The Rolling Stones - Europa 2014

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Deleted User 4876

Re: The Rolling Stones - Europa 2014

Post autor: Deleted User 4876 »

Potrzebny transport do i z Wiednia - smiga ktos autem??
Awatar użytkownika
Rumburak
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Rumburak »

Planowałem bus polski, ale też chętnie zabrałbym się autem.
Awatar użytkownika
Rumburak
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Kto nie był, niech jeszcze jedzie na któryś z gigów na tej trasie, chociażby do Dusseldorfu. Byłem na nich pierwszy raz - przeżycie, emocje niesamowite, nawet jeśli nie jest się zatwardziałym fanem. To trzeba przeżyć chociaż raz w życiu.
Awatar użytkownika
zgo
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: zgo »

Potwierdzam, koncert świetny.
Legenda na żywo, coś pięknego <3
Awatar użytkownika
Soloist
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Soloist »

zgo pisze:Potwierdzam, koncert świetny.
Rumburak pisze:Kto nie był, niech jeszcze jedzie na któryś z gigów na tej trasie, chociażby do Dusseldorfu. Byłem na nich pierwszy raz - przeżycie, emocje niesamowite, nawet jeśli nie jest się zatwardziałym fanem. To trzeba przeżyć chociaż raz w życiu.
ja oglądałem http://www.youtube.com/watch?v=6t9KMw7SLY4 i powiem szczerze... w życiu się tak nie wynudziłem! Ba! Najjaśniejszym momentem koncertu był występ L.G., a to już o czymś świadczy. Nie mówię, że przedmówcom poprzewracało się w głowach, co więcej- nie byłem nie oceniam, to na pewno #zgo i #Rumburak mają rację... ale, żeby aż taka różnica DVD v Live? Mnie jednak ich koncert z NJ odstraszył, podobnie jak ceny. Pzdr dla twardzieli, którzy zaliczyli, co jak co, ale legendę.
Awatar użytkownika
zgo
-#Moonchild
-#Moonchild

Soloist pisze:
zgo pisze:Potwierdzam, koncert świetny.
Rumburak pisze:Kto nie był, niech jeszcze jedzie na któryś z gigów na tej trasie, chociażby do Dusseldorfu. Byłem na nich pierwszy raz - przeżycie, emocje niesamowite, nawet jeśli nie jest się zatwardziałym fanem. To trzeba przeżyć chociaż raz w życiu.
ja oglądałem http://www.youtube.com/watch?v=6t9KMw7SLY4 i powiem szczerze... w życiu się tak nie wynudziłem! Ba! Najjaśniejszym momentem koncertu był występ L.G., a to już o czymś świadczy. Nie mówię, że przedmówcom poprzewracało się w głowach, co więcej- nie byłem nie oceniam, to na pewno #zgo i #Rumburak mają rację... ale, żeby aż taka różnica DVD v Live? Mnie jednak ich koncert z NJ odstraszył, podobnie jak ceny. Pzdr dla twardzieli, którzy zaliczyli, co jak co, ale legendę.
Ten koncert to była tragedia, z tego co pamiętam liczyli sobie PPV za niego (po 10 dolarów?). Zauważ, że na hali większość to gwiazdy albo jakieś VIP-y i 0 zabawy.
W Wiedniu było inaczej, tzn. więcej powera, ludzie na płycie się bawili. Niestety mnie na płytę nie było stać ( inaczej - w ogóle mnie nie stać na stonsów ) ale wbiłem się w sekundy kiedy były lucky ticket (65 euro) i się udało. Dostałem miejsce na trybunie gdzie siedziały same "biznesmeny" w garniturach (btw. ceny na tej kondygnacji wahały się od 130 do 219 euro więc wyszedłem baaardzo dobrze na tym lucky) i cóż... Nie bawili się wcale, nawet na satisfaction 90% ludzi siedziało z telefonami i krzywymi minami. Masakra... W połowie koncertu zszedłem niżej na przejście pomiędzy 1 i 2 kondygnacją gdzie bawili się ludzie z najgorszych miejsc którzy postanowili zejść niżej. Dzień do nocy, na górze stypa na dole totalne szaleństwo. Bawiłem się świetnie, spotkałem wielu rodaków.
Jedyne co mnie boli to to, że nie byłem na płycie i nigdy (prawdopodobnie) nie będę. Ludzie z polskiego busa którym się udało zdobyć płytę dali minimum 200 euro za bilet :/
Polecam wszystkim, każdy kto jest fanem rocka powinien chociaż raz zobaczyć legendę.
Awatar użytkownika
Rumburak
-#Wrathchild
-#Wrathchild

zgo pisze:Jedyne co mnie boli to to, że nie byłem na płycie i nigdy (prawdopodobnie) nie będę. Ludzie z polskiego busa którym się udało zdobyć płytę dali minimum 200 euro za bilet :/
Polecam wszystkim, każdy kto jest fanem rocka powinien chociaż raz zobaczyć legendę.
Ja dałem za płytę 99 euro, tyle ile kosztowała :) W dodatku na 2 tygodnie przed koncertem. Byłem z 5-6 metrów od barierek, a jeszcze bliżej Jaggera, gdy wychodził na catwalk :D
Awatar użytkownika
zgo
-#Moonchild
-#Moonchild

Rumburak pisze:
zgo pisze:Jedyne co mnie boli to to, że nie byłem na płycie i nigdy (prawdopodobnie) nie będę. Ludzie z polskiego busa którym się udało zdobyć płytę dali minimum 200 euro za bilet :/
Ja dałem za płytę 99 euro, tyle ile kosztowała :) W dodatku na 2 tygodnie przed koncertem. Byłem z 5-6 metrów od barierek, a jeszcze bliżej Jaggera, gdy wychodził na catwalk :D
Gdzie za tyle dostales? ;O
Awatar użytkownika
Rumburak
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Poszukałem trochę i znalazłem dobrą ofertę "z drugiej ręki" :) Miałem szczęście.
Awatar użytkownika
zgo
-#Moonchild
-#Moonchild

Rumburak pisze:Poszukałem trochę i znalazłem dobrą ofertę "z drugiej ręki" :) Miałem szczęście.
Zazdroszczę. :)
Deleted User 4876

Potwierdzam relację przedmówców, Wiedeń zmiażdżył, Angie w setce mniam ( nawet w Hyde Parku tego ni było ) - za to w Dusseldorfie koncercik pod dachem - zupełnie inne doznania - cóż Stonsi to NAJWIEKSZY ZESPOŁ W HISTORII z tych istniejących ( no bo Beatelsi niestety..juz sobie wyobrazam gig z tymi dwoma bandami na jednej scenie heh )
Awatar użytkownika
zgo
-#Moonchild
-#Moonchild

thorgal_30 pisze:Potwierdzam relację przedmówców, Wiedeń zmiażdżył, Angie w setce mniam ( nawet w Hyde Parku tego ni było ) - za to w Dusseldorfie koncercik pod dachem - zupełnie inne doznania - cóż Stonsi to NAJWIEKSZY ZESPOŁ W HISTORII z tych istniejących ( no bo Beatelsi niestety..juz sobie wyobrazam gig z tymi dwoma bandami na jednej scenie heh )
Tylko Paint it black brakowało...
Ulubiona piosenka mojej lubej która mi wierci do dzisiaj dziurę w brzuchu bo przecież obiecałem, że będzie :P
Deleted User 4876

Heh, kolega swojej Lubej obiecał ze bedzie super, a jej ulubiony to Get off my cloud, no i miał fuksa, bo CHMURKI wygrały głosowanie :)
ODPOWIEDZ