Nocny Kochanek - Randka w ciemność 2020
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Night Mistress - Polska 2015
dzisiejszy koncert w Radomiu odwołany !!
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Cudem wczorajszy w Kielcach doszedł do skutku... Najpierw choroba Kazona i jego hospitalizacja, która wymusiła konieczność gry na jedną gitarę, potem problemy z dotarciem na koncert Chrisa i Domina a później awaria wzmacniaczy/gitary Arka... Ale jednak udało się (w dużych bólach i po walce ze sprzętem) - krótszy set, utwory zmodyfikowane bez części partii Kazona, ale ważne, że chłopaki nie dali się przeciwnością losu i zagralikrusejder pisze:dzisiejszy koncert w Radomiu odwołany !!
Night Mistress Fan Club Łódź
W miniony czwartek wraz z przedmówcą, mieliśmy Nocnego Kochanka w zasadzie na wyłączność, gdyż przed weekendem sala klubu nie wypełniła się do końca. Swobodna atmosfera panująca wtedy w klubie, była świetną okazją do zamienienia zdania z muzykami i stwarzała możliwość zdobycia bezcennego autografu bohaterów wieczoru. Był to mój pierwszy koncert Mistress'ów i na pewno nie ostatni (w planach są występy w innych miastach). Fantastyczny show, dostarczający wiele frajdy zarówno w trakcie jak i satysfakcji po skończonym koncercie. W secie znalazły się min. takie perełki jak: Escape, Children of Fire, Wielki Wojownik, Power (cover utworu Helloween).
aktualizacja się dokonała 
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Chłopaki nie próżnują z koncertami i jak widać kalendarz wypełniony 
Ten łódzki to był mój 7 koncert NM w tym roku
Zgadzam się z Mr Jacq, że tłumów nie było, ale i tak jak na czwartek to wstydu nie było z frekwencją
Koncert byłby na pewno też lepszy gdyby nie fatalne nagłośnienie, ale i tak był Power i świetna zabawa \m/ Widać też, że publiczność nie była przypadkowa, sporo osób śpiewało teksty razem z Krzyśkiem, i nie tylko Minerał czy Andżeja...
\m/

Ten łódzki to był mój 7 koncert NM w tym roku
\m/

Orientujecie się może jak długie koncerty gra Mistress, gdy występuje razem z Kabanosem?
W Żyrardowie zagrali około godziny - w sumie 10 utworów + Painkiller na bispz pisze:Orientujecie się może jak długie koncerty gra Mistress, gdy występuje razem z Kabanosem?
- likipiki
- -#Lord of the flies

Przepraszam, czy na forum udziela się jakiś muzyk z Night Mistress?
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
z tego co nam wiadomo to nie
- likipiki
- -#Lord of the flies

To co powstrzymuje ludzi przed napisaniem, że to straszne g**no?

And it's a dirty job but someone's gotta do it...
Bo nikt najwidoczniej tak nie uważa?insp. Liki pisze:To co powstrzymuje ludzi przed napisaniem, że to straszne g**no?![]()
Tegoroczna trasa koncertowa Mistressów zakończyła się bardzo miłym akcentem 

Gratki dla chłopaków z NM! Należała im się ta złota płyta 
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
+1insp. Liki pisze:To co powstrzymuje ludzi przed napisaniem, że to straszne g**no?
czyli jest nas już dwóch więc stwierdzenie
uważam za niebyłe.Lando pisze:Bo nikt najwidoczniej tak nie uważa?
trzechczyli jest nas już dwóch
nie ma zespołu bez fanów, nie ma zespołu bez hejterów

aktualizacja
Mam pytanie do fanów zespołu bo własnie mamy arcyciekawą dyskusję na jego temat. Pytanie brzmi - oni tak na poważnie?
Odnoszę się do utworu - https://www.youtube.com/watch?v=Y3nyQAQhg28
i tekstu:
Na skraju lasu w dziczy żyłem
Z brzozy wykułem mój miecz
Pomstę w moim sercu wyryłem
Na Andrzeju co porwał cię
Odnoszę się do utworu - https://www.youtube.com/watch?v=Y3nyQAQhg28
i tekstu:
Na skraju lasu w dziczy żyłem
Z brzozy wykułem mój miecz
Pomstę w moim sercu wyryłem
Na Andrzeju co porwał cię
numery Kochanka są śmiertelnie poważne
ten też - https://www.youtube.com/watch?v=8ThN-VKQ0EQ
Minął chyba rok
Od świtu po zmrok
Klejnoty nie świecą się w zbroi
Znów pytają mnie
Wzrasta napięcie
Wojownik na baczność już stoi
ten też - https://www.youtube.com/watch?v=8ThN-VKQ0EQ
Minął chyba rok
Od świtu po zmrok
Klejnoty nie świecą się w zbroi
Znów pytają mnie
Wzrasta napięcie
Wojownik na baczność już stoi