Księga Skarg i Wniosków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Re: Księga Skarg i wniosków
Też jestem za.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Ja równiez.
Słuszna jest ta koncepcja.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
tymczasem ruszają SANKTUARINKI 2014 
Podawajmy póki co swoje typy, a potem głosowanie - zapraszamy do odpowiedniego działu
Podawajmy póki co swoje typy, a potem głosowanie - zapraszamy do odpowiedniego działu
ja tu ciągle jestem Pasiasty Misiakuinsp. Liki pisze:Era nabijania postów na tym forum chyba już odeszła w niepamięć. Ukrywanie licznika odbywało się w innej atmosferze, przy innych ludziach w innej erze internetu w Polsce.Myślę, że z powodzeniem można liczbę postów przywrócić
a tak poważnie to za, nadal jestem liderem
już nie mam tu najwięcej postów

-
Deleted User 804
zobaczmy co z tego wyjdzie
Przy okazji widzę że mamy ogromne zainteresowanie sanktuariankami
Przy okazji widzę że mamy ogromne zainteresowanie sanktuariankami
-
Deleted User 2259
Myślę, że może gwiazdkę i te ostrzeżenia by Ci już mogły zniknąć. 
byłoby pysznieInvader pisze:Myślę, że może gwiazdkę i te ostrzeżenia by Ci już mogły zniknąć.
EDIT:
a może by tak zmigrować forum na tapatalka?

Tak przy okazji to ktoś zauważył, że chyba pojawiło się trochę spamerskich kont? Szczególnie zauważalne w temacie Rotfl & Lol, gdzie jest już chyba z pięć różnych kont z jednym postem i podanym w podpisie linkiem do różnych rzeczy - catering, listwy podłogowe, pompy - do wyboru do koloru 
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Proponuję awansować MHF i ew. kilka innych do sekcji ważnych imprez.
ponawiam wniosek o zmigrowanie forum na TapaTalka!

-
Deleted User 6661
Popieram.Zakkahletz pisze:Proponuję awansować MHF i ew. kilka innych do sekcji ważnych imprez.
Na phpBB by Przemo to nie da rady...Szajba pisze:ponawiam wniosek o zmigrowanie forum na TapaTalka!
-
Deleted User 804
BanaSzajba pisze:EJ a dostane cos za 10k?![]()
Spamerzy zostali od razu posprzątani. Jak będziecie widzieć następnych to dajcie pls znać.Dejavu pisze:Tak przy okazji to ktoś zauważył, że chyba pojawiło się trochę spamerskich kont? Szczególnie zauważalne w temacie Rotfl & Lol, gdzie jest już chyba z pięć różnych kont z jednym postem i podanym w podpisie linkiem do różnych rzeczy - catering, listwy podłogowe, pompy - do wyboru do koloru![]()
ZrobioneZakkahletz pisze:Proponuję awansować MHF i ew. kilka innych do sekcji ważnych imprez.
Dlatego będzie, ale dopiero raczej w Q2 bo najpierw musimy przerzucić się z przema na czyste phpBB. Od paru tygodni już nad tym pracujemy i pewnie za jakiś tydzień dwa pokażemy Wam pierwsze efekty.Python pisze: Szajba napisał/a:
Na phpBB by Przemo to nie da rady...
ale jak to?Deleted User 804 pisze:BanaSzajba pisze:EJ a dostane cos za 10k?![]()
no i :> bo mi sie czasami nudzi w pracyDeleted User 804 pisze:Dlatego będzie, ale dopiero raczej w Q2 bo najpierw musimy przerzucić się z przema na czyste phpBB. Od paru tygodni już nad tym pracujemy i pewnie za jakiś tydzień dwa pokażemy Wam pierwsze efekty.Python pisze: Szajba napisał/a:
Na phpBB by Przemo to nie da rady...

-
Deleted User 804
Dwa tygodnie mija dopiero jutro, więc do tego czasu... goń sięSzajba pisze: no i :> bo mi się czasami nudzi w pracy![]()
ok, jutro, 19/02/2015 godzina 15:00 instaluje Tapa i szukam sanktuarium, a jak nie ma to CI przyjade na ten Twoj Ursus i będzie toDeleted User 804 pisze:Dwa tygodnie mija dopiero jutro, więc do tego czasu... goń sięSzajba pisze: no i :> bo mi się czasami nudzi w pracy![]()