24/06/2014 - Iron Maiden - Poznań
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 24/06/2014 - Iron Maiden - Poznań
Spokojnie, niech sobie teraz sprzedaż trochę przystopuje, zbieram się wreszcie do zakupu biletu, będzie większy wybór
a potem niech wszystko zostanie wykupione
swoją drogą czy miejsca na trybunach za 159 zł to gorzej z uwagi na odległość od sceny a lepiej pod względem dźwięku przyrównując do miejsc za 250 zł? Jak to widzicie/
"Still my heart calculate and pray"
masz ciekawe hobbyremi pisze:codziennie wchodzę i "kropek" na trybunach ubywa
Spoko, ciągle nr #1, tuż za nimi Harchoov 
Ja myślę, że to jednak loteria. Ciężko przewidzieć.Hospes pisze:Spokojnie, niech sobie teraz sprzedaż trochę przystopuje, zbieram się wreszcie do zakupu biletu, będzie większy wybóra potem niech wszystko zostanie wykupione
swoją drogą czy miejsca na trybunach za 159 zł to gorzej z uwagi na odległość od sceny a lepiej pod względem dźwięku przyrównując do miejsc za 250 zł? Jak to widzicie/
2xGC kupione!
Pytałem się pana jak idzie sprzedaż na płytę i gc... Odpowiedział, że skoro to są bilety od Eventim to nie da się sprawdzić.
Tak więc do zobaczenia w Poznaniu!
Pytałem się pana jak idzie sprzedaż na płytę i gc... Odpowiedział, że skoro to są bilety od Eventim to nie da się sprawdzić.
Tak więc do zobaczenia w Poznaniu!
Ostatnio zmieniony wt mar 04, 2014 8:19 pm przez Michał, łącznie zmieniany 1 raz.
Dokładnie, tylko 'E' wie...
Bóg wie, ch** wie i Eventim wieRALF pisze:Dokładnie, tylko 'E' wie...
Macie jeszcze jakieś życie poza ajron mejden?Budziol pisze:codziennie wchodzę i "kropek" na trybunach ubywa
masz ciekawe hobby
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Jasne! Pozagrobowe 
a ja w ramach malych przedbiegow odpalilem sobie dvd Maiden England 
- Mercenary155
- -#Invader

jak to się mówi hmmmmm
Iron Maiden is my relligion
- Marcin_Maiden
- -#Wrathchild

wracając z roboty,widziałem ze już reklamują Sonisphere,ciekawe kiedy tak będzie z Maiden England ... i czy w ogóle tak będzie

GC zakupione, można jechać ;]
No i ja tak samo
Teraz tylko oby nie padało 
''Miłoby'' było usłyszeć Rainmakera podczas totalnej ulewy.

RALF pisze:Jasne! Pozagrobowe
Też tak miałem do 16 roku życia. Później stwierdziłem, że wolę jednak dziewczynyMercenary155 pisze:jak to się mówi hmmmmm
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
fajne by było w ogóle go usłyszećPapa pisze:''Miłoby'' było usłyszeć Rainmakera podczas totalnej ulewy.![]()
Eeee tam, lepiej by było usłyszeć Rymy Starego Marynarza z lunięciem deszczu w wiadomym miejscu
Raz tak miałem gdy do domu wracałem i taki efekt zrobił wrażenie, teraz czas na koncert w czterech wymiarach!
Dziewica spadła na 2 miejsce na Eventimie.
1 są skoki narciarskie w Harrahovie.
1 są skoki narciarskie w Harrahovie.
To było do przewidzenia - na ale w zasadzie cięgle są nr 1. wśród wydarzeń stricte muzycznych!