Z resztą... czy oni "w zasadzie wyprzedani" to nie wiem
24/06/2014 - Iron Maiden - Poznań
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 24/06/2014 - Iron Maiden - Poznań
Bo Eventim ma tylko część puli na BB, a nie jak w przypadku Maidenów całą.
Golden Circle zyskało dzisiaj "średnią" dostępność. Ciekawe czy będzie tak jak w przypadku płyty, czy naprawdę się wyprzeda?
Zawsze mogą powiększyć GC i płytę o określoną ilość kart wstępu - tak się powszechnie robi...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Tymczasem GC zmieniło dostępność na "średnią"...
Na pewno smakuje najlepiej popite Trooperem...wydra77 pisze:a czym to sie je?Papa pisze:Ktoś ma zamiar robić Knebworth? Zastanawiam się nad lotem w miarę przystępnej cenie.
Ale serio, żadne Wickermany i Spartany niczego nie mogą doradzić? Wy chyba zaliczaliście tam gigi?
Już w piątek... Powinno być oki!WICKER MAN pisze:Tymczasem GC zmieniło dostępność na "średnią"...
Ale co tu doradzać? Trzeba sprawdzić ceny lotów w interesujących terminach i tyle.Papa pisze:Na pewno smakuje najlepiej popite Trooperem...wydra77 pisze:a czym to sie je?Papa pisze:Ktoś ma zamiar robić Knebworth? Zastanawiam się nad lotem w miarę przystępnej cenie.![]()
Ale serio, żadne Wickermany i Spartany niczego nie mogą doradzić? Wy chyba zaliczaliście tam gigi?
Hiszpanii na oba koncerty zostało podobno 1000 biletów - łącznie...
chociaż w Barcelonie widać dużo zielonych kropek na trybunach...
Jeśli ktoś przypadkiem miałby do odsprzedania Pista Premium ticket na gig w Barcelonie - chętnie odkupię, cena do negocjacji
Jeśli ktoś przypadkiem miałby do odsprzedania Pista Premium ticket na gig w Barcelonie - chętnie odkupię, cena do negocjacji
Podane są ilości pozostałych biletów.
Pewnie wyprzeda. Nie zrobią raczej Golden Circle na 2/3 stadionu jak to miało miejsce na Ergo Arenie chociażby (chociaż to hala więc inna pojemność i tam mogli sobie na to pozwolić). Byłoby to nie fair dla tych, którzy by zakupili droższe bilety na płytę. I tak według mnie wolno się sprzedają wejściówki GC. Zazwyczaj one pierwsze schodzą z puli.mikdyb pisze:Golden Circle zyskało dzisiaj "średnią" dostępność. Ciekawe czy będzie tak jak w przypadku płyty, czy naprawdę się wyprzeda?
Mój brat zdecydował się na Poznań ale kasiorke na bilet będzie miał dopiero kilkanaście dni przed koncertem i jest bardzo pewny, że bilet kupi.. (płyta)
You can't kill the metal,
The metal will live on.
Iron Maiden is my religion!
Jesli byłoby tylu chętnych (a raczej nie będzie) to zrobią GC na połowę płyty spokojnie.ir0nka94 pisze: Nie zrobią raczej Golden Circle na 2/3 stadionu jak to miało miejsce na Ergo Arenie chociażby
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Zero odzewu od eventimu w sprawie plakatów 
Ja bylem w Knebworth wczoraj :pPapa pisze:Na pewno smakuje najlepiej popite Trooperem...wydra77 pisze:a czym to sie je?Papa pisze:Ktoś ma zamiar robić Knebworth? Zastanawiam się nad lotem w miarę przystępnej cenie.![]()
Jakimi liniami leciales i ile za nie zaplaciles?
Witam wszystkich!
Ktoś może wybiera się z Kielc lub okolic?
Jak myślicie, czy z płyty będzie coś widać, czy tylko warto kupować GC?
Ktoś może wybiera się z Kielc lub okolic?
Jak myślicie, czy z płyty będzie coś widać, czy tylko warto kupować GC?
To zależy jak wysoki jesteś
GC - warto, jak najbardziej.
Jak chcesz OGLĄDAĆ koncert w komfortowych warunkach to kup bilet na trybuny.punk_CK pisze:Jak myślicie, czy z płyty będzie coś widać
BTW, ktoś na wiki zrobił edit: "24 czerwca 2014 na Stadionie obędzie się koncert heavy metalowej formacji Iron Maiden w ramach trasy Maiden England World Tour. Spektakl Brytyjczyków poprzedzą występy Ghost oraz legendy thrash metalu - Slayer. Będzie to największe rockowe show w historii Poznania"
Chyba kogoś fantazja poniosła, mimo, że Poznań to koncertowe zadupie to występ Maiden pod względem frekwencyjnym raczej nie przebije poznańskiego koncertu Radiohead na którym było 40k
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Chodzi o widowiskowość koncertu - o tym już na wstępie pisał organizator.
EDIT: GC zmieniło status dostępności na "małą"
EDIT: GC zmieniło status dostępności na "małą"