Pomyliłeś forumeyesore pisze:Witam wszystkich.
Imie: Mikolaj
Rocznik: 78
Ulubiony gatunek: US (Can) heavy/power
Najlepszy zespol: Dead Can Dance
Najlepszy zespol metalowy: Manowar
witamy nowych uzytkownikow
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: witamy nowych uzytkownikow
Skoro cycków nie będzie, to ja będę w ramach retorsji złośliwySassySas777 pisze:
Po za tym od wielu lat siedzę w dziedzinie artystycznej komiks/portret, mimo tego w dalszym ciągu daleko mi do perfekcji. Mój gust muzyczny jest bardzo zróżnicowany,
zwykle słucham tego co mnie inspiruje.
Tak poza tym to witam serdecznie!
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
to nie będzie powitaniaSassySas777 pisze:Nie, nie pokazuje cycków(Zasmuciłam was? xD)
już nie mam tu najwięcej postów

Bo pewnie nie maszSassySas777 pisze: Nie, nie pokazuje cycków(Zasmuciłam was? xD)
To chyba pierwsza kobieta w historii Sanktuarium, która tak się z tym wzbrania. Nie wiem co się porobiło z tą młodzieżą...
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
-
Deleted User 5490
Admin powinien ze składek użytkowniczek zakupić gilotynę do cygar, żeby każdemu napaleńcowi od cycków ufundować darmową dekapitację. Dekapitację wiadomo czego. Dziewczyny zróbcie zrzutę i wybierzcie kata.vyrus pisze:Bo pewnie nie maszSassySas777 pisze: Nie, nie pokazuje cycków(Zasmuciłam was? xD)Jakbyś miała to byś pokazała, proste.
To chyba pierwsza kobieta w historii Sanktuarium, która tak się z tym wzbrania. Nie wiem co się porobiło z tą młodzieżą...
Ja zaś proponuje, żeby wprowadzić do regulaminu wpis regulujący sprawę cycków. Niech oficjalnie będzie wiadomo, że każda nowa użytkowniczka ma w obowiązku pokazać cycki. Bo potem takie nieprzyjemne sytuacje wychodzą, a na co to komu? 
wkrótce
A tak serio to macie moje poparcie
.
Niby się głosuje od 18, ale admini nie powinni mieć problemu z moim głosem
. To w końcu dla dobra wszystkich.
A tak serio to macie moje poparcie
Niby się głosuje od 18, ale admini nie powinni mieć problemu z moim głosem
Siemanko!
Czasem zaglądałem na to forum, ale jakoś nie miałem weny żeby się przywitać. Poszukiwania ukochanej koszulki (w innym temacie) poniekąd zmusiły mnie do rejestracji
A więc cześć! Mam na imię Darek i jestem z Cieszyna (południe). Słucham Maiden od ponad 10ciu lat, byłem na koncertach w Chorzowie, Warszawie, i w zeszłym roku w uroczej Łodzi. Wybieram się w czerwcu do Brna. Moja przygoda z Dziewicami zaczęła się kiedy podczas ściągania mp3 różnych kapel zassałem kawałek "Futureal"... Później chciałem więcej - zaczęło się przesłuchiwanie, studiowanie biografii, kupowanie płyt, zarażanie znajomych
Wg mnie Blaze jest bardzo dobrym wokalistą i jego "związek" z Maiden dodał smaku i "przyjemnej" odmienności. Lubię słuchać X Factor i Virtual XI. Oczywiście po "poznaniu" Bruca nie wyobrażam sobie innego składu, jednak Futureal pozostanie już chyba moją ulubioną piosenką
Jeszcze raz - cześć! 
Czasem zaglądałem na to forum, ale jakoś nie miałem weny żeby się przywitać. Poszukiwania ukochanej koszulki (w innym temacie) poniekąd zmusiły mnie do rejestracji
Wg mnie Blaze jest bardzo dobrym wokalistą i jego "związek" z Maiden dodał smaku i "przyjemnej" odmienności. Lubię słuchać X Factor i Virtual XI. Oczywiście po "poznaniu" Bruca nie wyobrażam sobie innego składu, jednak Futureal pozostanie już chyba moją ulubioną piosenką
Witam wszystkich Kolegów i Koleżanki, fanów Naszego Najbardziej Uwielbionego zespołu \m/ !!!
Up The Irons !!!
Up The Irons !!!
Witam cię!
Widzę, że koncercik będzie pod nosem
.
Widzę, że koncercik będzie pod nosem
Witam kolegę.
Ja co prawda jedynie w zasięgu aglomeracji, ale sercem i duszą też Poznaniak!
Ja co prawda jedynie w zasięgu aglomeracji, ale sercem i duszą też Poznaniak!
Ja także witam po półrocznej nieobecności Ptaki Rycerze Nomady 
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Teraz wpadaj znacznie częściej i bez tak długich przerw. To zachęta też dla innych, którzy to czytają! 
Zacząłem coś pisać w wolnych chwilach , wcześniej tylko czytałem forum .Zatem wypada się przywitać , Rafał , rocznik 69 , wolny zawód ,po studiach we Wrocku 1989-95 .Moje pierwsze fascynacje AC/DC . KISS - starszy brat kolegi z klasy miał zajebiste plakaty od wuja z USA.Iron Maiden od roku 84 - Wtedy fuksem poszedłem na koncert w Hali Ludowej we Wrocku ( wakacje u cioci -powaga) .To było objawienie ....Od tej pory nic już nie było takie jak dawniej . 45 .krzyżyk na karku , różne sprawy życiowe raz z górki raz pod górkę , a uwielbienie do IM constans - najwyższy poziom .Pozdrawiam , młodych i trochę starszych ,czytających , piszących i wszystkich dzięki którym Sanktuarium funkcjonuje.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Siema, czuj się tu jak w... Hali Ludowej 30 lat temu. 
-
CzaplaChaosu
- -#Charlotte

a co mi tam, też się przywitam 
Na imię mi Damian, jestem z Poznania. Na forum trafiłem dzięki koncertowi w Poznaniu - potrzebne było mi info o cenach, które mieli członkowie FC (wiem, zrobiłem to na chama, ale potrzeba sprzyja pomyślunkowi) więc postanowiłem tu wpaść. Wpadłem i chyba zostanę na dłużej
Na imię mi Damian, jestem z Poznania. Na forum trafiłem dzięki koncertowi w Poznaniu - potrzebne było mi info o cenach, które mieli członkowie FC (wiem, zrobiłem to na chama, ale potrzeba sprzyja pomyślunkowi) więc postanowiłem tu wpaść. Wpadłem i chyba zostanę na dłużej
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Hello, Sanktuarium zaprasza.qseka pisze:Witam wszystkich!
Witamy, witamy i do udzielania sie zapraszamy;-)
Witamy nowych uzytkowników 
Jesli wybieracie sie na koncert w Poznaniu i chcielibyscie kupic pamiatkowa, unikatowa i okolicznosciowa koszulke zrobiona specjalnie na poznanski koncert, zagladnijcie TUTAJ, gdzie mozna zamówic i dostac wszystkie informacje
Jesli wybieracie sie na koncert w Poznaniu i chcielibyscie kupic pamiatkowa, unikatowa i okolicznosciowa koszulke zrobiona specjalnie na poznanski koncert, zagladnijcie TUTAJ, gdzie mozna zamówic i dostac wszystkie informacje
Nie rob propagandy Wydra, tym bardziej ze koncert w Krakowie:-D