Accept
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Accept
Mastodon dużo lepszy od tych dziadków
Na żywo z Wacken
http://concert.arte.tv/de/wacken
http://concert.arte.tv/de/wacken
Czy ja wiem? Zależy co kto lubi... jeden lubi ciepłą wódkę, drugi zimną.voivod' pisze:Mastodon dużo lepszy od tych dziadków
Na tym Wacken set miód!!!
Jaka forma!
Wilczur cały czas pazury ostre i tnące bez litości !!!
Jaka forma!
Wilczur cały czas pazury ostre i tnące bez litości !!!
Koncert fajny, ale skład tegorocznego Wacken imho słaby.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Wow, ale set na Woodstock! Leżę
miazga i tyle
Rewelacyjny koncert na Woodstocku! Duuużo lepszy moim zdaniem niż na Wacken, choć krótszy.
Tymczasem zbliża się Blind Rage ....
To lepsza płyta od Stalingradu a gorsza od Blood Of The Nations - pierwsza ocena po odsłuchu tego, co mam.
To lepsza płyta od Stalingradu a gorsza od Blood Of The Nations - pierwsza ocena po odsłuchu tego, co mam.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- purpendicular
- -#Prisoner

Płyta mnie dosłownie powaliła, nie ma na niej ani jednego słabego numeru. Słowem REWELACJA
Taki Acceptowy Aftershock. Constans, ale na wyróżnienie zasługują Trail of Tears, Fall of the Empire, Stampede
Stary Accept nie zawodzi
Blind rage po prostu urywa dupe. Czuć klimaty balls to the walls i metal heart
Wolf jest mistrzem, a Mark idealnie się wpasował w grupę. Nie ma sensu już się kłócić kto byłby lepszym wokalistą - obecnie ( nie mówie tu o latach 80) udo nie dorasta Tornillo do pięt.
- Saimon1995
- -#Moderator

Accept trzyma poziom. Nie trzeba nic dodawać. Po trzykrotnym przesłuchaniu stawiam jednak Blind Rage niżej niż dwa poprzednie albumy. Co nie zmienia faktu, że taki Fall of the Empire niszczy system. Podobnie jak Trail of Tears. Jeszcze raz szacunek dla panów z Accept.
Miazga, Ogień, Moc... i tysiące tego typu wyrażeń nasuwają mi się na myśl po tym czego dzisiaj doświadczyłem. Nowa płytka Accept jak i zarówno koncertowe DVD to czyste arcymistrzostwo, moc sama w sobie. Sorry, nie ubliżając innym metalowym legendom, ale w tym momencie to Accept nosi sztandar najlepszej Heavy Metalowej kapeli na tej planecie, zarówno studyjnie jak i koncertowo. Studyjnie bo po raz trzeci z rzędu nagrali rozłupujący czaszki 100% metal, bez żadnych wypełniaczy i eksperymetów, a koncertowo bo jak potwierdza nowe DVD są żywym przykładem na to o co tak naprawdę w Heavy Metalu chodzi. Czysta radość z gry, moc i charyzma, bez zbędnego pierdolenia, bez gatek szmatek jak to było 100 lat temu, bez ogni, bez skakania po scenie, machania flagami, bez przebrań i zespołowych maskotek, tylko bez wytchnienia 2 godziny czystego metalu kawałek po kawałku. Tak, ACCEPT nie trzeba niczym uzupełniać 
Jeszcze szacun dla Accept za to, że nie zdzierają kasy z fanów i CD+DVD można nabyć za niecałe 70zł, gdzie inne kapele średnio doją tyle za samo DVD, a CD za co najmniej 50zł.
Jeszcze szacun dla Accept za to, że nie zdzierają kasy z fanów i CD+DVD można nabyć za niecałe 70zł, gdzie inne kapele średnio doją tyle za samo DVD, a CD za co najmniej 50zł.
Od dawna (tj. 2010) mówię, że najlepsze kapele w metalu to Accept i Saxon. Saxon ma płyty lepsze i gorsze w tym tysiącleciu, ale pozostaje sobą. A odkąd w Turbo jest Struś, to analogiczne słowa można powiedzieć o naszym rynku.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
czyli jednak nowy materiał Accept albumem roku
póki co mogę napisać tyle: "Fall of the empire" oraz "Trail of tears" bardzo dobre!
póki co mogę napisać tyle: "Fall of the empire" oraz "Trail of tears" bardzo dobre!
"Still my heart calculate and pray"
Judasik chyba się w tym momencie zesrał na rzadko 
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

Kiedy po raz trzeci wrzuciłem nową płytę Accept do odtwarzacza wiedziałem, ze nowy Judas Priest jednak już nie ma co się równać. Na prawde dobra płyta, lepsza od Stalingrad moim zdaniem.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Przyłączam się do opinii, że nowy Accept to arcydzieło! Już dwa poprzednie krążki były doprawdy znakomite, ale Blind Rage, jest jednak moim zdaniem najlepszy - płyta niemal doskonała. No i do tego ta okładka... Najlepsze utwory: Fall of the Empire, Trail of Tears, Dark Side of My Heart i The Curse. Już się nie mogę doczekać następnej płyty