EDIT: Nominacje zakończone i ankieta dodana. Na kandydatów głosujemy do końca końca miesiąca.
Ulubiony użytkownik
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 804
Ulubiony użytkownik
Każdy może nominować jedną osobę do końca dnia 31.01.2015. Proszę zaczynać posty od nicku nominowanego użytkownika. Dyskusja i uzasadnienie wyboru zalecane 
EDIT: Nominacje zakończone i ankieta dodana. Na kandydatów głosujemy do końca końca miesiąca.
Ostatnio zmieniony pt lut 13, 2015 9:07 pm przez Deleted User 804, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: Ulubiony użytkownik
niech będzie LikiSiki, za to, że mnie nie wydał na meczu Craxa vs Wisła, że jestem Wiślakiem 
już nie mam tu najwięcej postów

o wy jedni... chociaż lepsza cracovia niż wisła. Legionista 
While you sleep in earthly delight,
Someone's flesh is rotting tonight
- likipiki
- -#Lord of the flies

Znak czasów. Jeszcze ~7 lat temu jako jedyny na forum broniłem Pasów, a forumowych kibiców gtsu było pewnie w okolicach 10
Się pozmieniało 
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
zwryj ryjinsp. Liki pisze:Znak czasów. Jeszcze ~7 lat temu jako jedyny na forum broniłem Pasów, a forumowych kibiców gtsu było pewnie w okolicach 10Się pozmieniało
EOT
już nie mam tu najwięcej postów

Marek - przez wzgląd na dawne spory.
Chciałem się z nim spotkać w końcu na żywo przy okazji koncertu, ale o tym że dał mi swój numer zorientowałem się po powrocie z Poznania. Żałuję ogromnie do dziś, bo miałem czas i mogłem posiedzieć, żeby pogadać trochę. 
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
LukaSieka - zna się dobrze na szeroko pojętym rocku/metalu i zazwyczaj choć czasami kontrowersyjne to podzielam jego zdanie i wogole odpowiadają mi jego poglądy:)
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Mr. M - ostatnio uaktywnił się w wątku, który "animuję". 
Ogólnie tu mam ciężki wybór, bo jeszcze kilka osób zasłużyło na nominkę...
Ogólnie tu mam ciężki wybór, bo jeszcze kilka osób zasłużyło na nominkę...
Heh, jak to wystarczy trafić w czyjąś słabość, by zapunktować...Zakkahletz pisze:Mr. M - ostatnio uaktywnił się w wątku, który "animuję".
Ja nominuję voivod' za to zdystansowane podejście do muzyki, szczególnie ciekawie wyglądające na tle tych "zdogmatyzowanych" preferencji niektórych użytkowników forum, co do konkretnych zespołów czy gatunków
-
Deleted User 2868
+1Mr. M pisze:Ja nominuję voivod' za to zdystansowane podejście do muzyki, szczególnie ciekawie wyglądające na tle tych "zdogmatyzowanych" preferencji niektórych użytkowników forum, co do konkretnych zespołów czy gatunków
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ex aequo Madril i Szymon za chyba największą liczbę wspólnych gigów, zwłaszcza na ostatniej trasie. 
Zakkahletz, za temat z teledyskami, poza tym widziałem blog który prowadzi i całkiem ciekawie na nim pisze, zatem nominacja 
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Nie wystarczy - trzeba.Mr. M pisze:Heh, jak to wystarczy trafić w czyjąś słabość, by zapunktować...Zakkahletz pisze:Mr. M - ostatnio uaktywnił się w wątku, który "animuję".![]()
Dejavu, dzięki za docenienie.
- hipcio_stg
- -#Moonchild

WICKER MAN za wiele ciekawych wiadomości z obozu i gaszenie sraczki RALFA.