24/06/2014 - Iron Maiden - Poznań
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 4783
Re: 24/06/2014 - Iron Maiden - Poznań
trochę żenada jeśli to wygląda tak jak to zrozumiałem, mianowicie
"Organizator gwarantuje, że każdy IRON TICKET zostanie wymieniony na bilet do jednej z wyżej wymienionej strefy.
Klient nie ma możliwości wyboru strefy. Strefa i miejsce zostaną przydzielone zgodnie z uznaniem organizatora."
czyli rozumiem, że: kupiłem bilet GC + IRON TICKET i mogę wylądować na trybunach, bo tak chce organizator?
"Organizator gwarantuje, że każdy IRON TICKET zostanie wymieniony na bilet do jednej z wyżej wymienionej strefy.
Klient nie ma możliwości wyboru strefy. Strefa i miejsce zostaną przydzielone zgodnie z uznaniem organizatora."
czyli rozumiem, że: kupiłem bilet GC + IRON TICKET i mogę wylądować na trybunach, bo tak chce organizator?
-
Deleted User 4876
Polski język - trudny język - wszystko jest zrozumiałe, wystarczy spokojnie przeczytac - Iron Ticket to wejściówka w stylu Stonsowskich "Lucky Dip" - płaci się jedną cenę a miejsce wybierane jest w dniu koncertu - oze to być VIP wart 699 pn ale moze byc tez najgorsza trybuna. na Stonsach w Usa ludzie albo lądowali na trybunach pod dachem albo w Tongue Picie wartym 1500$ ( sam bilet kosztował 100$).
Tego typu promocje mają sens dla tych, ktorym nie zalezy na dobrym miejscu - bo mogą albo miec niespodzianke albo ZONKA. Ogólnie jest to praktyka pozwalająca zwiększyć frekwencję. Nie wiem skąd nagle to oburzenie - kto chciał kupil wczesniej i jego sprawa.
Tego typu promocje mają sens dla tych, ktorym nie zalezy na dobrym miejscu - bo mogą albo miec niespodzianke albo ZONKA. Ogólnie jest to praktyka pozwalająca zwiększyć frekwencję. Nie wiem skąd nagle to oburzenie - kto chciał kupil wczesniej i jego sprawa.
- Olga.mama.Igora
- -#Prowler

Odkupie bilet na płytę!
Proszę o info na priv jeśli ktoś ma...
Proszę o info na priv jeśli ktoś ma...
Ola
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

Jak ktoś ciekaw setu Slayera
http://www.setlist.fm/setlist/slayer/20 ... 0df21.html
W Nijmegen grali przed Maiden, to u nas pewnie to samo zagrają. Zatem spokojnie można przyjechać na samo IM
W Nijmegen grali przed Maiden, to u nas pewnie to samo zagrają. Zatem spokojnie można przyjechać na samo IM
- Saimon1995
- -#Moderator

No i setlista elegancka. Oczywiście nie dla zagorzałego fana, który chciałby posłuchać dłużej i w większej dawce swojego ulubionego zespołu. Ale dla przeciętnego słuchacza (jak piszący ten post) jest to dawka idealna. Nie widziałem ich na żywo wcześniej, więc mnie taka setlista bardzo odpowiada. Jest wszystko co najlepsze w ich dorobku.DeJMIeN Wielki pisze:Jak ktoś ciekaw setu Slayera
Ja odkupiłem płytę za 140, cholera przepłaciłem 

Niedługo do gazety wyborczej będą dodawać bilety albo będzie można je znaleźć w czipsachbarsiarz pisze:Kuźwa to jest mocno nieuczciwe w stosunku do tych, co wcześniej kupili bilet za np. 249 zł...
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
Deleted User 2259
Na to liczę.Emilio pisze:dodawać bilety albo będzie można je znaleźć w czipsach
Obawiam się, że tak nie będzie, bo jeszcze niestety jest Ghost. Ten set to jakaś godzina grania. Slayer na festiwalach ostatnio ma też sety na 50 minut i to pewnie będzie u nas. Ktoś pisał, że dostaną 50 minut właśnieFaithNoMore pisze:No i setlista elegancka. Oczywiście nie dla zagorzałego fana, który chciałby posłuchać dłużej i w większej dawce swojego ulubionego zespołu. Ale dla przeciętnego słuchacza (jak piszący ten post) jest to dawka idealna. Nie widziałem ich na żywo wcześniej, więc mnie taka setlista bardzo odpowiada. Jest wszystko co najlepsze w ich dorobku.DeJMIeN Wielki pisze:Jak ktoś ciekaw setu Slayera
Nie zrozumiałem... o co chodziFrost No pisze:nie bede zagladal w daty ale mam nadzieje ze nie bedzie wtedy nikt z ekipy obchodzil urodzin . Wygladalo to nieprofesjonalnie a kogo jak akurat jego nigdy bym o to nie posadzil , no ale jak rock to rock .
No i tego sie obawiam ,ze tylko 50 minAbhorrent pisze:Obawiam się, że tak nie będzie, bo jeszcze niestety jest Ghost. Ten set to jakaś godzina grania. Slayer na festiwalach ostatnio ma też sety na 50 minut i to pewnie będzie u nas. Ktoś pisał, że dostaną 50 minut właśnieFaithNoMore pisze:No i setlista elegancka. Oczywiście nie dla zagorzałego fana, który chciałby posłuchać dłużej i w większej dawce swojego ulubionego zespołu. Ale dla przeciętnego słuchacza (jak piszący ten post) jest to dawka idealna. Nie widziałem ich na żywo wcześniej, więc mnie taka setlista bardzo odpowiada. Jest wszystko co najlepsze w ich dorobku.DeJMIeN Wielki pisze:Jak ktoś ciekaw setu Slayera
Wersja minimum Slayera: http://www.setlist.fm/setlist/slayer/20 ... 03942.html
Kurcze, organizator mógłby podać oficjalną rozpiskę
Kurcze, organizator mógłby podać oficjalną rozpiskę
-
Deleted User 4783
Premus, rozumiem, że jesteś fanem Slayera i chciałbyś dłuższy ich koncert, ale headlinerem jest Maiden, a koncert jaki u nas grają, to ICH koncert, a nie festiwal jak Sonisphere. Nie ma się co dziwić, że Slayer jako support gra 50 minut. Wg mnie to świetnie, że w ogóle zobaczę Slayera 1 raz na żywo, ale idę na Iron Maiden i to oni mają grać najdłuższy set na tym koncercie. A na mój gust Ghost mógłby w ogóle nie grać, nie trafia do mnie ich muza. I tak jak na nasze warunki mamy festiwal 
The_Alchemist, co miał na celu Twój post? Naprawdę myślisz, że kolo zapomniał kto jest główną gwiazdą? Po prostu skoro Slayer w Nijmegen grał godzinę, to chcielibyśmy żeby w Poznaniu też grał godzinę, co jednak wciąż jest realne. Qmasz? 
Dla mnie setlista SLAYERA miażdży!
- Saimon1995
- -#Moderator

Otóż to! Slayer nie gra rocka progresywnego, więc nie ma co narzekać, że zagrają krótko. W ciągu tych 50 minut (może 60?) każda osoba, która przyjdzie na stadion otrzyma dawkę solidnego "mięcha". Że tak powiem - prosto i w ryj.Budziol pisze:Dla mnie setlista SLAYERA miażdży!
SzkodaFaithNoMore pisze:Otóż to! Slayer nie gra rocka progresywnego
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
Deleted User 1499
Na to licze , bo to mój 1-szy koncert selera.FaithNoMore pisze:Otóż to! Slayer nie gra rocka progresywnego, więc nie ma co narzekać, że zagrają krótko. W ciągu tych 50 minut (może 60?) każda osoba, która przyjdzie na stadion otrzyma dawkę solidnego "mięcha". Że tak powiem - prosto i w ryj.Budziol pisze:Dla mnie setlista SLAYERA miażdży!
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

dzisiejszy Slayer to nie Slayer. Slayer Bez Hannemana i Lombardo to jak jakiś Dream Theater bez Johna Petrucci. Niestety.
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
Też tak uważam.LukaSieka pisze:dzisiejszy Slayer to nie Slayer. Slayer Bez Hannemana i Lombardo to jak jakiś Dream Theater bez Johna Petrucci. Niestety.
Nie jestem jakimś fanem Slayera, i w sumie (mimo braku Jeffa i Lombardo) cieszę się że zagrają w Poznaniu, ale dla mnie to nie jest prawdziwy Slayer.