06/07/2015 - Motorhead - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 06/07/2015 - Motorhead - Warszawa
Liczę na Czechy, najlepiej jakaś Ostrava.
Musiałbym w końcu zobaczyć Motorhead na żywo.
-
GrzegorzCantara
- -#Clairvoyant

O ile dobrze pamiętam, to ceny biletów na Motorhead zaczynają się od 220 zł (płyta Torwaru), więc o jakich 300 piszesz?Pablo1919 pisze: Ceny - to chyba jakiś pieprzony żart! Co się wyprawia w tym kraju. Za każdy z biletów na Priest, Deep Purple czy teraz Motorhead trzeba wybulić ponad 300zł. Polscy organizatorzy najchętniej wyłapaliby wszystkich starych rockmanów, zamknęli ich w klatce z tabliczką "wymierający gatunek" i kazali płacić po 300zł za ich obejrzenie.
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

220zł i tak absurd za 70 minutowy koncert
To zobacz ile kosztuje GC na ten koncert. Ja jadę na Motorhead a nie siedzieć na trybunach i jeść ciastka.GrzegorzCantara pisze:O ile dobrze pamiętam, to ceny biletów na Motorhead zaczynają się od 220 zł (płyta Torwaru), więc o jakich 300 piszesz?Pablo1919 pisze: Ceny - to chyba jakiś pieprzony żart! Co się wyprawia w tym kraju. Za każdy z biletów na Priest, Deep Purple czy teraz Motorhead trzeba wybulić ponad 300zł. Polscy organizatorzy najchętniej wyłapaliby wszystkich starych rockmanów, zamknęli ich w klatce z tabliczką "wymierający gatunek" i kazali płacić po 300zł za ich obejrzenie.
Trybuny prawie wyprzedane. Na płytę i GC można jeszcze spokojnie bilet kupić.
https://www.last.fm/user/kamooo
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

No, bo to pewno już ostatni gig Motórów w naszym kraju.kam pisze:Trybuny prawie wyprzedane. Na płytę i GC można jeszcze spokojnie bilet kupić.
Biletów na trybuny jest jeszcze dużo, zauważ że pula jest podzielona między eventim, eBilet i system MJM.kam pisze:Trybuny prawie wyprzedane. Na płytę i GC można jeszcze spokojnie bilet kupić.
Zarówno na ebilet jak i na eventim zostały ostatnie, te same zresztą miejsca na trybunach... W systemie MJM nie sprawdzałem, bo nie mam tam konta.
Może mają podzieloną pulę biletów na płytę/GC.
Może mają podzieloną pulę biletów na płytę/GC.
https://www.last.fm/user/kamooo
-
GrzegorzCantara
- -#Clairvoyant

Bilet na trybuny to 210 zł, na płytę - 220 zł:-) Jak nie chcesz iść na trybuny i jeść ciastka, to kup bilet o 10 zł droższy na płytę:-) To k..wa proste jak konstrukcja cepa:-)))))widman pisze:To zobacz ile kosztuje GC na ten koncert. Ja jadę na Motorhead a nie siedzieć na trybunach i jeść ciastka.GrzegorzCantara pisze:O ile dobrze pamiętam, to ceny biletów na Motorhead zaczynają się od 220 zł (płyta Torwaru), więc o jakich 300 piszesz?Pablo1919 pisze: Ceny - to chyba jakiś pieprzony żart! Co się wyprawia w tym kraju. Za każdy z biletów na Priest, Deep Purple czy teraz Motorhead trzeba wybulić ponad 300zł. Polscy organizatorzy najchętniej wyłapaliby wszystkich starych rockmanów, zamknęli ich w klatce z tabliczką "wymierający gatunek" i kazali płacić po 300zł za ich obejrzenie.
Grzesiek, weź idź do lekarza od oczu. Mówiłem, że GC jest za 300 zł - 290 jak 300... chyba, że 10 zł dla kogoś różnica tak kolosalna, że..kabanos pisze:http://imprezyprestige.com/aktualnosci.php?news_id=1466Ceny biletów kształtują się w następujący sposób: Golden Circle 290 zł, Płyta 229 zł, Trybuny 210 zł.
Czy tylko mi się wydaje, że drogo? Wiem, że legenda i tak dalej, ale jednak
-
GrzegorzCantara
- -#Clairvoyant

Człowieku, czytaj dokładnie, co piszę:-) Płaczesz, że Golden Circle jest za 300 zł. Jeśli nie stać Cię na GC za 300 zł, to idź na płytę za 220. To metr różnicy przez barierki. A swoją drogą: Golden Circle już prawie wyprzedane:-) Można się było spodziewać:-)
Dość drogie te bilety. Pewnie support będzie dobry. Nie to, co w przypadku Judas Priest...Serio, nie dziwię się tym, którzy wybierają Czechy.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Piszecie o Czechach, ale ja jakoś nie widzę, żeby było jakieś konretne info o Motorach w Czechach. Chyba jednak się skuszę na ten koncert w Warszawie, bilety drogie, ale już może nie być dużo okazji do zobaczenia Motorhead. Jakoś może mój budżet to przeboleje.
Byłem w Berlinie i myślę że warto, zrobili na mnie ogromne wrażenie
Tym bardziej że zdobyłem pałeczkę i obie kostki 
Dziwne, że już po GC... :/ jak tam na pół płyty będzie 
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

Mogliby takiego seciora machnąć w lipcu :>
Wiadomo coś odnośnie jakiegoś supportu???
To lepiej niech coś ogłoszą bo naprawdę jeśli chodzi o ceny to żenada roku.