Ulubiona płyta Metalliki
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Ulubiona płyta Metalliki
A u mnie AJFA minimalnie przed Masterem.
Ja natomiast uważam, że najlepsza płyta Metallicy to Black Album - idealne (zaryzykowałbym nawet stwierdzenie, że najlepsze jak na razie w historii muzyki) wyważenie pomiędzy rockiem, metalem i radiowo-piosenkową przystępnością. Ride, Master i AJFA - jak na metal świetne płyty, ale to "Metallica" jest najbardziej wyjątkowa i przewyższa resztę.
Czekam na hejty
Czekam na hejty
Ja natomiast uważam, że najlepsza płyta Metalliki to Ride The Lightning. Oprócz Escape każdy kawałek to killer. Jest to jedna z moich ulubionych płyt w całej historii muzyki.
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Hejtów nie będzieMr. M pisze:Ja natomiast uważam, że najlepsza płyta Metallicy to Black Album - idealne (zaryzykowałbym nawet stwierdzenie, że najlepsze jak na razie w historii muzyki) wyważenie pomiędzy rockiem, metalem i radiowo-piosenkową przystępnością. Ride, Master i AJFA - jak na metal świetne płyty, ale to "Metallica" jest najbardziej wyjątkowa i przewyższa resztę.
Czekam na hejty
Według mnie to straszna lipa, że takim punktem odniesienia do muzyki jest to jak ona się sprzedaje, no ale co zrobisz? nic nie zrobisz.
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
- likipiki
- -#Lord of the flies

1. Ride
2. Kill'em All
3. Master
2. Kill'em All
3. Master
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
+1insp. Liki pisze:1. Ride
2. Kill'em All
3. Master
-
Angelofdeath
- -#Prodigal son

Ja oddałem głos na Mop ale tak samo mógłbym zagłosować na Rtl lub Ajfe i miałbym czyste sumienie
.