Oficjalny FC warto czy nie warto?

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Michał
-#Nomad
-#Nomad

Re: Oficjalny FC warto czy nie warto?

Post autor: Michał »

Takie pytanko:
Co ile wychodzi ten magazyn?
I jeśli dołączę w okolicach 22 lipca to mam szanse dostać jeszcze te ostatnie wydanie magazynu co lysyjack czy muszę czekać do następnego wydania?
I drugie:
Jak zapłacę te ok. 142zł to za każdą przesyłkę do mnie już nie płacę? :mryellow:
Awatar użytkownika
lysyjack
-#Invader
-#Invader

Post autor: lysyjack »

a co ty chcesz płacić jeszcze?
Awatar użytkownika
lysyjack
-#Invader
-#Invader

na magazyn to nie ma normy ,zresztą ja osobiscie nigdy się tak nad tym nie zastanawiałem co do dnia i miesiąca kiedy on przychodzi ,przyszło to było :) i już . a co do mojego magazynu to nie wiem kiedy dostaniesz pierwszy? ale na pewno dostaniesz kartkę świąteczną na boże narodzenie i magazyn zimowy na bank ,a co do reszty niewiadoma no i dostaniesz za rok koszulkę o ile zapłacisz na drugi rok,mi w tym roku nie poszło bo mi pierdoły wysłali za duża o dość trochę, więc lipa .ale tak czy siak warto być ,tak dla przykładu taka Metallica, u nich opłata wynosi dwa razy tyle co u nas ,więc nie ma co narzekać :)
Awatar użytkownika
Michał
-#Nomad
-#Nomad

lysyjack pisze:tak dla przykładu taka Metallica, u nich opłata wynosi dwa razy tyle co u nas ,więc nie ma co narzekać :)
Ale gadżety może lepsze :D...

A no tak mam zamiar dołączyć w okolicach 22 lipca bo wstępnie miałem mieć jako prezent na urodziny bilety na Kansas w Wawie ale wyszła sprawa nowego pc'ta więc musiałem wybrać Slash, Kansas itp. czy pc. A, że na Kansas średnio mi zależy a Slasha już widziałem to mam zamiar kupić sobie fc. tak z ciekawości i może w przyszłości przedłużyć, żeby powalczyć o fttb.
Awatar użytkownika
lysyjack
-#Invader
-#Invader

Mam przyjaciela,faktycnzie przyjaciela, i on jest w fanclubie Metallici i cudów niestety nie ma :)
Awatar użytkownika
Michał
-#Nomad
-#Nomad

Przejrzałem co tam w fc mety słychu i widzę, że mają też losowanie możliwego wejścia za kulisy koncertu (czy tam do strefy wyznaczonej do spotkań z muzykami).
Chyba, że ktoś z sanktuarian jest fc Mety to niech powie czy to aktualne.... W FC IM wysyłali przynajmniej autografy zespołu a jak czytam o Metallice to wysyłają nadruki... No faktycznie słabo to wygląda skoro cena wyższa. Chociaż już sama możliwość wygrania spotkania się z idolami a dla niektórych pewno Bogami to już coś.
Awatar użytkownika
lysyjack
-#Invader
-#Invader

Jeżeli chodzi o spotkania z muzykami to my Ironowcy jesteśmy w lesie ,tak Metala robi takie spędy ,nawet w tym roku parę dni temu byłem na ich koncercie w wawie i właśnie była spora grupka wybranych ludzi na scenie,mało tego dwóch wybrańców zapowiadało utwory ze sceny ,poprostu zajebiste.
Awatar użytkownika
Kimal_
-#Invader
-#Invader

Post autor: Kimal_ »

głupoty gadasz z tym metclubem. placilem 183 zl, koszulka jest od razu, udalo mi sie wylosowac snake pit w wawie. imo lepsza opcja niz fttb (na ktorym bylem 4 razy wiec wiem co mowie). dodatkowo szansa (znikoma) na meet&greet z zespołem...
Awatar użytkownika
lysyjack
-#Invader
-#Invader

czyli kto gada głupoty? że co ? czyli wychodzi na to że Metala ma lepiej ?czyli dobrze mówie że tam jest to lepiej rozwiązane.
Awatar użytkownika
Kimal_
-#Invader
-#Invader

Misunderstanding. Sorki. No w metclub lepiej.
Awatar użytkownika
Hubcio99
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: Hubcio99 »

Mam pytanie co do oficjalnego FC.
Czy legitymację członkowską dostaje się w pierwszej paczce zaraz po opłaceniu roku członkostwa? Czy może dostaje się w pierwszej paczce formularz i wysyła się do nich wypisany formularz + zdjęcia na legitymację? Z góry dzięki za odpowiedź ;)
Deleted User 804

Post autor: Deleted User 804 »

Dostajesz w pierwszej paczce i nic nie odsyłasz.

Obrazek
(na zdjęciu to ta mała czarna karta z trooperem)
Awatar użytkownika
Hubcio99
-#Charlotte
-#Charlotte

Ok, dzięki za pomoc :) Chyba się zdecyduję na ten FC
Rozumiem, że dane do legitymacji podaje się gdy rejestruje się na stronie Maiden?
Ostatnio zmieniony ndz wrz 07, 2014 12:40 pm przez Hubcio99, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Kimal_
-#Invader
-#Invader

Polecałbym poczekac do nastepnego tournee gdzie bedziesz mogl wylosowac FTTB. IMFC to nic specjalnego chyba ze nie masz co z kasą zrobić...
Awatar użytkownika
Hubcio99
-#Charlotte
-#Charlotte

Myślę nad FC już od jakiegoś czasu i pewnie jeszcze długo pomyślę :) A z kasą właśnie jest tak, że jednak trochę mi jej szkoda, bo za tą wartość mógłbym kupić kilka płyt czy innych rzeczy. Dzięki za rady, jeszcze się zastanowię :)
Deleted User 804

Na legitymacji masz tylko wydrukowany numer członkowski(żadnych Twoich danych) :cry:
Co do samego FC to i bez trasy warto chociażby dla magazynów,l świątecznej kartki od zespołu oraz koszulki przy odnawianiu członkostwa choć tej jakość czasami zostawia wiele do życzenia(np w tym roku).
Deleted User 2259

Post autor: Deleted User 2259 »

Deleted User 804 a kto może mieć 0001? Lazarus?
Deleted User 804

Zależy od kiedy przyznają numery i czy Lazarus nie przywłaszczył sobie jedynki po przejęciu FC. Jeśli od samego początku były numery członkowskie to 1 powinien mieć założyciel FC Keith Wilfort.

Zresztą wątpię by te numery miały teraz jakiekolwiek znaczenie i pewnie po prostu wrzucają je wydrukowane na "legitymacji" do pierwszej wysyłki z FC nawet nie patrząc kto jaki dostaje. ;-)
Awatar użytkownika
Hubcio99
-#Charlotte
-#Charlotte

Niezbyt lubię taką masówę. Fajnie by było zobaczyć swoje zdjęcie i dane na oficjalnej legitymacji, czy też otrzymać zdjęcie z autografami zespołu. A z Waszych opinii wynika, że przesyłka nie zawsze jest pełna, czegoś zapomną. A ten numer na legitymacji i brak danych to nieporozumienie. I'm not a number! I am a free man! :razz:
Awatar użytkownika
Hubcio99
-#Charlotte
-#Charlotte

I jeszcze jedno ważne pytanie. Czy aby zapłacić za rok członkostwa, muszę zrobić to przez PayPal czy może być normalny przelew?
ODPOWIEDZ