17/09/2014 - Blaze Bayley - Klub Forty Kleparz - Kraków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 17/09/2014 - Blaze Bayley - Klub Forty Kleparz - Kraków
W Metalshopie na ul.Długiej są bileciki 
-
Deleted User 4783
lysyjack, to jest info ze strony klubu na FB:
bilety można kupić:
1) bezpośrednio u nas (wysyłkowo) - rezerwacje prosimy na PW
2) w klubie Lizard King Kraków (Tomasza 11a)
3) w sklepie Metal Shop na ul. Długiej 17 w Krakowie
bilety można kupić:
1) bezpośrednio u nas (wysyłkowo) - rezerwacje prosimy na PW
2) w klubie Lizard King Kraków (Tomasza 11a)
3) w sklepie Metal Shop na ul. Długiej 17 w Krakowie
napisałem jak tego sobie życzą pm na fb zobaczymy co i czy w ogóle odpowiedzą 
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

lysyjack pisze:w ogule
Błagam litości...lysyjack pisze:wogule
Kupił ktoś z Krk w ogóle bilet
Póki co jakaś porażka z zakupem tych biletów :/
Póki co jakaś porażka z zakupem tych biletów :/
-
Deleted User 4783
chyba muszę przejrzeć kontakty w krakowie, może ktoś się czegoś dowie na miejscu, bo mail i facebuk milczą
Niech jakiś Krakus przejedzie się tam, bo Lizarda wczoraj zamknęli 
Ja w poniedziałek jadę do Krakowa i mam zamiar kupić w Metalshopie a jeśli nie będzie to podpytam co i jak. Ew. podejdę do klubu sprawdzić co się dzieje.
Na 100% wczoraj było zamknięcie klubu, trzeba by chyba było podpytać u źródła czy mają plan gdzieś przenieś koncert
FB:
"Lizard King Kraków
11 godzin temu
Milion myśli co i jak napisać. Tysiące słów, setki zdań, dziesiątki pomysłów.
A wystarczy jedno najprostsze: "Dziękujemy".
Było cudownie. Staraliśmy się. Lizard King Kraków."
FB:
"Lizard King Kraków
11 godzin temu
Milion myśli co i jak napisać. Tysiące słów, setki zdań, dziesiątki pomysłów.
A wystarczy jedno najprostsze: "Dziękujemy".
Było cudownie. Staraliśmy się. Lizard King Kraków."
Zygi pisze:Na 100% wczoraj było zamknięcie klubu, trzeba by chyba było podpytać u źródła czy mają plan gdzieś przenieś koncert
21 Września ma jeszcze zagrać Andrzej Poniedzielski. Przynajmniej wg. kalendarza.
No nieciekawie to wygląda.
Napisałem do organizatora. Trochę nieprofesjonalne podejście.
-
Deleted User 4783
jak zlikwidowali klub, to raczej nie zagra...
Fabryka i Kwadrat mają wolne terminy póki co, pewnie przeniosą to do Fabryki.
A komus udalo kupic sie bilet? Bo pisal ktos ze sa w metalshopie w Krk do kupienia?
- Proboszcz_Dobrodziej
- -#Wrathchild

Wczoraj kupiliśmy 3 bilety bez problemów, teraz ciekawe gdzie zagra a może czy w ogóle?
bo kontakt z organizatorem zerowy...
-
Deleted User 4783
dostałem info, że w metalshopie na długiej w krk są bilety, teraz tylko muszę się dowiedzieć, czy prowadzą sprzedaż wysyłkową i jak jest z płatnością. Od razu zapytałem, czy wiadomo im coś na temat zmiany miejsca koncertu. Jak się czegoś dowiem, od razu dam znać.
-
Deleted User 4783
dostałem dziś wiadomość z Iron Realm Productions w związku z zamknięciem Lizard Kingu w Krakowie:
"Witam, przepraszam, że odpisujemy dopiero teraz - byliśmy cąłą naszą ekipą na Wacken Open Air przy produkcji. Tak, Lizard King został zamknięty. Dowiedzieliśmy się o tym - niestety - w dniu zamknięcia... W tym momencie trwają ustalenia czy nowy właściciel będzie honorwał kontrakty podpisane przed upadkiem klubu i czy będzie zainteresowany organizacją koncertu w jego klubie. Jest nam bardzo przykro, że zainstniała taka sytuacja i dołożymy wszelkich starań, aby koncert odbył się tak jak miało być to orygnialnie. Sytuacja powinna się wyklarować do połowy przyszłego tygodnia. W przypadku zmiany miejsca bilet nabyty oczywiście zachowuje ważność. Pozdrawiamy, ekipa IRP"
trzeba czekać
"Witam, przepraszam, że odpisujemy dopiero teraz - byliśmy cąłą naszą ekipą na Wacken Open Air przy produkcji. Tak, Lizard King został zamknięty. Dowiedzieliśmy się o tym - niestety - w dniu zamknięcia... W tym momencie trwają ustalenia czy nowy właściciel będzie honorwał kontrakty podpisane przed upadkiem klubu i czy będzie zainteresowany organizacją koncertu w jego klubie. Jest nam bardzo przykro, że zainstniała taka sytuacja i dołożymy wszelkich starań, aby koncert odbył się tak jak miało być to orygnialnie. Sytuacja powinna się wyklarować do połowy przyszłego tygodnia. W przypadku zmiany miejsca bilet nabyty oczywiście zachowuje ważność. Pozdrawiamy, ekipa IRP"
trzeba czekać
Dostałem dokładnie taką samą wiad. Dzisiaj byłem po bilety i kupiłem, a pan z Metalshopu nic nie wiedział o zamknięciu LK. Powiedział jedynie, że koncert będzie bo wszystko jest już zapłacone. Koło samego Lizarda też byłem ale drzwi były zamknięte.
widać ogarniają temat bo też uzyskałem taką odpowiedź. Sprzedaż wstrzymana do momentu wyjaśnienia sprawy z LK. Proszą o obserwowanie ich profilu bo na dniach ma być wszystko wiadome
wielki żal, bo w LK byłem dopiero raz na Turbo i DiAnno i bardzo mi się ten klub spodobał ...
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...