27/06/2015 - Judas Priest - Łódź, Atlas Arena
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 27/06/2015 - Judas Priest - Łódź, Atlas Arena
Kupował już ktoś bilety z czeskiego ticketpro? Nie ma opcji wysyłki do Polski, pozostaje chyba druk biletu za 20 koron. Jak to wyglada?
-
Deleted User 2259
Nie wiem skąd jesteś, ale w różnych miastach są punkty sprzedaży i tam możesz kupić, tylko pytanie czy to jest ticketpro, czy ticketportal , zawsze mi się to myliło, w każdym razie na pewno nie jest trudno 
Nie wiem jak to wygląda w przypadku akurat tego koncertu ale na początku roku kupowałem na czeskim ticketpro bilet na Gamma Ray w Pradze i była wysyłka do Polski - koszt 200 CZK. Ale może coś się zmieniło.
Ja jednak wybieram Łódź, mam ją pod nosem, bilety owszem drogie ale za dojazd nie płacę, jestem szybko w domu itd. Tylko mnie ciągle zastanawia czemu ten jeden sektor jest wyłączony ze sprzedaży...
Ja jednak wybieram Łódź, mam ją pod nosem, bilety owszem drogie ale za dojazd nie płacę, jestem szybko w domu itd. Tylko mnie ciągle zastanawia czemu ten jeden sektor jest wyłączony ze sprzedaży...
Sektor E jest wyłączony ze sprzedaży na Eventimie, ponieważ jest to sektor VIP i sprzedawaniem tych miejsc się zajmuje kto inny.
http://www.perfectpr.pl/index.php/judas-priest/
Dzięki za info. To w takim razie trza kupić na sektor naprzeciwko, tylko że wyżej bo te niższe już niedostępne.
Się zastanawiam tylko czy już czy jeszcze poczekać - może też z czasem będą promocje jak w przypadku koncertu IM w Poznaniu;)
Się zastanawiam tylko czy już czy jeszcze poczekać - może też z czasem będą promocje jak w przypadku koncertu IM w Poznaniu;)
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Bliżej koncertu niesprzedane miejsca w sektorze E (a będzie ich pewnie masaPython pisze:Sektor E jest wyłączony ze sprzedaży na Eventimie, ponieważ jest to sektor VIP i sprzedawaniem tych miejsc się zajmuje kto inny.
Five finger death punch jako support
-
Deleted User 5147
Wohoho...support zdecydowanie na plus
Jak dla mnie bez rewelacji. Mogli by sprowadzić jakąś większą, bardziej znaną kapelę, która by przyciągnęła dodatkową publikę, ale po co się wysilać. Live Nation jak już kosi to po całości.
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Jaaaa Piiieeerrrrd****Michał pisze:Five finger death punch jako support
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
nie znalem nazwy tego supportu, więc włączyłem ...
Co to jest nu/ emo metal ??
Co to jest nu/ emo metal ??
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
czyli wszyscy jedziemy do ostrawy 
tam tez moze byc syf
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Chciałbym, ale termin nie pasuje... Więc raczej przepłacę i będę się nudził na supporcie...Slaug pisze:czyli wszyscy jedziemy do ostrawy
Może jeszcze coś dorzucą...
no i się ziściło...tam tez moze byc syf
Ostrawa i Praga z tym samym supportem
Hej
.
Na wstępie chciałem się z Wami przywitać
. Mam na imię Łukasz i to będzie mój 3 koncert Judas Priest w mojej skromnej koncertowej 'karierze' (żeby nie było - mam też za sobą 6 koncertów Maidenów
).
Piszę z pytaniem, mianowicie weekend, w który odbędą się koncerty w Łodzi, Pradze i Ostrawie za cholerę mi nie pasuje i wobec tego stety-niestety jestem zmuszony jechać 9 września na koncert do Berlina. I tu pojawia się moje pytanie - czy orientuje się ktoś, czy jest jakakolwiek opcja kupienia biletów na taki koncert gdzieś w Polsce? Ew. może kupował ktoś poprzez tą oficjalną stronę zespołu? Niemiecki eventim liczy sobie prawie 40 ojro za wysyłkę, przy cenie biletu niecałe 60, także lekkie przegięcie, natomiast nie korzystałem nigdy z oficjalnego kanału sprzedaży na stronie zespołu i nie mam pojęcia, jak to działa w praktyce
.
Byłbym wdzięczny za wszelkie porady, pozdrawiam.
Na wstępie chciałem się z Wami przywitać
Piszę z pytaniem, mianowicie weekend, w który odbędą się koncerty w Łodzi, Pradze i Ostrawie za cholerę mi nie pasuje i wobec tego stety-niestety jestem zmuszony jechać 9 września na koncert do Berlina. I tu pojawia się moje pytanie - czy orientuje się ktoś, czy jest jakakolwiek opcja kupienia biletów na taki koncert gdzieś w Polsce? Ew. może kupował ktoś poprzez tą oficjalną stronę zespołu? Niemiecki eventim liczy sobie prawie 40 ojro za wysyłkę, przy cenie biletu niecałe 60, także lekkie przegięcie, natomiast nie korzystałem nigdy z oficjalnego kanału sprzedaży na stronie zespołu i nie mam pojęcia, jak to działa w praktyce
Byłbym wdzięczny za wszelkie porady, pozdrawiam.
-
Deleted User 4876
Luzik, kupująć na stronie zespołu przekierowuje Cię na crowsurge. Wybierasz opcję odbioru na miejscu i unikasz opłaty 40 Euro. Ewentualnie kupujesz przez biletyberlin.pl i płacisz jakiesz 60 zł wiecej i masz bilet do ręki. Mozesz tez spróbować w demomusic.pl tam jakies 30-40 zł wiecej płacisz ale bilet dostaniesz kurierem lub pocztą do łapki. jest jeszcze strona koka36.de i atm wysyłka kosztuje ok 10 euo
Super, dziękuję Ci bardzo, wezmę na crowdsurge z odbiorem na miejscuthorgal_30 pisze:Luzik, kupująć na stronie zespołu przekierowuje Cię na crowsurge. Wybierasz opcję odbioru na miejscu i unikasz opłaty 40 Euro. Ewentualnie kupujesz przez biletyberlin.pl i płacisz jakiesz 60 zł wiecej i masz bilet do ręki. Mozesz tez spróbować w demomusic.pl tam jakies 30-40 zł wiecej płacisz ale bilet dostaniesz kurierem lub pocztą do łapki. jest jeszcze strona koka36.de i atm wysyłka kosztuje ok 10 euo
miała być Ostrava ale bedzie Łódż , sobota nie trzeba brać urlopu
Up The irons
Bilet do Ostravy też już zakupiony. Czyli Priest x2. Jeszcze tylko zaklepać przejazd u Wyjazdowni i gra gitara.