Teraz słucham...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 2259
Re: Teraz słucham...

Temu drugiemu strzeliło dziś 3 latka, a pierwszy będzie miał roczek już za tydzień
Faktycznie, zaraz rok będzie od wydania najnowszego albumu. Strasznie szybko ten rok minął, sam nie wiem kiedy.
Już od dłuższego czasu Dream Theater wydaje płyty mniej więcej co dwa lata, ciekawe czy za rok będziemy mieli następny album.

Już od dłuższego czasu Dream Theater wydaje płyty mniej więcej co dwa lata, ciekawe czy za rok będziemy mieli następny album.

-
Deleted User 2259
W styczniu planowane jest wejście do studia a na początku Września 30 lecieDejavu pisze:Już od dłuższego czasu Dream Theater wydaje płyty mniej więcej co dwa lata, ciekawe czy za rok będziemy mieli następny album.
Mogliby gdzieś przy tym 30 leciu Portnoya dodatkowo zaprosić, wkład niezaprzeczalny i z całym szacunkiem dla Manginiego, to świetny perkusista, ale Portnoy to był ktoś więcej.W styczniu planowane jest wejście do studia a na początku Września 30 lecie![]()
![]()
![]()

-
Deleted User 2259
Sam MP mówił , że byłby zainteresowany w przyszłości, ale nie żałuje swojej decyzji tak mówił w jednym z ostatnich wywiadów. Portnoy to przede wszystkim CHARYZMA to jeden z moich 2 muzyków wszech czasów więc nie muszę nic więcej dodawać.Dejavu pisze:Mogliby gdzieś przy tym 30 leciu Portnoya dodatkowo zaprosić, wkład niezaprzeczalny i z całym szacunkiem dla Manginiego, to świetny perkusista, ale Portnoy to był ktoś więcej.
Edit: O Jego wkładzie Historię DT celowo nie wspominam, no bo co ja mogę napisać o największym fanie DT 1985-2010.Dozgonny Respekt z mojej strony za wszystko co zrobił dla tego zespołu, jakim jest człowiekiem i nie tylko.

Pineapple Thief - Magnolia
wczoraj dywagowaliśmy z kumplami na temat płyty roku i zgodnie stwierdziliśmy, że nie ma jak na razie takiego niekwestionowanego lidera, ew. nowy Opeth. Dzisiaj rano odpaliłem to. KOSMOS!
już nie mam tu najwięcej postów

- Saimon1995
- -#Moderator

-
Deleted User 2259
Szajba bardzo dobry album, wcześniejsze też są warte uwagi.

- Saimon1995
- -#Moderator

Już za 3 dni (