24/06/2014 - Iron Maiden - Poznań
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 24/06/2014 - Iron Maiden - Poznań
z małego, aczkolwiek jednak doświadczenia- szkoda się z tym pieprzyć.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Niestety, w przypadku 2-3 dni wolnych Maiden wracają do "siebie" - tzn. część z nich (Bruce) do Londynu, a część do bazy wypadowej - na ostatniej trasie był nią, zdaje się, Frankfurt. Nie ma szans, żeby nocowali w Poznaniu - przylecą do nas tuż przed koncertem i wyjadą na lotnisko jeszcze nim zabrzmią pierwsze takty "Always Look On The Bright Side of Life" - prawdopodobnie kierując się do Sztokholmu. Skąd ta pewność? Ano stąd, że to utarta praktyka zespołu - np. rok temu przed koncertem w Bukareszcie wylądowali w stolicy Rumunii na jakieś 2h przed koncertem, a wtedy też mieli 3 dni przerwy po koncercie w Helsinkach. Zespół bardzo rzadko nocuje po koncercie w tym samym mieście - najczęściej udają się prosto do kolejnego miasta na trasie - stąd też np. zamiast w Łodzi nocowali w Gdańsku. Poniekąd to rozsądne, bo fani czy łowcy autografów raczej nie spodziewają się, że zespół pojawi się w ich mieście w noc poprzedzającą koncert i dzięki temu mają zapewnioną anonimowość i święty spokój. 
Ja kiedyś przed koncertem spotkałem Janicka ale nawet nie chciało mi się z nim zdjęcia robić
Podobnie udało mi się spotkać Nicka Cave'a oraz Sinéad O'Connor w Pradze, ale także jakoś nigdy nie miałem takiej "podjarki" żebym musiał sobie z nimi pstryknąć fotkę
Tylko jeden jedyny raz żałowałem (nie miałem aparatu) gdy "wpadłem" na Władymira Kliczko 
Ostatnio zmieniony wt maja 27, 2014 1:38 pm przez Emilio, łącznie zmieniany 1 raz.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
może jednakSlaug pisze:z małego, aczkolwiek jednak doświadczenia- szkoda się z tym pieprzyć.
oaza spokoju
Tego konfetti musiało by być naprawdę sporo, żeby dało to jakiś efekt i jakby to wysypać na początku koncertu to byłoby to denerwujące deptać po takich papierkach przez cały gig.
prosze cię na LECHU często kibice robią takie coś i nikogo konfetti nie denerwujeMichał pisze:Tego konfetti musiało by być naprawdę sporo, żeby dało to jakiś efekt i jakby to wysypać na początku koncertu to byłoby to denerwujące deptać po takich papierkach przez cały gig.
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... b1KzI#t=14
no nie powiecie że ironi by czegoś takiego nie zapamiętali
oaza spokoju
Mogą przylecieć dzień wcześniej ale tak nic to wam może nie dać bo vipy itd. mają w Poznaniu podstawiony samochód pod samolot i wyjazd bez wychodzenia do terminala. A nawet jeśli to mogą wyjść terminalem pasazerskim albo dla lotnictwa ogólnego:)
Już widzę, jak organizator pali się do sprzątania burdelu jaki by pozostał po tej akcji.eddieiron pisze: prosze cię na LECHU często kibice robią takie coś i nikogo konfetti nie denerwuje
https://www.youtube.com/w...ocYwMb1KzI#t=14
Dajcie spokój - wpierw dobra zabawa by zespół widział, że sprawia frajdę widowni, a dopiero potem akcje gigowe. Co z tego, że ktoś wpadnie na świetny pomysł, jak zawali sprawę śpiewając jedną piosenkę, tak jak w 2010 na Bemowie.
ulubione "słówko" mojej żonyPapa pisze: wpierw
a co rozumiesz w zdaniu ,a dopiero potem akcje gigowePapa pisze:Już widzę, jak organizator pali się do sprzątania burdelu jaki by pozostał po tej akcji.eddieiron pisze: prosze cię na LECHU często kibice robią takie coś i nikogo konfetti nie denerwuje
https://www.youtube.com/w...ocYwMb1KzI#t=14
Dajcie spokój - wpierw dobra zabawa by zespół widział, że sprawia frajdę widowni, a dopiero potem akcje gigowe. Co z tego, że ktoś wpadnie na świetny pomysł, jak zawali sprawę śpiewając jedną piosenkę, tak jak w 2010 na Bemowie.
oaza spokoju
Przed każdym koncertem ktoś rzuca pomysł na jakąś akcję i za każdym razem gówno z tego wychodzi. Dlatego chyba tutaj większość ma takie podejście 
UWAGA UWAGA
Koleżanka ma bilecisko do SPRZEDANIA na PŁYTĘ do Poznania za 150 zł
Jeśli ktoś zainteresowany pisać na Priv
Koleżanka ma bilecisko do SPRZEDANIA na PŁYTĘ do Poznania za 150 zł
Jeśli ktoś zainteresowany pisać na Priv
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Po setliście wysyp biletów 
- Mercenary155
- -#Invader

Biletów na płytę zostało w momencie pisania tego posta 413.
Skąd wiem ?
Bo klikałem cały czas na płytę żeby kupić bilety i przy 413 kliknięciu wywaliło komunikat, że w tym sektorze nie ma już miejsc.
Skąd wiem ?
Bo klikałem cały czas na płytę żeby kupić bilety i przy 413 kliknięciu wywaliło komunikat, że w tym sektorze nie ma już miejsc.
Jejku, ciszej, bo RALF zobaczy i będzie codziennie klikać 
-
Deleted User 2259
Na pewno jest więcej biletów,może w tej chwili po prostu jest taka blokada,nie będzie sold out.
Zawstydziłeś Ralfa...Mercenary155 pisze:Bo klikałem cały czas na płytę żeby kupić bilety i przy 413 kliknięciu wywaliło komunikat, że w tym sektorze nie ma już miejsc.
Ale wam się nudzi
To wiadomo od początkuInvader pisze:,nie będzie sold out.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
- Mercenary155
- -#Invader

Polecam się na przyszłośćEmilio pisze:Zawstydziłeś Ralfa...Mercenary155 pisze:Bo klikałem cały czas na płytę żeby kupić bilety i przy 413 kliknięciu wywaliło komunikat, że w tym sektorze nie ma już miejsc.
Ale wam się nudzi![]()
A teraz ile jest? Zeszło już kilka?