Frekwencja na koncercie w Poznaniu
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Frekwencja na koncercie w Poznaniu
Ja się zabiorę za policzenie tych wolnych miejsc na trybunach...
Na siedzące z 15,500 zostało około 7,500. Jeśli założymy, iz na płytę od początku było przeznaczone te 13k a na sektory ponad 15,000 - przy czym płyta jest "na końcówce", to 24 czerwca można się spodziewać tych 20 - 22K...
Wydaję mi się, że to bardzo dobry wynik. 21 dni! 
Dobre pytanie. Też się zastanawiam.Michał pisze:Ciekawe czy jak będą takie pustki na trybunach to zmienienie miejsca w trakcie koncertu będzie problemem. Bo jak dookoła siedzi kilka/naście osób to co to za różnica czy się siedzi na swoim miejscu czy dwa rzędy wyżej.
114 na płytę zostało... 
98 biletów na płytę. Zeszliśmy poniżej 100! Nie mogę się doczekać wyprzedania tego sektora, bo chcę zobaczyć jak będą schodzić trybuny 
ed. Dostępność jest "średnia"
ed. Dostępność jest "średnia"
Do piątku zejdzie, sądzę że na trybuny też jeszcze trochę pójdzie biletów, spokojnie! 
Z ciekawości. W jaki sposób sprawdzacie dokładną ilość biletów na płytę?
Włączam "zakup z planu sali" i klikam na płytę aż nie pojawi się komunikat o braku dostępnych biletów.Piwowarus pisze:Z ciekawości. W jaki sposób sprawdzacie dokładną ilość biletów na płytę?
Może tak często klikacie że sami sobie podbieracie bilety?
(z przekąsem, ale na serio)
Co do przechodzenia na trybunach to byłem raz na zawodach FMX w Ergo Arenie i nie było problemu żeby z najtańszymi miejscami przejść do tych droższych sektorów, choć to oczywiście zupełnie inny obiekt i impreza...
Co do przechodzenia na trybunach to byłem raz na zawodach FMX w Ergo Arenie i nie było problemu żeby z najtańszymi miejscami przejść do tych droższych sektorów, choć to oczywiście zupełnie inny obiekt i impreza...
65 biletów, przy 50 dostępność zmieni się na "małą".
U mnie jest obecnie 81... Na sold out płyty poczekamy do jutra 
-
Deleted User 1309
Dla Janusza z Poznania, to może być różnica.Ciekawe czy jak będą takie pustki na trybunach to zmienienie miejsca w trakcie koncertu będzie problemem. Bo jak dookoła siedzi kilka/naście osób to co to za różnica czy się siedzi na swoim miejscu czy dwa rzędy wyżej.
Oni są uczuleni na takie sprawy. Trzeba uważać.
Ten koncert raz na zawsze powinien wyjaśnić czy warto organizować koncerty Iron Maiden w Polsce w obiektach większych niż Atlas Arena
Moim zdaniem idealnym obiektem pod względem wielkości była Gwardia, czyli stadionik na te 25 tysięcy. Ten obiekt czy hale wyglądają na koncertach Maiden świetnie bo są wypełnione po brzegi, natomiast na trybunach Śląskiego, Narodowego czy INEA będzie hulał wiatr po pustych krzesełkach w trakcie koncertów dziewicy 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Łaaaale masz uciechę a może Kraków Arena, co?!
Niby z czego mam uciechę? Realistycznie patrze na potencjał koncertowy Iron Maiden w PolsceRALF pisze:Łaaaale masz uciechę
Jak najbardziej, tam na koncerty będzie wbijało pod 18k a na boks 20k.RALF pisze:a może Kraków Arena, co?!
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Sądziłem, że się nabijasz... sam bym wolał koncert w KA niż na INEA...
-
Deleted User 5490
A w IKEA to byś nie chciał?RALF pisze:Sądziłem, że się nabijasz... sam bym wolał koncert w KA niż na INEA...
Nie, w Biedronce!
-
Deleted User 5490
W IKEI lepiej, bo jest z czego tanio zbudować Golden Circle z funkcją rozszerzania. Mają dobre promocje.