Maiden w TV
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Re: Maiden w TV
Nawet zbliżenie trwało jakieś 5-6s co jest niezłym wynikiem. Komentatorzy chyba sprawdzili w notatkach, bo po jakimś czasie powiedzieli, że to bębniarz IM.
RiR pojawia się tam dosyć często, nawet mam kawałek nagranyTruskawa pisze:https://www.youtube.com/watch?v=BIwA_WRmGG0
Szkoda, że będzie leciało jak będę na urodzinach
Mnie śmieszy fakt, że zawsze kiedy Maiden pojawia się w polskiej telewizji, to jest zmontowane tak, że wychodzi chaotyczne darcie mordy. 
Szkoda, że ten koncert nie jest w HD, domyślam się, że też będą oryginalne proporcje obrazu 4:3 i będzie trzeba na TV sobie to "na chama" poszerzać.
Co jak co, ale to właśnie ten koncert powinni "odświeżyć" i wydać na BD.
Co jak co, ale to właśnie ten koncert powinni "odświeżyć" i wydać na BD.
Nie przesadzaj oglądałem Rir na TV4 kiedyś i było ok.
Okroili koncert! Nie było Hallowed Be Thy Name, Sign Of The Cross i Marcenary. Spalić ich za to w wiklinowym człowieku! 
Właśnie skończyłem oglądać Rock in Rio na TVP Kultura i wszystko byłoby fajnie gdyby nie to że z koncertu wycieli 4 kawałki. Zabrakło Sign Of The Cross, Mercenary,HBTN i Sanctuary. Szkoda że jak już puszczają takie koncerty to nie w pełnej wersji:(
you are number ... 89
Gobos on tour 2016:Wrocław...
+1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aż musiałem zajrzeć na okładkę albumu że to niby ze mną coś nie takTruskawa pisze:Okroili koncert! Nie było Hallowed Be Thy Name, Sign Of The Cross i Marcenary. Spalić ich za to w wiklinowym człowieku!
Gdy już zaczęli przewijać na chama Intro, wiedziałem, że w ten sposób mają w 1h45 zmieścić 2h koncertu. RiR bez intra - to już też nie to samo! 
banda ch**a!!!!!!!!!!
przy takich sytuacjach warto poskandować również: ZŁODZIEJE! ZŁODZIEJE!
Nie wiem gdzie umieścić moje pytanie. Czy ma ktoś z was ,ewentualnie czy jest na YouTube relacja z pobytu Maiden w Polsce w 1995 roku. Mialam to kiedyś na VHS nagrane ale kaseta zniknela przy przeprowadzce. Pamietam tylko ze ten program nazywal się chyba Pozytywka i trwal ok 30 min, był tam fragment meczu z dziennikarzami, konf. prasowa , jakies wywiady krótkie. Szukalam w necie, ale nie znalazłam. Mialam tez z 1998 roku wydanie takiej listy 30 ton z tvp2 gdzie Jannick iBlaze byli gośćmi. Czy ktoś może pomóc gdzie tego szukac??
O tak, było - niestety, ja też gdzieś to podziałem...
Miałem/mam to na jakimś vhs nagrane. Pamiętam, że Nicko opowiadał m.in. o Solidarności...maiden pisze:Nie wiem gdzie umieścić moje pytanie. Czy ma ktoś z was ,ewentualnie czy jest na YouTube relacja z pobytu Maiden w Polsce w 1995 roku. Mialam to kiedyś na VHS nagrane ale kaseta zniknela przy przeprowadzce. Pamietam tylko ze ten program nazywal się chyba Pozytywka i trwal ok 30 min, był tam fragment meczu z dziennikarzami, konf. prasowa , jakies wywiady krótkie.
www.MetalSide.pl
Tak i pokazywał plakietkę, którą dostał w 1984 r. od fana.
tak dokładnie, Nicko nawijal o Solidarności
I, w urywku z konferencji prasowej, był pokazany bilet kolejowy z rezerwacją w wagonie 6, miejsce 66
Pamiętam ten program.
Gdzieś w kartonie, z rzeczami po wyprowadzce z rodzinnego domu, leżą stare kasety VHS, a na nich gdzieś ten materiał... Ale nawet nie mam na czym odtworzyć, nie mówiąc o tym, że we własnej chacie z wyboru nie mam telewizora
M.
Gdzieś w kartonie, z rzeczami po wyprowadzce z rodzinnego domu, leżą stare kasety VHS, a na nich gdzieś ten materiał... Ale nawet nie mam na czym odtworzyć, nie mówiąc o tym, że we własnej chacie z wyboru nie mam telewizora
M.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Wczoraj w "Faktach po południu" w TVN24 była krótka rozmowa z Bronkiem z targów lotniczych w Paryżu, gdzie się wybrał. Dobry humor, 100% gadki o lotnictwie, ani słowa o muzyce czy zdrowiu.