08/06/14 - Iron Maiden - Brno [SmokTicket.pl]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Krzysztof_pce
- -#Charlotte

Re: 08/06/14 - Iron Maiden - Brno [SmokTicket.pl]
Witam wszystkich!
informacja dla osób, które jadą do Brna z Katowic... będę jechał do Kato samochodem z Pawłowic (za Żorami, przy wiślance) i mogę kogoś zabrać ze sobą, oczywiście po uczciwej cenie
3 miejsca mam wolne.
informacja dla osób, które jadą do Brna z Katowic... będę jechał do Kato samochodem z Pawłowic (za Żorami, przy wiślance) i mogę kogoś zabrać ze sobą, oczywiście po uczciwej cenie
-
Krzysztof_pce
- -#Charlotte

no to by zależało ile osób by się chciało zabrać. chodzi tylko o to żeby rozbić koszty paliwa...
Z Katowic jedziemy przez Żory i zaraz potem przeskakujemy w stronę Wodzisławia...
Jeśli Bieńkowska otworzy most w Mszanie to może uda od razu się wskoczyć na A1 w Świerklanach, a jeśli nie to dopiero w Bohuminie..
Jeśli Bieńkowska otworzy most w Mszanie to może uda od razu się wskoczyć na A1 w Świerklanach, a jeśli nie to dopiero w Bohuminie..
Ostatnio zmieniony wt maja 13, 2014 9:43 pm przez piter, łącznie zmieniany 3 razy.
-
Krzysztof_pce
- -#Charlotte

nie zrozumieliśmy się
ja jadę ze smokticket z Katowic, ale jako że muszę do nich dojechać samochodem oferowałem podwózkę do Katowic - żeby przesiąść się da Waszego busa...
ale w takim razie być może daruję sobie podróż do Kato i wsiądę w Żorach... nawet podaruję Wam te 10 zł różnicy
ale w takim razie być może daruję sobie podróż do Kato i wsiądę w Żorach... nawet podaruję Wam te 10 zł różnicy
A to już wszystko jasne - myślałem że chcesz jechać tym samochodem do Brna - a już zniżki nie dostaniesz trzeba było od razu wpisać jak składałeś zamówienie...
O której mniwj więcej planowany jest wyjazd z Katowic do Brna?
o 6.30 z Katowic, a o 5.00 z Krakowa - chcemy być w Brnie ok południa - na początku wątką jest info..
edit
Znana już jest dokładna trasa:
Z Krakowa jedziemy A4 na Katowice (można też wsiadać w po drodze w Trzebinii)
Z Katowic jedziemy na Żory - z Żor przejeżdżamy do A1 i jedziemy już dalej autostradą do Czech
edit
Znana już jest dokładna trasa:
Z Krakowa jedziemy A4 na Katowice (można też wsiadać w po drodze w Trzebinii)
Z Katowic jedziemy na Żory - z Żor przejeżdżamy do A1 i jedziemy już dalej autostradą do Czech
Zna ktoś czeskie forum fanów iron maiden ?
IRON MAIDEN
-
DZIADEK LEON
- -#Trooper