24/06/2014 - Iron Maiden - Poznań
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 24/06/2014 - Iron Maiden - Poznań
No i TOP 5. Jak tak dalej pójdzie w przyszłym tygodniu będzie poza TOP 10
Dlatego musisz w koncu kupic swoja sztuke;-)
Pod stadionem za 50 PLN! Spoko dostanę 
A da rade załatwić wino ajron mejden? Ja piwa nie pijam bo dbam o liniemila pisze:Polecam odwiedzenie Poznania, zwłaszcza że najprawdopodobniej Trooperek będzie
Spadek o kolejne oczko w eventimie, miejsce 5... Było to do przewidzenia, napaleńcy, moczacy gacie na dziwięk słów "iron maiden" kupili w pierszym tygodniu sprzedaży a teraz będzie lekki zastój. POd koniec pewnie troche ruszy jak "Janusze" (W tym ja
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
To jakiś nawyk od pisania komentarzy politycznych?Emilio pisze: POd koniec
Jeśli masz na myśli Eddie's Evil Brew, to wątpie - wino limitowane i rozprowadzane wyłącznie wewnątrz fanclubu (chyba, jeśli dobrze kojarzę, trzeba mieć FC by było dostępne w store do kupienia bo to ''exclusiv''). Rozchodzi się w try miga.Emilio pisze:A da rade załatwić wino ajron mejden? Ja piwa nie pijam bo dbam o linie
Wczoraj wieczorem okropnie mi sie nudzilo i postanowilem podliczyc ile biletow zostalo wykupionych na trrybunach. Wyszlo mi okolo 4 tys. Jak dla mnie calkiem przyzwoita ilosc.
Faktycznie Ci sie nudzilo;-)Papuh pisze:Wczoraj wieczorem okropnie mi sie nudzilo i postanowilem podliczyc ile biletow zostalo wykupionych na trrybunach
Trzeba było zrobić coś bardziej konstruktywnego, np. podłubać w nosiePapuh pisze:Wczoraj wieczorem okropnie mi sie nudzilo i postanowilem podliczyc ile biletow zostalo wykupionych na trrybunach. Wyszlo mi okolo 4 tys. Jak dla mnie calkiem przyzwoita ilosc.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie da się ukryć.Budziol pisze:Faktycznie Ci sie nudzilo;-)Papuh pisze:Wczoraj wieczorem okropnie mi sie nudzilo i postanowilem podliczyc ile biletow zostalo wykupionych na trrybunach
tak na oko- status ilości miejsc "średnio" pojawia się przy około 30-35% sprzedanych biletów na dany sektor. więc skoro gc i płyta mają jeszcze "dużo" to nie poszła nawet 1/3 stojących, czyli zakładając pojemność płyty/gc 12k to maksymalnie poszło 4k.
Sądzę, że około 9,000 mogło pójść. Do czerwca do tych kilkunastu tysięcy dojedzie, na więcej nawet nie ma co liczyć. Inna rzecz, iż na cały szereg koncertów festiwalowych/halowych tego lata bilety idą słabiutko. To jest cena nagromadzenia zbyt wielu atrakcyjnych imprez w nieodległych czasowo terminach.
Po dwóch wyprzedanych koncertach w największych arenach 2013, sprowadzając IM po zaledwie kilkunastu miesiącach organizatorzy nie mogą u nas liczyć na większe zainteresowanie niż te 12 - 15k. Na dodatek ten koncert to 'powtórka z rozrywki'. Ci, którzy kupią bilety to w ogromnej mierze osoby, które nie załapały się na koncerty zeszłoroczne.
Po dwóch wyprzedanych koncertach w największych arenach 2013, sprowadzając IM po zaledwie kilkunastu miesiącach organizatorzy nie mogą u nas liczyć na większe zainteresowanie niż te 12 - 15k. Na dodatek ten koncert to 'powtórka z rozrywki'. Ci, którzy kupią bilety to w ogromnej mierze osoby, które nie załapały się na koncerty zeszłoroczne.
Dlatego jakiś dobry support trochę by rozruszał sprzedaż.
A najbardziej intensywna reklama.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Przerażający jest ten wątek... 
Czy bilety kupione/wydrukowane w Empiku sa dokladnie takie same jak te zamówione na Eventim? Czy inny wydruk?
Z tego co kojarzę to papier na którym są drukowane jest trochę inny.
Są dokładnie takie same! Bilety są drukowane z systemu Eventim.pl na ich papierze. W zeszłym roku ja kupowałem przez Eventim.pl a kolega w Empiku. W tym roku kupowaliśmy odwrotniewydra77 pisze:Czy bilety kupione/wydrukowane w Empiku sa dokladnie takie same jak te zamówione na Eventim? Czy inny wydruk?
DziekiDARTH pisze:Są dokładnie takie same! Bilety są drukowane z systemu Eventim.pl na ich papierze. W zeszłym roku ja kupowałem przez Eventim.pl a kolega w Empiku. W tym roku kupowaliśmy odwrotniewydra77 pisze:Czy bilety kupione/wydrukowane w Empiku sa dokladnie takie same jak te zamówione na Eventim? Czy inny wydruk?W jednym i drugim przypadku bilety są takie same
Empik na Rynku jeszcze jest czy juz Zara przejela?
W Krakowie na rynku? Już dawno nie mawydra77 pisze:Empik na Rynku jeszcze jest czy juz Zara przejela?
Teraz w Krakowie Empiki chyba już tylko w galeriach. Wg mnie najlepszy jest w Bonarce i Galerii Kazimierz. Ponadto Galeria Krakowska, M1 i CH Zakopianka! Do wyboru do koloru!