No to zeżrą je 3 minuty wcześniej, może o to chodziło...Invader pisze:Przypominam,że po koncercie zawsze czekają na nich kanapki z tuńczykiem
Setlista Maiden England World Tour 2014
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Emilio
- -#Lord of the flies

Re: Setlista Maiden England World Tour 2014
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Niemalże najbardziej czekałem na Wratchild, którego jeszcze nie słyszałem na żywo a bardzo lubię. Szybki krótki konkretny numer.
Jedyne co mam do powiedzenia to - stagnacja, paraolimpiada.
Jedyne co mam do powiedzenia to - stagnacja, paraolimpiada.
-
Deleted User 2259
- Emilio
- -#Lord of the flies

Oni by przynajmniej czerpali radość z grania a nie odwalali pańszczyznę...
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Niestety ale panowie przeginają... Ta trasa to jest kompromitacja tego zespołu. Panowie nie zauważyli, że niestety stało się to, czego tak bardzo się obawiali - stali się karykaturami samych siebie.
- Emilio
- -#Lord of the flies

Ja bym powiedział, ze Maiden stał się własnie zespołem dla Januszów, oni wyjdą zadowoleni, usłyszą 23:58, troopera, 666, Run i Fear... więcej im nie trzeba. Niestety fanów, którzy widzieli ich przynajmniej kilka razy olewają po całości.
Może jakaś zbiorowa akcja że po zakończeniu Seventh Sona wszyscy krzyczymy Wrathchild? 
Pomidory a nie tam jakieś akcje.
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Przecież to jest jakaś kpina....... Nie wierze cały czas, ze te ślimoki na kilka tylko koncertów na początku tej fantastycznej trasy wrzucili w set "Wrathchild" i sobie go z powrotem wywalili
Normalnie żenada........
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
Kiedyś już pisałem, że jakby nie grali Fear'a to ludzie by zaczęli krzyczeć a oni łaskawie by wyszli i zagrali po czym bodajże Budziol mi odpowiedział, że nie byłoby żadnej reakcji z ich strony.... A mówimy tu o FOTD który jest hitem i oni wiedzą, że zawsze jakaś tam (pewnie spora) część widowni czeka na to, to co dopiero z Wrathchild...wikor3 pisze:Może jakaś zbiorowa akcja że po zakończeniu Seventh Sona wszyscy krzyczymy Wrathchild?
Zbojkotujmy koncert przyjdźmy w różowych koszulkach i nie wchodźmy na stadion... w takiej sytuacji na pewno byłby jakiś odzew
Jedyne co mogłoby panów przekonać do przyłożenia się to gdyby koncerty się nie sprzedały. A tak to sobie możesz akcje robić...wikor3 pisze:Może jakaś zbiorowa akcja że po zakończeniu Seventh Sona wszyscy krzyczymy Wrathchild?
Nieźle, 10 stron narzekania że w secie jest Wrathchild a teraz na odwrót. Jak będziecie robić jakieś akcje to dopiero odechce im się grać i będzie dupa nie koncert.
- Emilio
- -#Lord of the flies

Gdyby się nie sprzedały to ich przerośnięte ego i tak nie pozwoliłoby im uznaći, że wina leżała po ich stronie 
Ja też nie jestem zadowolony z setu i uważam, że wywalanie kawałka w trakcie trasy jest strasznie słabe, ale widzę Emilio że jesteś AŻ tak negatywnie nastawiony, że aż dziwię się, że idziesz na ten koncert 
- Emilio
- -#Lord of the flies

No właśnie idę
Gdybym musiał jechać to bym się nie wybrał 
Uwielbiam Maiden i juz nic pewnie tego nie zmieni, a kazdy koncert to dla mnie niesamowita radocha, ale Rozleniwili sie Panowie maideni na maxa i MEpart3 to naprawde lipa! Mnie tam fakt wywalenia W. nie smuci bo ile mozna, ale skrocenie i tak sredniawej juz setlisty to poracha 
A, no to mocno zmienia postać rzeczy. W sumie zazdroszczę, fajna sprawa pójść sobie na koncert, a nie jechać przez pół PolskiEmilio pisze:No właśnie idęGdybym musiał jechać to bym się nie wybrał
![]()
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Najpierw dumne gadanie o 2h koncercie - wątek o liście marzeń, gdzie każdy upychał do ostatnich sekund pełne 2h. Rzeczywistość z 2h koncertu zanim dojadą do Poznania zrobią 1,5h z przerwą na toi toi.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Tyle że patrząc z perspektywy ostatnich kilku lat na tegoroczny set, to wychodzi na to, że Wratchild jest jednym z większych rarytasówBudziol pisze:Mnie tam fakt wywalenia W. nie smuci bo ile można
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

No po prostu pięknie wychodzi na jaw ich stosunek do fanów na starość!
Szkoda, że ta obecna maszynka do wyciągania kasy od ludzi ma już niewiele wspólnego z tym genialnym zespołem który poznałem 12 lat temu i w którego muzyce zakochałem się, jak mi się zdawało, na zabój. Cała ta trasa europejska w 2014 potrzebna jest jak dziura w moście, a oni powinni zamknąć się w studiu i odzyskać honor jakimś albumem nie gorszym od "The Final Frontier".
To czekamy na wywalenie "Seventh Son..." !
Szkoda, że ta obecna maszynka do wyciągania kasy od ludzi ma już niewiele wspólnego z tym genialnym zespołem który poznałem 12 lat temu i w którego muzyce zakochałem się, jak mi się zdawało, na zabój. Cała ta trasa europejska w 2014 potrzebna jest jak dziura w moście, a oni powinni zamknąć się w studiu i odzyskać honor jakimś albumem nie gorszym od "The Final Frontier".
To czekamy na wywalenie "Seventh Son..." !