Ciekawe jak ta liczba sie zmieni (w górę lub w dół) jak pojawi sie gotowy projekt?
Mam nadzieje ze nikt nie będzie zawiedziony i nie zrezygnuje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Dodane.qracoss pisze:dla mnie bomba !!! mam pytanie bedzie tak jak na poprzedniej eventowej koszulce Maiden Poland czy Iron Maiden ???
i jeszcze jedno,Wydra dopisz do mojego zamowienia jeszcze jedna sztuke,rozmiar S
Spoczko. Z tym, ze ja swoich koszul nie sprzedajePapa pisze:Biorę jedną, rozmiar L. Tym razem muszę mieć twoją koszule.
Cena na razie orientacyjna. Ostaecna cena razem z numerem konta bedzie podana po konsultacjach z drukarnia. Najprawdopodobniej w przyszlym tygodniu.Papa pisze:Z twoją koszulą noszoną na co dzień raczej bym nie paradował po Poznaniu. Chyba, że masz jakiś fanklub?
Wydra, 100 zł wpisowego na teraz i w zależności od liczby chętnych dopłata, czy cena już z góry wiadoma?
Jaszczomp, bo nad Poznaniem śmigają Jaszczompie. Te z Krzesin, zwane efami szesnastymiSlaug pisze:Kozak. Do czego nawiązuję ten jaszczomp i pieseł (jeśli dobrze widzę)?. Z tyłu jest zarys stadionu?
a-haaaaaaa. No jaszomp Jaszczempiem, ale o co chodzi z piesełem?beaviso pisze:Jaszczomp, bo nad Poznaniem śmigają Jaszczompie. Te z Krzesin, zwane efami szesnastymiSlaug pisze:Kozak. Do czego nawiązuję ten jaszczomp i pieseł (jeśli dobrze widzę)?. Z tyłu jest zarys stadionu?
M.
Myśle, ze oficjalne zapisy połączone z wpłatami potrwają od 15go kwietnia do 15go majaMichał pisze:Mega!
Do kiedy muszę podjąć decyzję?
Bedzie organizowany "before" w centrum Poznania juz od godziny 13.wikor3 pisze:WoW projekt koziołków mnie rozwaliłPisze się na koszulkę rozmiar L . Mam tylko pytanie , gdzie będzie można odebrać przed koncertem?