Pierwszy koncert już za miesiąc z hakiem
Judas Priest
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Judas Priest
Jak będzie Love Bites to muszą wywalić Turbo Lover, kawałki są do siebie całkiem podobne, poza tym jedna piosenka z "Love" w tytule w zupełności wystarczy
i idąc dalej tym tropem z Turbo musieliby wybrać coś innego
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

ceny tragedia....... Zobaczymy jakie kawałki przygotują. Mam nadzieje, że nie to samo co ostatnio plus 3 nowe utwory.
Dziś pierwszy koncert! Zobaczymy jaki będzie set.
No, set to główny argument czy pojadę. Zobaczymy też zresztą do tego czasu jeszcze wiele się może wydarzyć. Na dzień dzisiejszy ciężko powiedzieć.
I jak ten set?
Devil,s Child, Love Bites, Beyond..., Jawbreaker, DotF - wow!
Pewnie do czasu naszego koncertu trochę się zmieni ale jak dla mnie set ciekawy i jest kilka smaczków. I chyba trochę spokojniejszy niż to bywało wcześniej.
Pewnie do czasu naszego koncertu trochę się zmieni ale jak dla mnie set ciekawy i jest kilka smaczków. I chyba trochę spokojniejszy niż to bywało wcześniej.
No, że im się chciało Devil's Child grać... nieźle. No pięknie, jak tylko się utrzyma albo coś zmienią jeszcze na plus to... możliwe, że się pojawię.
Mój najgorszy koszmar się ziści, dwa kawałki z "Love" w nazwie w jednym secie na koncercie Priest 
Serio, Turbo Lovera mogliby wywalić i walnąć RECKLESS!!!
Ale i tak set prezentuje się spoko, wiadome było, że nie będą walić już 23 kawałków jak na Epitaph.
Jedyne co mnie denerwuje to ten kiczowaty ekran z fatalnymi animacjami w tle, jakby nie mogli se normalnego telebima dać co by pokazywał obraz z kamer lub teledysk do danego utworu.
Serio, Turbo Lovera mogliby wywalić i walnąć RECKLESS!!!
Ale i tak set prezentuje się spoko, wiadome było, że nie będą walić już 23 kawałków jak na Epitaph.
Jedyne co mnie denerwuje to ten kiczowaty ekran z fatalnymi animacjami w tle, jakby nie mogli se normalnego telebima dać co by pokazywał obraz z kamer lub teledysk do danego utworu.
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

Według mnie kawałki są bardzo ciekawe, sporo z Defenders. Zadowolony jestem generalnie i pewnie w Łodzi się pojawi, bo myślałem już, że będzie powtórka w dużej mierze z Katowic.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Nie wiem, ale coś mi wygląda na żenująco wręcz krótki...
Fajnie, że panowie odświeżyli kilka numerów, nieco przewietrzyli set, ale pod względem ilości utworów to bida straszna... Widać ktoś w zespole poszedł po rozum do głowy i Painkiller, który od lat kompromitował Priest na żywo poszedł w odstawkę. Wielka szkoda jednak, że panowie nie zdecydowali się na nic innego z tego genialnego i jakby nie patrzeć, legendarnego już albumu.
Podsumowując, mimo iż są niespodzianki, to jednak jestem nieco rozczarowany setem. Poprzednia trasa pokazała, że na zmiany nie ma co liczyć, dlatego mocno przemyślę wydanie 250 zeta na bilet...
Fajnie, że panowie odświeżyli kilka numerów, nieco przewietrzyli set, ale pod względem ilości utworów to bida straszna... Widać ktoś w zespole poszedł po rozum do głowy i Painkiller, który od lat kompromitował Priest na żywo poszedł w odstawkę. Wielka szkoda jednak, że panowie nie zdecydowali się na nic innego z tego genialnego i jakby nie patrzeć, legendarnego już albumu.
Podsumowując, mimo iż są niespodzianki, to jednak jestem nieco rozczarowany setem. Poprzednia trasa pokazała, że na zmiany nie ma co liczyć, dlatego mocno przemyślę wydanie 250 zeta na bilet...
Myślę, że w trakcie tournee set będzie się zmieniał, może nawet wydłużą go o 1-2 kawałki. Gdy startowali z Epitaph nie grali Living after Midnight, a później ten kawałek na stałe wszedł do seta.
Otóż to, duży zawód. Nie mniej jednak na koncert pojadę bez dwóch zdań.Mr.Hankey pisze:Wielka szkoda jednak, że panowie nie zdecydowali się na nic innego z tego genialnego i jakby nie patrzeć, legendarnego już albumu.
Drugi koncert za Priest. Żadnych zmian w secie.
-
Deleted User 2259
A oni zmieniają jakieś kawałki np podczas grania w Europie czy na innym kontynencie?
Czego wy chcecie? Widzę, że z Painkillerem podobna historia jak z Fear of the dark. Widzę, że panowie z Priest mają jaja żeby wywalić pewne rzeczy z setu. Tak trzymać! Set ciekawy, owszem, można by coś zmienić, ale i tak... DEVIL'S CHILD to chyba ze sto lat nie grali na żywo! Perełka! Trzeba by jeszcze BLOODSTONE i bym był w niebie! Z Defenders dużo i dobrze. Cieszy mnie strasznie JAWBREAKER.
Liczę, że zmiany nie będą na zasadzie wywalenia jakiegoś mało granego na rzecz oklepanego Living after midnight czy Heading out of the highway.
Liczę, że zmiany nie będą na zasadzie wywalenia jakiegoś mało granego na rzecz oklepanego Living after midnight czy Heading out of the highway.
-
Deleted User 2259
A ktoś mi powie ile utworów różni się od tego setu z lat 2011-2012,bo naprawdę byłem ciężko porobiony na obu koncertach, pamiętam tylko największe hity i Halforda i jakiś motocykl.