Setlista Maiden England World Tour 2014
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Mercenary155
- -#Invader

Re: Setlista Maiden England World Tour 2014
no to jeszcze sanctuary i koniec ;/
JA CHCE INFINITE DREAMS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JA CHCE INFINITE DREAMS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WSZYSCY CHCEMY :/Mercenary155 pisze:JA CHCE INFINITE DREAMS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No i wyrok zapadł... Sanctuary.
JEST CHILDREN OF THE DAMNED!!!

- Mercenary155
- -#Invader

troll, bana poprosze ;p
I na koniec Sanctuary.
Reasumując, fajnie że weszło Revelations, ale ogólnie set moim zdaniem gorszy niż w ubiegłym roku. Jestem lekko zawiedziony, ale w Poznaniu na 100% będę bawił się świetnie.
I wciąż nie mogę nadziwić się kolesiowi relacjonującemu ten koncert na swojej stronie. Dla mnie to trochę strata koncertu, ale to jego sprawa
Skoro już relacjonował, to dziwię się mu, że nie postanowił strollować czytelników wpisując gdzieś Infinite Dreams 
Reasumując, fajnie że weszło Revelations, ale ogólnie set moim zdaniem gorszy niż w ubiegłym roku. Jestem lekko zawiedziony, ale w Poznaniu na 100% będę bawił się świetnie.
I wciąż nie mogę nadziwić się kolesiowi relacjonującemu ten koncert na swojej stronie. Dla mnie to trochę strata koncertu, ale to jego sprawa
Ostatnio zmieniony wt maja 27, 2014 10:28 pm przez Dejavu, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak można było tak zchrzanić ten set :/ Na pierwszej zmianie się mogło skończyć...
3 zmiany - wszystkie na gorsze (wg. Mnie). Mimo iż będzie to mój 2 koncert IM jadę w sumie po to by zobaczyć ich z bliska bo set mnie zasmucił. I nie ma mojego wymarzonego Hallowed..
Nie mogłem się powstrzymać. Przepraszam.
Cóż, set jaki jest, każdy widzi. Wielu będzie zawiedzionych, ale ja usłysze te kawałki 1 raz, więc nie narzekam.
Cóż, set jaki jest, każdy widzi. Wielu będzie zawiedzionych, ale ja usłysze te kawałki 1 raz, więc nie narzekam.
Ja też, ale wolałbym nie. No może poza Revelations.Papa pisze:ale ja usłysze te kawałki 1 raz
Ostatnio zmieniony wt maja 27, 2014 10:32 pm przez Python, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja też tak sądzę, set gorszy niż rok temu...
Największe zaskoczenie koncertu:

Adrian Smith i Ibanez Destroyer
Bez przesady, czemu Papa za ten żarcik dostał ostrzeżenie? Który admin dał się nabrać
?

Adrian Smith i Ibanez Destroyer
Bez przesady, czemu Papa za ten żarcik dostał ostrzeżenie? Który admin dał się nabrać
Ostatnio zmieniony wt maja 27, 2014 10:35 pm przez Dejavu, łącznie zmieniany 2 razy.
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

No gdy zaczną grać wszelkie niezadowolenia z setu bankowo przepadną, ale DO JASNEJ CHOLERY nie mogli zamiast "Wrathchild" dać "Killers"?! Płyta ta sama, a "Killers" ma chyba dużo więcej wspólnego z ME niż Wrath 
- Saimon1995
- -#Moderator

No nie ukrywam mojego niezadowolenia. Nie oczekiwałem w sumie po Ironach jakiś cudów i wejścia do setlisty dawno nie granych kawałków (Powerslave czy wiadome Infinite Dreams), ale to co zrobili z tym setem to - moim zdaniem - masakra przez duże M. Cieszy mnie powrót Revelations. Tylko dlaczego kosztem Afraid to Shoot Strangers? Wrathchild? No nigdy jakoś nie lubiłem tego kawałka, więc tej zmiany w ogóle nie popieram (najgorszy wybór z możliwych). Sanctuary? No utwór OK, ale czemu za świetne na koniec koncertu Running Free? Po pierwsze - kompletnie nie chce im się nic zmieniać w secie. Ja rozumiem, że nie mamy co liczyć na kompletnie dawno zapomniane utwory, ale 5-6 zmian (porządnych!) daliby radę zrobić. Lenie i tyle w tym temacie. Zawiodłem się niesamowicie. A gdzie do diaska Hallowed be thy Name? 
Każdy tak narzeka, a jak zaczną grać to ci wszyscy będą srać z radości jak dzieci. ;]
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

No "Killers" zamiast oklepanego Fearka i było zdecydowanie lepiej. Generalnie nie ma co się spinać. Set jest jaki jest, mnie trochę odpychaDeJMIeN Wielki pisze:No gdy zaczną grać wszelkie niezadowolenia z setu bankowo przepadną, ale DO JASNEJ CHOLERY nie mogli zamiast "Wrathchild" dać "Killers"?! Płyta ta sama, a "Killers" ma chyba dużo więcej wspólnego z ME niż Wrath
Ale akurat zmianę "Afraid To Shoot Strangers" na "Revelations" uważam za bardzo dobra. Nijak ten utwór z "Fear Of The Dark" ma się do Maiden England, tak jak i sam "Fear Of The Dark" z resztą....
Ostatnio zmieniony wt maja 27, 2014 10:42 pm przez LukaSieka, łącznie zmieniany 2 razy.
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
Ja kupiłem bilet po tym jak doszedł Slayer, ale kurde, gdybym jechał tylko na Maiden to byłbym smutny. Kolejny raz ich zobaczę i właściwie znów to samo, co na poprzednich koncertach. A przecież oni mają tyle genialnych kawałków do zagrania, ech...
No ale cóż, nie chce się starszym panom wysilać za bardzo. Szkoda, że to trochę lekceważenie stałych bywalców koncertów 
A twoim zdaniem powinniśmy tupnąć nóżkami i strzelić focha? Koncert to w końcu koncert...M@ti pisze:Każdy tak narzeka, a jak zaczną grać to ci wszyscy będą srać z radości jak dzieci. ;]
Jak ja się cieszę, że się nie zdecydowałem na więcej niż trzy koncerty w tym roku, bo miałem taki zamiar.
Zmiany na duży minus, niezbyt lubię Revelations a Sanctuary nie lubię bardzo... Szkoda, szkoda, szkoda...
Mam nadzieję chociaż że Budapeszt i Brno spiszą się jako miasta do pozwiedzania :-)
Zmiany na duży minus, niezbyt lubię Revelations a Sanctuary nie lubię bardzo... Szkoda, szkoda, szkoda...
Mam nadzieję chociaż że Budapeszt i Brno spiszą się jako miasta do pozwiedzania :-)
No zmiany niestety na gorszę. Już mogli zostawić jak było. Mają tyle bomb w arsenale ale będą zrzucać na nas kartofle 
Żadnych fochów, koncert to koncert jak napisałeś, trzeba się cieszyć, że w ogóle do nas przyjadą.Python pisze:A twoim zdaniem powinniśmy tupnąć nóżkami i strzelić focha? Koncert to w końcu koncert...