25/06/2014 - Ghost - Warszawa

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

The Burczax
-#Moonchild
-#Moonchild

Re: 25/06/2014 - Ghost - Warszawa

Post autor: The Burczax »

Wybiera się ktoś z Krakowa autem?
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

Sprzedam bilet na ten koncert. Cena 60 zł z wysyłką. Zainteresowanych zapraszam na priv.
www.MetalSide.pl
Deleted User 2868

Post autor: Deleted User 2868 »

The Burczax
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: The Burczax »

Stadion w dzień to nie do końca miejsce dla Ghosta. Przekonałem się o tym 25.06- nie dzień wcześniej, bo myślałem, że przecież w klubie pewnie dużo lepiej nie będzie. Było. Klub dodał do tego występu niesamowitą aurę tajemniczości, jakby spotęgował ten niepokój i zło czające się w ich niby lekkiej i przyjemnej muzyce. Już w Poznaniu mi się to potwierdziło, że występ Ghost to nie tylko muzyka, ale i taki trochę teatr, tutaj jeszcze bardziej to odczułem. Świetnie też bawiła się warszawska publiczność, co wielokrotnie Papa zauważał w trakcie koncertu. Zabrakło mi jedynie Idolatrine i Secular Haze, a tak to wszystko było co trzeba i zagrane świetnie. Minusikiem jedynym było troszkę za ciche nagłośnienie, ale dzięki temu wszystkie instrumenty i wokal słychać było bardzo dobrze. Mam nadzieję, że panowie szybko, tak jak zapowiadał Papa, do nas wrócą.
Awatar użytkownika
qracoss
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: qracoss »

we wtorek Ghost na pol gwizdka, w srode msza pierwsza klasa :) Genesis czy Boody&Blood to bylo cos....nie spodziewalem sie ze na zywo tak swietmoe to brzmi.....Ogolnie kapela bardziej klubowa niz stadionowa....Ogolnie swietnie,tajermniczo i mrocznie :)
Praka
-#Prowler
-#Prowler

Post autor: Praka »

Ghost w Wawie miazga.Zespół klubowy dla zainteresowanych.Muzycznie zajebiście ,tekstowo nie moja bajka
ODPOWIEDZ