KOSZULKI EVENTOWE - MAIDEN POLAND 2013 / 2014
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: KOSZULKI EVENTOWE - MAIDEN POLAND 2013 / 2014
I nic nie podzieli sie z nami:-P;-)
Po-dziel się Po-dziel się!Budziol pisze:I nic nie podzieli sie z nami:-P;-)
poproszę jedną "M"
Lista uzupełniona.
Nie bede wrzucał szkicu, bo za 2 tygodnie cały projekt będzie gotowy i wszyscy zobaczą ostateczna wersje koszulki
Nie bede wrzucał szkicu, bo za 2 tygodnie cały projekt będzie gotowy i wszyscy zobaczą ostateczna wersje koszulki
Witajcie, jestem tu nowy, czy istnieje mozliwosc jeszcze sie dopisania?
Dopiero sie zarejestrowalem na forum
;-p
Zapisać sie zawsze można. Na razie i tak tylko wstępnie.alkbar pisze:Witajcie, jestem tu nowy, czy istnieje mozliwosc jeszcze sie dopisania?
Ja projekt będzie gotowy i będzie wiadoma cena wtedy bedą oficjalne zapisy z wpłatami
Jaki rozmiar?alkbar pisze:Witajcie, jestem tu nowy, czy istnieje mozliwosc jeszcze sie dopisania?
- Mercenary155
- -#Invader

Ja oczywiście poproszę 1 XL 
spoczkoMercenary155 pisze:Ja oczywiście poproszę 1 XL
Niestety koszulki nie zostaną zrealizowane.
Negocjacje z drukarnia zakończyły sie niczym. Została postawiona cena zaporowa, która niestety jest nie do przeskoczenia. Dodając do tego koszt projektu cena koszulki wynosiłaby 150 zł i zdaje sobie sprawę ze nikt przy zdrowym rozsądku tyle nie zapłaci. Co spowoduje zmniejszenie osób zainteresowanych a co za tym idzie jeszcze większy wzrost kosztów i wyższa cenę. I tu zaczyna sie błędne koło i niestety z bólem i wielkim żalem muszę zamknąć ten temat
Negocjacje z drukarnia zakończyły sie niczym. Została postawiona cena zaporowa, która niestety jest nie do przeskoczenia. Dodając do tego koszt projektu cena koszulki wynosiłaby 150 zł i zdaje sobie sprawę ze nikt przy zdrowym rozsądku tyle nie zapłaci. Co spowoduje zmniejszenie osób zainteresowanych a co za tym idzie jeszcze większy wzrost kosztów i wyższa cenę. I tu zaczyna sie błędne koło i niestety z bólem i wielkim żalem muszę zamknąć ten temat
Niech Cie licho trafi, Wydra.
SorryPapa pisze:Niech Cie licho trafi, Wydra.
I tak będzie SOLD OUT!!!!
Myslisz?M@ti pisze:I tak będzie SOLD OUT!!!!
Piszesz sie? Bo potem moze byc za pozno
zamiast robic nas w wala bys pochwalil sie juz projektem bo cisnienie rosnie 
Hehe
Projekt sie koloruje już i jak wszystko pójdzie zgodnie z planem za 2 tygodnie bede już po rozmowach z drukarnia i bede mógł przedstawić ostateczna wersje i cenę koszulki
Projekt sie koloruje już i jak wszystko pójdzie zgodnie z planem za 2 tygodnie bede już po rozmowach z drukarnia i bede mógł przedstawić ostateczna wersje i cenę koszulki
Nie nie dzięki, wystarczy mi moja zajebista husaria póki co, i jeszcze trochę pewnie mi posłuży.wydra77 pisze:Piszesz sie? Bo potem moze byc za pozno
Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to w przyszłym tygodniu projekt będzie gotowy i bede po rozmowach z drukarnia