25-30/03/2014 - Blaze Bayley - Polska
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 25-30/03/2014 - Blaze Bayley - Polska
Koncert we Wro naprawdę przedni, kto nie był niech żałuje, zgadzam się z resztą wyżej 
We Wrocławiu set taki sam jak w Poznaniu, a z warszawskiego zabrakło "The Brave" na końcu.Slaug pisze:jak set? to samo co wwa?
www.MetalSide.pl
O któreyj wychodza na scene poszczególne kapele dziś w Krk?
Wczoraj bardzo dobry koncert w Lublinie, spotkania po latach 
Pozdrowienia dla spotkanych forumowiczów i jednej rudej z fajnym tyłkiem
Blaze w bardzo dobrej formie, grajkowie przyzwoici. Aż się chyba skuszę pojechać jeszcze jutro do Jasła
Pozdrowienia dla spotkanych forumowiczów i jednej rudej z fajnym tyłkiem
Blaze w bardzo dobrej formie, grajkowie przyzwoici. Aż się chyba skuszę pojechać jeszcze jutro do Jasła
19 otwarcie, nonamen nie gra, ggm 20:15 , blaze 21:40Abstract pisze:O któreyj wychodza na scene poszczególne kapele dziś w Krk?
Jak to Nonamen nie gra?
I co byla jakas niespodzianka w Krk?
Niespodzianką dla mnie było to, że naprawdę fajny koncert
Dało się posłuchać, a fajnie wyszło Lord Of The Flies
Było zajebiście naprawdę !!!!!!!!!!!!!
Mega koncert !!! Dawno sie tak nie wyszalałem i nie wydarłem co wczoraj 
Niespodzianką było to, że losowali wśród pierwszych 50 osób rzeczy z merchu. Koncert rewela, Blaze rewela. Wkurwiał mnie tylko jakiś spizgany gość, którego większość pod sceną miała okazje poznać... Brak słów...
Czy może ten mały łysy we flyersie ?Slaug pisze:Wkurwiał mnie tylko jakiś spizgany gość, którego większość pod sceną miała okazje poznać... Brak słów...
Z pewnością ten, wyprowadzili go pod koniec.DARTH pisze:Czy może ten mały łysy we flyersie ?Slaug pisze:Wkurwiał mnie tylko jakiś spizgany gość, którego większość pod sceną miała okazje poznać... Brak słów...
Koncert świetny, ale taka frekwencja to jest koszmar
Na początku przy barierkach coś próbował kozaczyć ale moja żona na niego tupnęła i uciekłskjoldur pisze:Z pewnością ten, wyprowadzili go pod koniec.
Też mnie to trochę rozczarowało bo sam bilety kupowałem jak na wszystkie koncerty w pierwszym dniu sprzedaży i myślałem że naprawdę będzie komplet ale z drugiej strony można było swobodnie pogadać z Blazem i chłopakami z zespołu po koncercie bez większego tłokuskjoldur pisze:taka frekwencja to jest koszmar
Widziałem oprócz mojej koszulki SanktuariuM jeszcze trzy
Si- to sem był ja. Wlazłem na ten balkon zaraz na początku, coby sobie posiedzieć. Dostałem plakat Blaze'a (ten po 10 w merchu) tylko, że z autografem BB- jeszcze przed koncertem. Myślę sobie- WTF? Ale no co - jak mi dają to biorę. Jak się później dowiedziałem to była strefa VIP i to była ten gadżet-pamiątka. Więc jakby komuś z biletem VIP brakło plakatu to mogę odesłaćDARTH pisze:Widziałem oprócz mojej koszulki SanktuariuM jeszcze trzyNawet pozdrowiliśmy się z kimś kto stał na balkonie
ha! No widzisz! No to miło poznać
Ten stary siwy na barierce w koszulce Sanktuarium co przeskakał cały koncert zdzierając gardło do granic wytrzymałości to ja
Pozdrawiam!
Zaliczyłem Kraków. Wg mnie było super. Zapamiętam też tego koleżkę, co wszystkich wkurzał (chociaż se go tyrpnąłem konkretnie) i to, że zakupiłem ostatnią sztukę epki (więc trochę ogryzione pudełko), a składanki to mi już w ogóle zabrakło:) Się nadrobi dzięki netowi.
Ja latałem w koszulce Arii, nikt chyba nie znał jak pytałem 
Oby nie było takiej pustki na Di'anno w Kraku, bo wstyd będzie nagrywać
Zacznijmy od tego że Lizard jest chyba trochę mniejszy ale nie liczył bym na jakieś super przedstawienie i frekwencję. Wręcz boję się o poziom tego widowiska. Idę bardziej z obowiązku niż z radością i na 100 nie w koszulce Maiden żeby się nie narazić temu psycholowiskjoldur pisze:Ja latałem w koszulce Arii, nikt chyba nie znał jak pytałem
hehe... od dawna wiadomo, że specjalnie nie warto się tym przejmowaćDARTH pisze:Na Blazea też najezdzali i wróżyli totalną klapę Sanktuariowi "eksperci" a było mega zajebiście
www.MetalSide.pl
To ile było ludzi w Kraku, bo we Wrocku ponoć około 180 biletów poszło. Wylądało to naprawdę przyzowicie.