20/11/2014 - Slash - Kraków Arena
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
20/11/2014 - Slash - Kraków Arena
Już w listopadzie, na jedynym koncercie w Polsce wystąpi SLASH, jedna z najbardziej wyrazistych postaci rock'n'rollowej sceny, fenomenalny gitarzysta i świetny kompozytor!! Artysta pojawi się w naszym kraju w ramach trasy promującej jego najnowszy album, "World On Fire", a towarzyszyć mu będzie Myles Kennedy z The Conspirators!
METAL MIND PRODUCTIONS przedstawia:
Na jedynym koncercie w Polsce!
SLASH featuring Myles Kennedy and The Conspirators
+ support
20.11.2014 – Kraków Arena, Kraków, godz. 20.00
Otwarcie bram: godz. 18.30
Ceny biletów w przedsprzedaży/ w dniu koncertu:
Golden Circle (wyodrębniona strefa na Płycie przy scenie) - 350 zł / 370 zł
I kat. - 270 / 290 zł
II kat.- płyta stojąca - 220 / 240 zł
III kat. - 190 / 210 zł
Bilety w sprzedaży od piątku, 30 maja, godz. 10.00, a już od środy, 28 maja, godz. 10.00 - w sprzedaży bilety VIP (szczegóły na stronie: http://slashonline.com)
Punkty sprzedaży:
shop.metalmind.com.pl, www.ticketpro.pl, www.eventim.pl, www.ebilet.pl,www.ticketportal.pl, www.kupbilet.pl, www.biletin.pl
METAL MIND PRODUCTIONS przedstawia:
Na jedynym koncercie w Polsce!
SLASH featuring Myles Kennedy and The Conspirators
+ support
20.11.2014 – Kraków Arena, Kraków, godz. 20.00
Otwarcie bram: godz. 18.30
Ceny biletów w przedsprzedaży/ w dniu koncertu:
Golden Circle (wyodrębniona strefa na Płycie przy scenie) - 350 zł / 370 zł
I kat. - 270 / 290 zł
II kat.- płyta stojąca - 220 / 240 zł
III kat. - 190 / 210 zł
Bilety w sprzedaży od piątku, 30 maja, godz. 10.00, a już od środy, 28 maja, godz. 10.00 - w sprzedaży bilety VIP (szczegóły na stronie: http://slashonline.com)
Punkty sprzedaży:
shop.metalmind.com.pl, www.ticketpro.pl, www.eventim.pl, www.ebilet.pl,www.ticketportal.pl, www.kupbilet.pl, www.biletin.pl
Ostatnio zmieniony wt cze 10, 2014 8:47 pm przez Lando, łącznie zmieniany 1 raz.
Night Mistress Fan Club Łódź
Re: 20/11/2014 - Slash - Kraków Arena
Metal Mind chyba żyje w innym świecie dając takie ceny - 350zł za GC :O :O
Już kiedyś była na forum rozmowa o tym, że Metal Mind pogięło z cenami na Slasha i przypomnę, że skończyło się błyskawicznym wyprzedaniem biletów. Myślę, że teraz będzie podobnie 
-
Deleted User 4876
E tam, wtedy były po 180 pln, teraz skoczyło razy dwa prawie - hala wieksza od Spodka, raczej szybko nie pójdą - oby
To rzeczywiście zabawne.
-
Deleted User 4876
ale w Wiedniu za 45 eruo i chyba jednak tam uderzę
Byłem na koncercie w spadku i naprawdę było świetnie. Teraz też mam blisko więc postaram się kogoś znaleźć
. Ceny nie są małe więc jak już to do tych 240zł.
Na koncercie w Katowicach bawiłem się super a bilety kupiłem w dzień koncertu od jakiegoś pana który mówił, że jest z metal mind'u i sprzedaje bilety kolekcjonerskie w cenie przedsprzedaży... Po kupieniu biletów zadzwoniłem do informacji mm i mi powiedzieli, że nikt nie został wyznaczony do tego... Ale wszedłem na płycie stałem blisko sceny, nagrałem 3 albo 2 ostatnie piosenki i sam moment jak się pojawia na scenie. Ale support był beznadziejny! Może mi się koncert podobał tak bardzo bo to był pierwszy biletowany koncert na jakim byłem z wyjątkiem dżemu w miejskim centrum kultury za 5 zł...
Na koncercie w Katowicach bawiłem się super a bilety kupiłem w dzień koncertu od jakiegoś pana który mówił, że jest z metal mind'u i sprzedaje bilety kolekcjonerskie w cenie przedsprzedaży... Po kupieniu biletów zadzwoniłem do informacji mm i mi powiedzieli, że nikt nie został wyznaczony do tego... Ale wszedłem na płycie stałem blisko sceny, nagrałem 3 albo 2 ostatnie piosenki i sam moment jak się pojawia na scenie. Ale support był beznadziejny! Może mi się koncert podobał tak bardzo bo to był pierwszy biletowany koncert na jakim byłem z wyjątkiem dżemu w miejskim centrum kultury za 5 zł...
no cenki z kosmosu... gdybym miał ze 3 koła na rękę, to może.
PS. niedługo na koncerty będzie stać jedynie lekarzy, prawników, średnich i dużych przedsiębiorców oraz chłopaków z miasta
PS. niedługo na koncerty będzie stać jedynie lekarzy, prawników, średnich i dużych przedsiębiorców oraz chłopaków z miasta
Nawet nie marzyłem że kiedyś pojadę na koncert Slasha ... TRAMWAJEM

DARTH, super. Chociaż Ty masz niższe koszta;) 
Kumpel z okolic W-wy sprzedaje bilet, chyba taki za 290. Puściłby za 200 zł, jakby się ktoś zgłosił.
Jestem tylko pośrednikiem, jeśli ktoś zainteresowany, przekażę nr telefonu do niego
Jestem tylko pośrednikiem, jeśli ktoś zainteresowany, przekażę nr telefonu do niego
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Byłem, widziałem, posłuchałem
Było przyzwoicie, bardzo solidnie, dupy jednak nie urwało
Pod sceną jednak takie cuda że od samego początku Myles zamiast zachęcać do zabawy to ludzi uspokajał
Frekwencyjnie też przyzwoicie - pewnie jakieś 10 tysięcy ludzi się powiło. Sama hala (byłem pierwszy raz) dość podobna do Atlas Areny, tylko ciut większa. Jeżeli chodzi o nagłośnienie to ja (stałem metr od sceny, pomiędzy Kennedym a Slashem) słyszałem głównie kudłatego, sekcję tak sobie, Mylesa ledwo a drugiej gitary prawie wcale
Ogólnie wrażenia jednak na "+"
Było przyzwoicie, bardzo solidnie, dupy jednak nie urwało
Frekwencyjnie też przyzwoicie - pewnie jakieś 10 tysięcy ludzi się powiło. Sama hala (byłem pierwszy raz) dość podobna do Atlas Areny, tylko ciut większa. Jeżeli chodzi o nagłośnienie to ja (stałem metr od sceny, pomiędzy Kennedym a Slashem) słyszałem głównie kudłatego, sekcję tak sobie, Mylesa ledwo a drugiej gitary prawie wcale
Ogólnie wrażenia jednak na "+"
Mógłbym sobie ponarzekać, że Rocket Queen, You Could Be Mine, Mr.Brownstone zdecydowanie lepiej gra teraźniejsze GN`R (nie mówię o wokalu
) niż Slash, ale po co?
Najważniejsze, że solowe utwory kopią tyłek, wybawiłem się przednio, ludzie wokół byli szaleni. Byłem na płycie, kawałek od sceny i tu też były cuda