25/06/2014 - Ghost - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
The Burczax
- -#Moonchild

Re: 25/06/2014 - Ghost - Warszawa
Wybiera się ktoś z Krakowa autem?
Sprzedam bilet na ten koncert. Cena 60 zł z wysyłką. Zainteresowanych zapraszam na priv.
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 2868
-
The Burczax
- -#Moonchild

Stadion w dzień to nie do końca miejsce dla Ghosta. Przekonałem się o tym 25.06- nie dzień wcześniej, bo myślałem, że przecież w klubie pewnie dużo lepiej nie będzie. Było. Klub dodał do tego występu niesamowitą aurę tajemniczości, jakby spotęgował ten niepokój i zło czające się w ich niby lekkiej i przyjemnej muzyce. Już w Poznaniu mi się to potwierdziło, że występ Ghost to nie tylko muzyka, ale i taki trochę teatr, tutaj jeszcze bardziej to odczułem. Świetnie też bawiła się warszawska publiczność, co wielokrotnie Papa zauważał w trakcie koncertu. Zabrakło mi jedynie Idolatrine i Secular Haze, a tak to wszystko było co trzeba i zagrane świetnie. Minusikiem jedynym było troszkę za ciche nagłośnienie, ale dzięki temu wszystkie instrumenty i wokal słychać było bardzo dobrze. Mam nadzieję, że panowie szybko, tak jak zapowiadał Papa, do nas wrócą.
we wtorek Ghost na pol gwizdka, w srode msza pierwsza klasa
Genesis czy Boody&Blood to bylo cos....nie spodziewalem sie ze na zywo tak swietmoe to brzmi.....Ogolnie kapela bardziej klubowa niz stadionowa....Ogolnie swietnie,tajermniczo i mrocznie 
Ghost w Wawie miazga.Zespół klubowy dla zainteresowanych.Muzycznie zajebiście ,tekstowo nie moja bajka