Ja lecę na płytę w tym roku, to jedyna uczciwa cena za ten set... chociaż jak na ten okrojony set to chyba nawet ona jest za wysokahipcio_stg pisze:Bo GC sięga już połowy płyty - dlatego słabo się sprzedaje. Ci co chcieli już dawno kupili GC. Nie mam zamiaru płacić takiej kasy za środek płyty.
Frekwencja na koncercie w Poznaniu
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Frekwencja na koncercie w Poznaniu
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Skąd pewność że GC będzie do połowy płyty? Może jeszcze sprzedam bilet i kupię zwykły 
Bo to ostatnio standard w polakowie...Brooce pisze:Skąd pewność że GC będzie do połowy płyty?
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
Deleted User 5800
Słabo więc z tymi plakatami. W 2008 to był wielki bilboard nawet u mnie w rodzinnym mieście (Ostrołęka)remi pisze:W Białymstoku nic nie ma, zaś koncerty w 2008,11,13 miały bilboardy na większych ulicach.
Tyle, że to nie my stracimy kasę jakby co... Niech się organizator martwi frekwencją. Jak tak dalej będą robić choćby z cenami biletów to i ja się niedługo wypnę na heavy metalowe koncerty.
Przy realnych przeciętnych zarobkach (nie statystyce!) koncert kosztuje kolosalne pieniądze (liczę bilet, dojazd itp.). To jest główny problem. Nie plakaty.
-
Deleted User 1499
To fakt , w moim przypadku jest to zawsze w granicach 1k. A IM to nie jedyny koncert jaki by się chciało zaliczyć także nie ma lekko.Kayn pisze:Przy realnych przeciętnych zarobkach (nie statystyce!) koncert kosztuje kolosalne pieniądze (liczę bilet, dojazd itp.). To jest główny problem. Nie plakaty.
Za dużo dobrych koncertów w te wakacje, za dużo
.
No nie przesadzajmy, w wakacje nie ma zbyt wielu dobrych koncertów
No chyba że ktoś Sonisphere uważa za dobry...
Myślę, ze wielu tak uważa, co udowodni wypchany na fula stadion narodowy...Python pisze:No chyba że ktoś Sonisphere uważa za dobry...
Jeśli ktoś słucha tylko kucowatego hejwi metalu to można tak powiedzieć. Ale jeśli spojrzeć szerzej to jest np jeszcze Bob Dylan (+ Fish, Ian Anderson w Dolinie Charlotty) czy Pearl Jam...Python pisze:No nie przesadzajmy, w wakacje nie ma zbyt wielu dobrych koncertów
Bo jest dobryPython pisze:No chyba że ktoś Sonisphere uważa za dobry..
No niestety, ale festiwale to nie są dobre imprezy na oglądanie ulubionych artystów (+ akurat te są daleko w ...), dlatego to nie dla mnie.Emilio pisze:Jeśli ktoś słucha tylko kucowatego hejwi metalu to można tak powiedzieć. Ale jeśli spojrzeć szerzej to jest np jeszcze Bob Dylan (+ Fish, Ian Anderson w Dolinie Charlotty) czy Pearl Jam...Python pisze:No nie przesadzajmy, w wakacje nie ma zbyt wielu dobrych koncertów
Nie znam bardziej "kucowatego hejwi metalu" od Metallicy.
Ale może co do Soni to się już nie będę odnosić bo widzę duże emocje to może wywoływać
Co Ty za bzdury gadasz? Nigdy nie GC nie był do połowy płyty. GC to najlepsze miejsce izawsze mozesz sie dopchac do pierwszego rzęduEmilio pisze:Bo to ostatnio standard w polakowie...Brooce pisze:Skąd pewność że GC będzie do połowy płyty?
widzieliście, że bilety na samej górze trybun staniały do 99zl? xD
Może jednak te trybuny nie będą tak źle wyglądać skoro Maiden utrzymują się na 1. pozycji w TOP10 od jakiego śczasu na eventimie
Może jednak te trybuny nie będą tak źle wyglądać skoro Maiden utrzymują się na 1. pozycji w TOP10 od jakiego śczasu na eventimie
To co niby było na Black Sabbath w Łodzi?etoo pisze: Nigdy nie GC nie był do połowy płyty
Nie bzdury, tylko mówię jak jest, jak Max Kolonkoetoo pisze:Co Ty za bzdury gadasz?
A to nagrałem na Iron Maiden w Ergo, w 3:10 widać dokładnie gdzie kończy się płyta a zaczyna GC... Ewidentnie GC jest do połowy płyty o ile nie dalej
https://www.youtube.com/watch?v=L0X05a_eE3o
To prawda na BS GC było większe od zwykłej płyty
Up The irons
to chyba nie byłeś na Ergo Arenieetoo pisze:Co Ty za bzdury gadasz? Nigdy nie GC nie był do połowy płyty. GC to najlepsze miejsce izawsze mozesz sie dopchac do pierwszego rzędu
- Dr. Doctor
- -#Wrathchild

Dokładnie tak w Ergo było nawet dalej niż połowa, stałem gdzieś obok ciebie Emilio i było to dokładnie widać, lepiej było w Atlas, ale to nie zmienia faktu że jest to śmieszne.
- hipcio_stg
- -#Moonchild

GC ładnie wygląda tylko na eventimie - jak się kupuje bilet. Na miejscu okazuje się, że i tak jesteś w połowie
Pomijam oszołomów 150cm wzrostu [zesram się z dopcham się]. Obejrzę koszulkę dryblasa przede mną.
na BS GC stanowiło jakieś 3/4 płyty nawetEmilio pisze:Bo to ostatnio standard w polakowie...Brooce pisze:Skąd pewność że GC będzie do połowy płyty?
No bez przesady, wynosiło ponad połowę, ale nie aż tak.mila pisze: na BS GC stanowiło jakieś 3/4 płyty nawet
Tak czy siak "to ostatnio standard w polakowie" jest trochę innym stwierdzeniem niż "GC sięga już połowy płyty - dlatego słabo się sprzedaje.", dlatego dalej ponawiam pytanie, skąd ta informacja... Zwłaszcza że płyta na hali a na stadionie to delikatna różnica, jeżeli już do Ergo przyrównywać.