24/06/2014 - Iron Maiden - Poznań
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 24/06/2014 - Iron Maiden - Poznań
No wiadomo, że szkoda Jeffa i Lombardo, ale muzyka dalej jest zajebista.
No, chyba ze pójdzie zwiedzać stadion albo odwidzi wtedy ogródki piwne co mam w planie podczas ich występuFaithNoMore pisze:Otóż to! Slayer nie gra rocka progresywnego, więc nie ma co narzekać, że zagrają krótko. W ciągu tych 50 minut (może 60?) każda osoba, która przyjdzie na stadion otrzyma dawkę solidnego "mięcha". Że tak powiem - prosto i w ryj.Budziol pisze:Dla mnie setlista SLAYERA miażdży!
no wlasnie,wie ktos jak sie ma sprawa zlotego nektaru na poznanskim obiekcie???ogrodki tylko przed stadionem?
- Marcin_Maiden
- -#Wrathchild

niestety taka jest prawda,i zgadzam się z Tobą w 100%LukaSieka pisze:dzisiejszy Slayer to nie Slayer. Slayer Bez Hannemana i Lombardo
ja toto nazywam TOM 'N' KERRY 
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

Pytanie.
Gdyby była taka sytuacja, że jest 10 Vipów, 100 GC, 300 na płytę i 500 na trybunę.
Czy zaczynaliby rozdawanie od najlepszych miejscówek, czy od najgorszych ?
Dziwnie by było, jakby dostało się gorsze bilety widząc, że są wolne miejsce bliżej, nie ?
Gdyby była taka sytuacja, że jest 10 Vipów, 100 GC, 300 na płytę i 500 na trybunę.
Czy zaczynaliby rozdawanie od najlepszych miejscówek, czy od najgorszych ?
Dziwnie by było, jakby dostało się gorsze bilety widząc, że są wolne miejsce bliżej, nie ?
Moim zdaniem, to jest chwyt marketingowy by zapełnić trybuny. Na inne bilety niż z miejscami siedzącymi nie ma co pewnie liczyć.
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

Nie liczę na Vip-a, bo pewnie jakiś "poczytny" znajomy z boku dostanie, po to, żeby na FB pochwalić się, że organizator nie oszukiwał.ir0nka94 pisze:Moim zdaniem, to jest chwyt marketingowy by zapełnić trybuny. Na inne bilety niż z miejscami siedzącymi nie ma co pewnie liczyć.
Było by miło jakby wpadła płyta, lub nawet średnia trybuna, - zakładając te 2 opcje już logicznie, to pierw mogą rzucić do rozdania na płytkę czy trybuny ?
Za stówkę niczego nie wymagam, poza dobrym kątem widzenia.
Jak dla mnie 85-90% osób z żelaznymi biletami wyląduje na trybunach, bo w niektorych sektorach są totalne pustki. Płyta chyba dobrze schodziła więc nie wiem po co by tam mieli upychać jeszcze wiecej ludzi.
kupiłem to gowno 
I tak się opłaca 99 zł za koncert Iron Maiden to się płaciło 10 lat temu 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Przeszukiwanie 62 stron zajmie mi wieczność, pozwolę więc sobie zapytać: czy macie jakąś set listę, której możemy się spodziewać się w Poznaniu?
-
Deleted User 2259
Wszędzie grają to samo,wejdź sobie na Setlist.fm_desant_ pisze: czy macie jakąś set listę, której możemy się spodziewać się w Poznaniu?
- Dr. Doctor
- -#Wrathchild

_desant_, Jest jedna set lista całego touru, a więc http://www.setlist.fm/setlist/iron-maid ... 030c4.html
Do sprzedania 1 bilet GC
Ile wcześniej tak mniej więcej trzeba być pod stadionem żeby zająć dobre miejsce na płycie? 
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

Najlepiej już dziś, ew wieczorem dzień przed, - ostatecznie rano.MaidenFan pisze:Ile wcześniej tak mniej więcej trzeba być pod stadionem żeby zająć dobre miejsce na płycie?
Faktycznie zabawne.thorgal_30 pisze:Jakie dziś?? Ja stoję od wczoraj
Pytam, bo mam 2 możliwości.
Być w Poznaniu przed 12 lub 16;40.
Widzę jednak, że poziom tego forum spadł i nawet nie można otrzymać normalnej odpowiedzi.
A z tym Iron Ticketem to przecież nie zrobi się tak, że sektory zostaną wizualnie wypełnione. Każdy przykładowy Janusz jak będzie widział, że bliżej jest wolne to się przesiądzie.