znizki na hasło więc bez znaczenia - a z Warszawy do Krk jest PB o 23.45 który dojeżdża do Krakowa na 4.40
a racja, jakaś zakrecona totalnie jestem.. Ironi zakręcili mi w głowie!
no biore pod uwage PB. A na poniedziałkowy o 7 zdążymy wrócić z Brna?
może zdążymy ale to na styk może lepiej sobie wybrac późniejszy. ewentualnie pkp - trochę droższe ale szybciej jedzie 3h zamiast 5h
Mam pytanie:
Jestem zdecydowany na bus z Krakowa na 100 % już nawet kupiłem z Wrocka bilety do Krk.
Czy mogę dokonać rezerwacji a pieniążki przelać w okolicach 1 marca? (tj 1-3.03)
Teraz się spłukałem na wszystkie bilety i czekam na wypłatę
Jestem zdecydowany na bus z Krakowa na 100 % już nawet kupiłem z Wrocka bilety do Krk.
Czy mogę dokonać rezerwacji a pieniążki przelać w okolicach 1 marca? (tj 1-3.03)
Teraz się spłukałem na wszystkie bilety i czekam na wypłatę
Ostatnio zmieniony pt lut 14, 2014 6:36 pm przez zgo, łącznie zmieniany 1 raz.
Napisz w uwagach do rezerwacji NT terminu płatności np do 1 marca - zostanie to uwzglednione.
ps. z dużym wyprzedzeniem to w PB można faktycznie się załapać u nich na bardzo niskie ceny... ale bliżej terminów koncertów zdarzało się nam ich przebijać
ps. z dużym wyprzedzeniem to w PB można faktycznie się załapać u nich na bardzo niskie ceny... ale bliżej terminów koncertów zdarzało się nam ich przebijać
Ok, dzięki
To jak będę na PC to do jutra zrobię rezerwację