17/09/2014 - Blaze Bayley - Klub Forty Kleparz - Kraków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 17/09/2014 - Blaze Bayley - Klub Forty Kleparz - Kraków
Bilety są już na ebilet.pl więc będą dostępne też w empiku.
Dzisiaj po godzinie 15 jeszcze nie było, dopiero jakoś po 18 weszły : )
Dzisiaj po godzinie 15 jeszcze nie było, dopiero jakoś po 18 weszły : )
a ja wplacilem na konto 53 zl i juz mam w domu nadeslany bilet 
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
-
Deleted User 4783
dziwi mnie info o biletach w empikach, byłem dziś i nie ma biletów :/ kupuję przez neta.
niema niema ktoś zapodał zle info bilety sa w metalshopie i właśnie tu też jakiś babol,zadzwoniłem do nich,zamówiłem bilet kolekconerski a oni wysłali mi dwa bilety normalne ,qwa cyrk ,normalny cyrk
Jedzie ktoś z okolic Bydgoszczy ?
-
Deleted User 4783
u mnie będzie w poniedziałek \m/
Zgo a jak zamierzasz się tam dostać? Jak autem to sie piszę...
Właśnie nie wiem czy w ogóle pojadę :/ Ciężko u mnie teraz z "dzengami". Na 3 dni przed koncertem mam urodziny to na spontanie może się wybiorę. Samochód odpada bo nie mam a jakbym miał to i tak bym nie pojechał bo bym nie mógł pić 
Może jakieś spotkanie na małym jasnym gdzieś przed koncertem?
Ja się w Krakowie nie orientuję, ale może ktoś mógłby ogarnąć jakąś pijawkę blisko miejsca koncertu?
Ja z Cybulem pewnie zajedziemy wcześniej, więc szkoda by było, żeby czas się zmarnował
Ja się w Krakowie nie orientuję, ale może ktoś mógłby ogarnąć jakąś pijawkę blisko miejsca koncertu?
Ja z Cybulem pewnie zajedziemy wcześniej, więc szkoda by było, żeby czas się zmarnował
też będękoło 17 
Niedaleko od Fortów - Dziekanat (koło Politechniki), lub obok hali na Kamiennej - Prominent
Albo same Forty
Poza tym Forty są rzut (mokrym) beretem od rynku - a tam to już od groma knajp, knajpeczek.
Albo same Forty
Poza tym Forty są rzut (mokrym) beretem od rynku - a tam to już od groma knajp, knajpeczek.
A jakie polecacie (płatne lub nie) miejsce do parkowania w poblizu klubu?
W samym forcie, przed wejściem do klubu jest płatny parking. Jeśli natomiast zaparkujesz gdzieś w okolicy przed 20:00, to nie zapomnij wykupić bilecik w parkometrze, na około klubu jest wszędzie strefa płatna... klub ma bardzo dobrą lokalizację, blisko do dworca głównego, blisko do rynku, i jeszcze przy głównej trasie na Wawke.
- likipiki
- -#Lord of the flies

Ulica Kamienna - od pętli do wiaduktu, spokojnie można na ulicy zostawić samochód. Szczerze mówiąc, nie wiem czy ostatnie poszerzenie strefy płatnego parkowania też objęło ten fragment. Podejrzewam, że tak bo praktycznie "cały" Kraków jest teraz w parkomatach.
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
Tam też jest już strefa, do przejazdu kolejowego -> http://zikit.krakow.pl/images/stories/w ... strefy.png
O setliscie cos wiadomo?
Dzisiaj ma być podana.
a o której wchodzi Blaze ? , kto gra przed nim ?
Up The irons
jest częściowa setlista podana na FB - powiem tak - jest dobrze, a nawet bardzo dobrze 
A mnie niestety nie będzie... duża opcja że pojawię się w Krakowie w czwartek, ale na środę nie dostałem wolnego z praktyk. :/ Pozdrówcie Blaze'a ode mnie!