To znaczy jaki?The_Alchemist pisze:Bo nie wiem, czy w Poznaniu jest na tyle wystarczający hotel dla IM.
Jak ich dorwać????????????? przed koncertem
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Jak ich dorwać????????????? przed koncertem
Jak myślicie jest szansa żeby zespół nocował w Poznaniu przed koncertem? z 23 na 24 czerwca?Przed Poznaniem mają kilka dni wolnego, poprzedni koncert grają 20 na Hellfest.
you are number ... 89
Gobos on tour 2016:Wrocław...
Już było parę razy wałkowane. Oni rzadko u nas nocują, a jak mają 2-3 dni wolnego to wracają do Anglii. Na jakieś 99% przyjadą tuż przed koncertem a jeszcze "Always look on...." się nie skończy jak będą w drodze na lotnisko i stamtąd lecieć do Szwecji, gdzie mają 26 czerwca koncert. Zwykle, co chyba sensowne, wolą od razu lecieć/jechać po koncercie, czy to do kolejnego miasta, czy do domu na regenerację sił i tam nocować. U nas też tak w 2013 robili, gdy grali w Łodzi ale nocowali już w 3mieście.
Jak się mylę, to niech mnie ktoś poprawi
Jak się mylę, to niech mnie ktoś poprawi
Z drugiej strony w Posen jest Sheraton, może zostaną, zwlaszcza, że jest duża przerwa między koncertami. Ktoś rozwieje moje wątpliwości?
O 18 Anglia gra mecz z Kostaryką. Myślę, że przyjadą wcześniej żeby zobaczyć meczyk. Sheraton jest bardzo prawdopodobny 
A orientuje się ktoś może czy Slayer zatrzymuje się u nas?
Może być Sheraton ale jeszcze lepszy jest blow up hotel w starym browarze. Przylot będzie przed meczem a odlot po koncercie prywatnym bizjetem więc na lotnisku nie ma szans na spotkanie.
- Emilio
- -#Lord of the flies

Skoro przylatują w dniu koncertu a wylatują zaraz po, to po co mieliby się zatrzymać w hotelu? Meczyk mogą sobie na Bułgarskiej już obejrzeć na bakstejdżu 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Angole już żadnych szans nie mają więc Steve sprawdzi sobie wyniki na livesports.pl haha