24/06/2014 - Iron Maiden - Poznań
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 24/06/2014 - Iron Maiden - Poznań
A widzę Poznań raczył zrobić psikus i w tym tygodniu zawiesić ruch tramwajowy pomiędzy Dworcem PKP, a stadionem.
Spacery są zdrowe 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Czy ktoś z forum ma zamiar nagrywać koncert czymś lepszym niż aparat czy komórka?
Jak się po 16 przybywa do Poznania to dobrze by było szybko się przemieścić na stadion
No i być w Poznaniu i się bimbą przejechać? 
Ja właśnie jakoś po 16 sobie podreptam w kierunku stadionu, pewnie gdzieś się jeszcze zatrzymam na kieliszek wina po drodze 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Skąd takie info? A linia tramwajowa nr. 6 ? przebiega koło Dworca PKP (przyst. Most Dworcowy) w dodatku komunikat z dziś:Piwowarus pisze:A widzę Poznań raczył zrobić psikus i w tym tygodniu zawiesić ruch tramwajowy pomiędzy Dworcem PKP, a stadionem.
http://www.ztm.poznan.pl/aktualnosci/ws ... 4-czerwca/
Tramwaje normalnie kursują na stadion, są nawet dodatkowe:Piwowarus pisze:A widzę Poznań raczył zrobić psikus i w tym tygodniu zawiesić ruch tramwajowy pomiędzy Dworcem PKP, a stadionem.
http://www.epoznan.pl/news-news-50180-I ... _miejskiej
jezu 6h w pociągu...stary jestem 
już nie mam tu najwięcej postów

http://www.ztm.poznan.pl/aktualnosci/ws ... e-drogowe/
6 owszem jeździ z PKP na stadion, ale mocno na okrągło. Normalnie widzę z Bałtyku byłoby jeszcze 13 i 15

6 owszem jeździ z PKP na stadion, ale mocno na okrągło. Normalnie widzę z Bałtyku byłoby jeszcze 13 i 15
Ja w pewnym momencie co do powrotu rozważałem nawet czy kuszetki sobie nie kupićSzajba pisze: jezu 6h w pociągu...stary jestem
Żeby zmusić mnie do 6h w pociągu to musiałby grać zmartchwystały Elvis z Royem Orbisonem na supporcie a nie jakieś tam ajron mejden i slejer 
Ostatnio zmieniony pn cze 23, 2014 11:01 pm przez Emilio, łącznie zmieniany 1 raz.
Albo miałam omamy, albo 1,5 godziny temu widziałam jak chłopaki ze Slayer wypakowują się przed Sheratonem - jeden z nich wyglądał całkiem jak Kerry King.
A co do filmowania/fotografowania koncertu - czy można liczyć na to, że ktoś się takimi nagraniami lub zdjęciami potem podzieli? Gdybyś ktoś był tak miły, niech da znać na pw...
A co do filmowania/fotografowania koncertu - czy można liczyć na to, że ktoś się takimi nagraniami lub zdjęciami potem podzieli? Gdybyś ktoś był tak miły, niech da znać na pw...
Ja mam zamiar nagrywać cały koncert i mam zamiar się dzielić ale najchętniej jak to się obrobi, żeby nie trzeba by się tego wstydzić.Nel pisze:A co do filmowania/fotografowania koncertu - czy można liczyć na to, że ktoś się takimi nagraniami lub zdjęciami potem podzieli? Gdybyś ktoś był tak miły, niech da znać na pw...
To chętnie skorzystam. Dzięki :-)
Też będę chętnyFerrari pisze:Ja mam zamiar nagrywać cały koncert i mam zamiar się dzielić ale najchętniej jak to się obrobi, żeby nie trzeba by się tego wstydzić.
A będzie ktoś rejestrował ten stream co w google wyskakuje ?
hehehe... ja to bym na Syberie rowerem pojechał jakby grali... ech, sentymenty!!!Emilio pisze:Żeby zmusić mnie do 6h w pociągu to musiałby grać zmartchwystały Elvis z Royem Orbisonem na supporcie a nie jakieś tam ajron mejden i slejer
UWAGA NA OSZUSTÓW OFERUJĄCYCH "TRANSMISJĘ Z KONCERTU IM W POZNANIU!!!"
Ostatnio zmieniony wt cze 24, 2014 12:19 pm przez RALF, łącznie zmieniany 1 raz.
Niestety nie uda mi się pojechać dziś na koncert. Do koncertu zostało mało czasu, ale jeżeli ktoś z Warszawy byłby zainteresowany biletem na GC, to proszę o kontakt.
RALF, nie promuj naciągaczy... Już miał być stream z koncertów w 2013, wiara wysyłała esemesy za odblokowanie transmisji i nic się nie działo. Zwykłe oszustwo.
Cholera, sorkii!
Dokładnie, już nie jeden koncert miał być tam transmitowany. Ściema i tyle. Za dobrze by było gdyby niemal każdy koncert można było obejrzeć bez wychodzenia w domu